Optimizācija!
Autors | Komentāri: 1478 |
---|---|
|
Izmetiet lūdzu ārā feikos profilus un tās kas to dara par naudu. Kvalitāte ne kvantitāte.
2020-04-22 11:54:52
|
|
Neejiet tur, kur jums nepatīk vai jūs negaida un notiks brīnums 8)
2020-04-22 11:38:04
|
|
Labāk dzer tēju pie serjogas, ja citu draugu nav, un cerēt ka tas alkaš beidzot sakārtos māju un pacienās ar kūkām, nekā sēdēt parkā uz soliņā!
2020-04-22 11:33:44
|
|
Beidzat gudroties un apdirst manas otrās mājas.
Šī vieta sūds..viss te slikti...es vienīgais saprotu, redzu un zinu visu objektīvi, pārējie nē...nekas vairs nav kā bijis..utt.,
No sērijas - bļe, serjoga, pie tevis tik netīrs, kūkas tu nedod, mājā smird, pasažieri stulbie alkaši, parunāt nav par ko un vispār, godīgi sakot, tu man pats arī riebies, bet es vienalga nācu, nāku un turpināšu nākt pie tevis dzert tēju.
Kad man te kkas nepatīk, tad problēma ir tikai manī....arī tagad, tāpēc mēģinu jūs uztaisīt par vainīgiem.
Mdeeee(c) 8)
Ko es ar to gribēju pateikt?
Jaku denu visim (c) vai kā tur bija, ai pohuj 8)
2020-04-22 11:25:03
|
Atgādinājāt man veco anekdoti:
Zvans pie durvīm. Vīrs atver, aiz durvīm stāv vīrietis ar blociņu un rakstāmo un saka:
— Labvakar! Vēlējos pajautāt vai jūs piedalīsieties grupveida seksā?
— Kas vēl tur būs?
— Es, Jūs un Jūsu sieva!
— Nekādā gadījumā!
— Labi, tad es Jūs svītroju!
:pipe:
2020-04-22 11:17:45
|
|
|
Tas par abiem, jo orģija bez anāla seksa nav iedomājama.
Kremilek pāris arī drīkstēs piedalīties.
2020-04-22 10:59:56
|
o maij gād :cry:
kārtējais darītājiņš- rīkotājiņš :cry:
2020-04-22 10:41:33
|
|
Tas par anālo vai orģiju,iksiņ?
2020-04-22 10:33:19
|
|
Mūzikas nav. Anālā nav. :evil:
2020-04-22 10:32:23
|
|
|
Jārīkojas pašiem, nevis jāgaida uz valdību. Vismaz portāla ietvaros šādu praksi varētu piekopt.
2020-04-22 10:24:22
|
Kaut kur biju dzirdējis... viduslaikos pēc mēra epidēmijas apkarošanas....pilsētas rīkoja vispārējās orģijas svētkus....:pipe:....diez mūsu valdība būs šo visnotaļ pozitīvo praksi saglabājusi...:pipe:
2020-04-22 10:19:06
|
|
|
Ja kādam ir jautājumi par anālo seks, droši rakstat. Izstāstīšu visu ko zinu un padalīšos pieredzē.
Svarīgi būtu zināt ka jebkura sieviete to vēlas vismaz pamēgināt, un tad galvanais ir nesalaist visu grīztē, jo ja vinai nepatiks, tad otras iespējas nebūs.
2020-04-22 10:17:26
|
Garas runas.
2020-04-22 10:15:22
|
|
Doma jau veči pareiza...bet tam visam ir vajadzīgs kāds kas ar to ņemsies....kam būs iekšā ......un vēlme to darīt....zināmā mērā tāds kopējās idejas fanātiķis. Par naudu tādu nedabūsi....un arī bez naudas tas nespēs ilgstoši pastāvēt.......:pipe:.....labrīt prātvēderi un čozas.....:pipe:
2020-04-22 10:04:01
|
|
|
SKH 350164 uz 1800 :(
2020-04-22 09:14:20
|
Šī vietne sačakarēkusi individualitāti, objektivitāti, konfidencialitāti un koleģiālo/kolektīvo vienlīdzību.
MK, Darbu ar virtuālās vides biznesu, salīdzināt ir ļoti grūti, tur viss uz delnas......ar savām intrigām, bet atklāti.
Virtuālā vidē, kad kāds var rediģēt, koriģēt, lasīt pm utt, un, tai pat laikā būt starp pārējiem........nu, tāda krisjatņičistvo var sanākt un, ja kāds/a vēl ir pārlieku emocionāls vai neizglītots utt., tad, sanāk pavisam bēdīgs rezultāts :-D
2020-04-22 08:36:56
|
|
Neesmu tik kategorisks, moderēt te visu var arī paši vietējie, tikai viņu izvēlē kritērijs nevar būt šeit pavadītais laiks. Smadzenes vajadzīgas un spēja izvērtēt situāciju, kā arī saprast portāla nākotnes vīziju (pieņemot, ka tāda ir). Darbā arī parasti pieņem tos, kas ir labākie pieejamie uzdevuma izpildei, nevis dzīvo blakus mājā un tā kā tur nav ko darīt / negribas neko darīt, tad darbā sēž pa padsmit stundām dienā. :pipe:
Moderēt var visos virzienos, uztaisīt gestapo, uztaisīt privātu tusiņu, nograut visu, var arī auditoriju dubultot. Vēsturiski te tā lieta vienmēr klibojusi, jo moderatoriem, piemēram, ļoti paticis bildes revidēt, bet nez kāpēc lietotāju dažādu iesniegumu izskatīšana nebija būtiska. Bet prioritāte būtu tieši lietotāju apkalpošana, bilžu analīze lietotāju apmierinātību ar šo vietu ietekmē daudz mazāk. :pipe: Nu, tas tā atskatoties pagātnē, kad bija garas cīņas ap bildēm, bet administrācija vajadzības gadījumā bija jāmeklē pa privātiem kanāliem. :pipe: Tagad ne vairs uz bildēm te iespringstu, ne sanāk citi jautājumi risināmi. :pipe:
2020-04-22 08:28:56
|
|
Uzskatu, ka portāla admini, nedrīkst būt paši forumisti (admins ir bezpersoniska,neredzama būtne bez vecuma, dzimuma, soc.stāvokļa utt).
Visas/jebkādas privilēģijas (opciju ziņā) ir par maksu, bet, viss pārējais - absolūtā vienlīdzība.
Tad arī jauninie te izdzīvos un varētu atdzīvināt esošo..
2020-04-22 08:14:31
|
|
Žēl, ka šim visam juridiskais fons mainās, citas personas parādās, bet tāpat viss pašplūsmā. Forumu forma izmirst, bet neko jaunu neuztaisīs, jo nepārvilina mūs visus uz next level platformu telefonos. :pipe: No pusmiruša pasākuma nebūs auditorijas, vismaz maksātspējīgas, ko paņemt. :pipe:
2020-04-22 08:07:39
|
|
Piekrītu, Krupja, augstāk minētajam (izņemot, par auto) :-D
2020-04-22 07:59:32
|
Lastest comments in topics |
---|