Jā vai Nē?
Autors | Komentāri: 285 |
---|---|
|
Fantiņ, var atrast.... es arī šo jau esmu izsapņojusi gadus 3 :D
2008-08-27 20:23:31
|
|
Vēl viena neķītrā :roll: Bet, ja tas būs 120kg vecis, tu vairs nevarēsi pateikt nē :)
2008-08-27 20:23:22
|
|
Godīgi? nepietiktu dūšas! :)
2008-08-27 20:23:14
|
|
jā :lol:
2008-08-27 20:22:45
|
|
Pilnīgi nezinu, kāpēc man tas ienāca galvā :roll: , bet traki gribējās uzzināt forumiešu PATIESĀS domas par situāciju, kura citreiz man liek aizdomāties- vēlētos es ko tādu vai tomēr tas būtu pret visiem maniem dzīves morāles principiem.Situācija vienkārša. Tu esi telpā ar aizsietām acīm un pēc mirkļa parādās svešinieks/ce, kuru tu neredzi, nespēj vizualizēt, bet tev ir iespēja ar šo cilvēku stāties seksuālajā kontaktā. Galvenie noteikumi, kuri ļauj patiesāk apjaust situāciju un izvēli, ir tie, ka šo cilvēku tu tā arī nekad neredzēsi un neuzzināsi, par šo situāciju un šo seksuālo kontaktu neviens, nekad neuzzinās, un viss būs tavai dzīvībai un veselībai droši.Tu nezini vai šis cilvēks atbilst tavai gaumei, vai tev viņš varētu patikt, vai tu gūsi no tā baudu, tev drīkst tikai izvēlēties- Jā vai Nē.Tā nu es sēžu un domāju un jo vairāk domāju, jo saprotu, ka neķītrākas un nelabojamākas sievietes uz pasaules laikam vairs neatrast. :pipe: :uups:
2008-08-27 20:21:27
|
Lastest comments in topics |
---|