Domāju, domāju un izdomāju
Autors | Komentāri: 957 |
---|---|
|
esmu shajaa portaalaa ,taapat ,kaa tinocka -FantaSea deelj ,nekad agraak neiedzilinaajos nekaados forumus , tikai izlasot FantaSea , saaku tos lasiit.Varbuut shad tad, vinja ,kaut ko asaaku uzraksta ,bet taapec ,ka vinja ir ljoti emocionaala, un sieviskjiiga buutne .Man vinja patiik , kaa jau visu laiku ,aizvien vinju miilu, /kaut gan vinja visu laiku meklee citus
2008-04-14 15:00:05
|
|
tapatvien...Gluži sirds nav pilna gan, bet izbesīties es paspēju jau darbā, tāpēc te man gluži nebija mērķis nākt un savākt dažu cilvēku izcilās replikas.Tinočka, tu jau zini, ja es būtu vīrietis, es tevi apprecētu :D
2008-04-14 14:48:02
|
|
Ideālais, beidzot iekš seksam.lv būs viena foruma tēma ar nosaukumu \"bezgalīgais stāsts\":D
2008-04-14 14:45:30
|
|
ART85..tu mazliet jauc dažas situācijas. Šajā portālā ir cilvēki ar kuriem es mēdzu kasīties, un ir cilvēki, piemēram tu, kuriem es NEKAD neesmu virsū braukusi, vimaz man tā šķiet, tāpēc situācijās, kad tieši šie cilvēki izsakās par mani šādi, man patiešām ir nepatīkamas.Kas attiecas uz tādiem subjektiem kā uldis, tad tur viss ir skaidrs, manuprāt, viņu par nenormālu neuzskatu es viena, bet arī daudz vīriešu dzimtas pārstāvju.
2008-04-14 14:43:24
|
|
uldi36..es teicu kadreiz...kad biju ar niku \"tinočka\"...
2008-04-14 14:26:34
|
|
Sindija tu muldi,neesmu tevi aizticis,tikai sodien pamaniiju ka vispaar taada esi.
2008-04-14 14:21:33
|
|
nelasīju visu,Tā arī nesapratu, atradās kāds kandidāts, vai nē.kas šitas par garu seriālu, nevar beigas sagaidīt:)
2008-04-14 14:13:35
|
|
nu uldi36...tu ari mani kadreiz lamaji nost...tu visas sievietes ienisti... :(
2008-04-14 14:04:11
|
|
Sitta leciiba no vinas puses ir tas pats maloletkas puiciskums un tam nav nekaada sakara ar sieviskiibu,kaa vien stulbums-vieniigais iedomiigi augstpraatiigs un ja vel jau 29 esot-atkaartosos nozeelojama-spreegaasana,leciiba.
2008-04-14 13:53:34
|
|
tinočka, bet nu trukumi ir visiem, gan mums dzekiem gan jums sievietem :) Un nervi ari ir visiem uz kuriem var spelet :lol: Vienigais nepatikami kad tas nervu speletais pats nespej izturet to kad ar vinu nerviem spele tapat ka vins ar citiem.
2008-04-14 13:48:48
|
|
Rokas nost no FantaSea..viņa ir smalka...nekad nenolaižas lidz maucibas limenim,ļoti aspratigi raksta,ISTA Ledija...tikai viņas dienasgramatu,un komentu deļ es ienakšu šini saita...lai izklaidet sevi lasot FS...man pašai savu saraksti un profilu ar bildem nevajag...
2008-04-14 13:47:52
|
|
uldis36, tomer tu parkapj robezu. Ir atskiriba starp aizvainojumu un vienkarsu joku. Un tu tiesi aizskar, tiesi agressivi. Es jau piekritu ka es varbut mazliet parspileju ar to joku, bet tu tiesi mertecigi centies aizskart vinu tiesi agressivi un tas nav ipasi gudri no tavas puses. Sieviete paliek sieviete!
2008-04-14 13:36:59
|
|
FantaSea..ņjuuu..reizem esi ļoti neželiga pret viņiem...man jau ļoti patik :-D...bet domaju ka tas ir tikai neta...bet ja es butu vecis..es laikam neizturetu un ari bruktu virsu..jo tik smalki ka tu mak to uzrakstit,paradit viņiem kadi viņi ir patiesiba,neviens nemaces... :-D
2008-04-14 13:34:31
|
|
tak liekat mieru vinai, cilvecinam jau ta ir pilna sirds... ko Jus vinai uzklupat.....
2008-04-14 13:33:48
|
|
FantaSea, labi, nakosreiz zinasu, nakosreiz sakuma sasveicinasos, saksu sarunu un tikai tad saksu uzbraukt :lol: Bet par to kapec tev vienmer ir kasisanas ar cilvekiem tomer dala vainas ir pie tevis, ja loti daudz nelidzsvarotu cilveku ipasi tada portala. Bet tu zinot to tomer provoce cilvekus uz tadam temam. Ja jau pati provoce, tad vismaz ari pati kautko tadu neuzvrtu tik tuvu pie sirds.
2008-04-14 13:32:16
|
|
Vareetu padomaat,ka taa nirgaasanaas ko fs sauc par mazu nieka sarkasmu buutu kas cits nevis taa pati viiriesu bokseesana,ko pati izveelies-to pati arii sanem,bet neizskataas ka ar visaam augstskolas zinaasanaam un meitu taalaak par maloletku nav savaa attiistiibaa speejusi tikt.
2008-04-14 13:28:31
|
|
tinočka...es jau visu saprotu, tikai brīžiem tas sāk mazliet kaitināt, ka man kā sievietei mūžīgi jājūtās kā vīriešiem paredzētam boksa maisam, uz kuru viņiem ir tendence izlādēties, nu cik tad var atvairīt tos uzbraucienus, sajūta, ka normāli parunāt te vairs vispār nav iespējams, tik kasīties.
2008-04-14 13:23:39
|
|
Sveists!
2008-04-14 13:22:01
|
|
Prieks kam vinai jaaiemiilas (riebj sitas iluzorais vaards)vinai tak meita,taatad arii taas teevam bij kur jaabuut.
2008-04-14 13:19:59
|
|
ART85...Man nepatīk, ka cilvēks ienāk forumā un uz līdzenas vietas, pat bez iesāktas savstarpējas diskusijas, sāk mētāties ar tādām replikām, it kā es būtu tevi jau paspējusi aizskart. Pie tam visās manās, tavuprāt, provocējušās tēmās, es neminu kādu cilvēku konkrēti, bet runāju vispārīgi, ja uz to vispārīgo kāds arī uzķeras, tad tas pāriet uz konkrēto. Tavā gadījumā, tu sāc uzreiz aizķert konkrēti mani- nepamatoti!
2008-04-14 13:19:43
|
Lastest comments in topics |
---|