Līgo flashmob - 24.jūnija pl 1.30 - Dzintari, Jūrmala
Autors | Komentāri: 528 |
---|---|
Bizze,viņa jau neiebrauca par to "pirmo" :reeka:
2019-06-26 10:39:02
|
|
Lasot gandrīz vai sacēlās, domājot par pozām :uups: :uups: :lol: tur kaut kas ir 8)
2019-06-26 10:38:42
|
|
|
A 1mais man neko tādu nav stāstījis :roll:
2019-06-26 10:38:18
|
|
Ko es izmuldejos, man bij pirmais virs, tagad ir otrais, nu saku, ka ir. :lol:
2019-06-26 10:37:13
|
|
1mais vîrs.... :reeka:
Dvīnis...
Nu, Pel Tu izmuldējies!!!
:lol:
Tik labi, ka izšķīrāties!!! :wink:
2019-06-26 10:35:42
|
|
Dvīņi labi sadzīvo ar auniem, man pirmais virs bij dvīnis, uj labi bija. :lol:
2019-06-26 10:34:49
|
|
1mais... precēties mēs netaisāmies ..., kā mīļākajiem mums ir ideāla saderība ... ilgtermiņa mīļāko attiecības :uups: un tas jau mums abiem ir sen pārbaudīts ... ceru, ka tā vēl ilgi turpināsim...;)
DVĪŅI + AUNS Gaiss un uguns veido karstu gaisu Jūs savstarpēji, diezgan eksplozīvi mijiedarbojieties. Dvīņa gaiss tikai vairāk uzkurina Auna degošo liesmu. No šīs kombinācijas, parasti, izveidojas ļoti aizraujošs pāris. Intelektuālajā un fiziskajā līmenī, Dvīņi ar Aunu izbauda pirmšķirīgu draudzību, kas sastāv no sarunām un iedvesmojoša laika pavadīšanas kopā. Dvīņa nepacietīgā un dzīvelīgā daba ļoti saderēs kopā ar Auna ātro dzīves skrējienu. Aunam arī nepatīk gaidīt uz lietām un notikumiem , tādēļ jūs abi kopā varēsiet traukties dzīvei cauri. Reizēm Auns var padarīt Dvīni pat traku. Dvīņi ir ļoti jutīgas personas, tādēļ dažreiz nespēj izturēt Auna izturēšanos. Auns pat var gūt baudu, pārbaudot jūsu robežas – viņiem patīk pavērot, kur cilvēkam sākas lūzuma punkts (ka viņš vairs nespēj to paciest), vai pat sāpju sākumpunkts. Bet, ja jūs to izturēsiet, Auns jūs cienīs arvien vairāk. Dvīņiem jābūt gataviem uz mežonīgiem, gariem vakariem, kopā ar Aunu, kas turpināsies visu dzīvi. Jūsu starpā veidosies lieliska romantiskā un seksuālā saskaņa. Jums abiem patīk draiskulības, rotaļības, savā starpā dalāties ar bērnišķīgu enerģiju. Dvīņi labprāt gribēs dalīties ar seksuālo pieredzi, kura viņiem nav no mazākajām, un ļoti iespējams, ka Auns neko tādu nebūs baudījis pirms tam; bet Dvīņi tik turpinās pārsteigt viņu ar arvien jaunām pozām, lai padarītu abpusēju apmierinājumu ar vien lielāku. Šī savienība, noteikti, izcelsies ar savu oriģinalitāti guļamistabā. Dažreiz Dvīņi jmanīs, ka ļoti daudz ideju viņie iegūst tieši no Auna. Un tas ir tieši tas, ko Auns dara, ar savu uguns elementu viņš veicina Dvīņos radošumu un izdomu. Bet Auns visas lietas dara nedaudz sasteigti, ieskaitot attiecību dibināšanu. Kamēr jūs izbaudīsiet Auna straujo vārdu burzmu, jūs vēlēsieties arī koķetīgi pačalot, tādēļ jums nepieciešams vairāk pavadīt laiku sarunās ar Aunu, lai iznīcinātu tos primitīvos instinktus, kas valda starp jums. Lai gan gultā kaislības starp jums sitīs augstu vilni, starp jums var tomēr neizveidoties pārāk ciešas saiknes, skatoties ilgtermiņā.
2019-06-26 10:32:02
|
Fake,nu to es par saderíbu toch nezinu,es tikai ká raksturojumu ,kas tieshám ir precízs par mani 8)
Manis nav-péc svétkiem izmet árá un ikreizi párdzimstu no jauna :lol:
http://www.astrologi.lv/astroblogi-tavs-astrologs/austrumu_horoskopi/tava_radiba/P%C5%AB%C4%B7is/
2019-06-26 10:30:56
|
|
|
Bizz, bet es jau ir laba. :uups:
2019-06-26 10:30:50
|
Nu, kas man pēc ķīniešu pienākas? 8) kurai būs jādod 8)
2019-06-26 10:28:39
|
|
|
Pele.. Tu te daudz nemuldi!!! Tev noteikti tas ķīnietis ir dalbajots... Auni ir forši... 100punkti, ka Tev no auna tik datums pasē!!! :lol:
2019-06-26 10:28:36
|
Bet vispár,es vairák ticu tam Kínieshu horoskopam,nu tur gan es toch varu pateikt,ka ir 90% patiesíba 8)
2019-06-26 10:24:45
|
|
:lol: :lol:
2019-06-26 10:23:10
|
|
|
Es auns, to jau pēc manas neadekvātas uzvedības bij jāsaprot. :lol:
2019-06-26 10:21:58
|
Pele, diezgan nesmuki no tavas puses, esi nobloķējusi, neredzu kas esi :(
2019-06-26 10:21:11
|
|
Stulbais Fake :lol: :lol: :lol:
Nomierinies,es neticu saderíbas horoskopiem 8)
Ja nopietni,es Tevi ar Tavu zashkallinaju pashpárliecinátíbu neizturétu i nedéllu 8)
Un vispár,es neesmu radíta attiecíbá ká tádám 8) Nu neesmu es saimnieciska,neesmu es tá pavarda turétája,man vajag,lai viss bútu tá ká es gribu un bez daudz runám 8)
Tá ká,es nu labák nopirkshu kakki pa 500euro :P
2019-06-26 10:20:53
|
|
|
Nu kaut kas jau ir taisnība.
2019-06-26 10:19:16
|
Bizze, a kurš viņu? :shock: :shock:
2019-06-26 10:18:12
|
|
Tik nesāc sapņot jau :-D :-D
2019-06-26 10:17:41
|
|
ŪDENSVĪRS – DVĪŅI Starp ‘Dvīņiem’ un ‘Ūdensvīru’ ir iespējama ne tikai draudzība un sadarbība, bet arī visnotaļ laba un interesanta laulības dzīve – ar oriģinālām idejām, iecerēm un plāniem, ar zināšanām par mīlestības mākslas noslēpumiem. Laulības dzīve, bez vārda runas, var būt gan jautra un krāsaina, gan kaislīga un pārsteigumiem pilna, tomēr tā, visticamāk, nebūs pārāk nodrošināta, jo ar materiālo vērtību akumulēšanu ir pašvaki kā vienai zīmei, tā otrai. Partneri netiecas pēc tituliem un spozmes, mietpilsonisks dzīvesveids viņiem nav domāts. Reizēm liekas, ka partneri ir radīti viens otram. Bieži mīlestība rodas no pirmā acu skatiena. Abi partneri mīl brīvību un domas neatkarību. Viņu kredo: „Vienlīdzība visās jomās!”. Lai gan ‘ūdenvīrs’ pēc dabas ir diezgan kaislīgs, tomēr viņš nesteigsies noformēt attiecības oficiāli, tas parasti notiek tikai tad, kad tas tiešām ir nepieciešams. Lai panāktu savu, ‘Dvīnim’ būs jāliek lietā visa sava daiļrunība, kaislīgas atzīšanās mīlestībā un pat psiholoģiskas diskusijas, jo tāpat vien ‘ūdensvīrs’ pāri dzimtsarakstu biroja slieksnim nekāps. Tomēr vēl grūtāk ‘dvīnim’ būs pēc kāzām pārliecināt ‘ūdensvīru’ ķerties pie darba, nevis tikai sapņot un jūsmot par gaisa pilīm. Tomēr jāatzīst, ka tas nereti arī izdodas. Ja ‘dvīnis’ spēs nostādīt jautājumus tā, lai ‘ūdenvīrs’ nejustu spiedienu vai mēģinājumu piespiest kaut ko darīt, gluži otrādi, justos brīvs un neatkarīgs, tad arī attiecības būs lieliskas.(c)
Bet ja nopietni,nu vajag man to brívíbu un ká vél vajag,bet Fake jau toch nav tas dvínis,kas spétu dot man brívíbu 8)
Visu laiku elpotu pakausí un liktu sédét uz diétas:reeka:
2019-06-26 10:12:58
|
Lastest comments in topics |
---|