Profesija kā šķērslis :)

Autors Komentāri: 286
Man jau šķiet, ka darbs ir viena no tām dzīves lietām, kura aizņem mūsu lielāko dienas un vispār dzīves daļu, tāpēc es nedomāju, ka par to būtu ļoti jāaizdomājas, kāpēc viņš par to runā..Tātad izjūt nepieciešamību, tiksim galā ar šīm prātu nomācošām problēmām, pāriesim sarunās arī uz vispārīgām lietām :)
2008-07-02 10:27:44
Un kurā vietā te tika uzsvērts- tikai un vienīgi? Mani mazliet pārsteidza bandittas ...tfu..moccas replika- ar mani neviens no vīriešiem nemēģina runāt par darbu.-
Jocīgi, ja vīrietis mīl sievieti vai vienkārši izjūt simpātiju, viņam ir sajūta, ka viņš šim cilvēkam uzticās, agrāk vai vēlāk viņš noteikti padalīsies par šo tēmu, vai nu tās būs kādas problēmas, vai vienkārši gribēs padalīties ar kādu situāciju...bet pilnīgi nekad neuzsāk sarunas par šo tēmu...hmmmmm...man tas šķiet dīvaini :)
2008-07-02 10:24:18
Sievietes gudrība neaprobežojās tikai tanī, ka viņa spēj ar vīrieti runāt par viņa darbu. Vispār ir vērts aizdomāties kādēļ vīrietis runā par darbu nevis ko citu arī mazāk svarīgu.
2008-07-02 10:23:49
....tad jaasaka ka man ari i bisku paveicies, jo sarunas vienmeer cenšos ievirziit sev veelamajaa virzienaa, ja nu viirietis taads gadiijies , kas tik pa darbu, tik pa darbu,nu itkaa cits nekas nav interesants,,,bet visaadi gadaas :lol: :lol: :lol: :lol:
2008-07-02 10:23:26
:pipe: ... teikssu taa..... ja man kaa viirietim...... interesee runaat ar sievieti.... tikai un vieniigi par darbu..... tas viennoziimiigi noziimee......nekas vairaak arii mani vinnaa neinteresee..... :pipe:
2008-07-02 10:20:18
:pipe: ...la mocca!!!..... man nav pat ko tev iebilst!!!..... hmmmm..... vieniigi varbuut kaaads veeleejums....... lai taadas kaa tu buutu vairaak..... :wink: :pipe:
2008-07-02 10:17:21
mocca..Šaubu nav, šaubu nav...Laikam jau, kas kuram tuvāks, un kādas sarunas cilvēks vispār ir spējīgs uzturēt, iespējams, ka vīrieši uzskata, ka nav nemaz jēga runāt par ko tik nopietnu un tieši to, kas viņiem saprotams un sirdij tuvs :) Var jau atrast ko vispārīgāku un vieglāk uztveramu ;)
2008-07-02 10:17:13
FantaSea ... nejūtos nekādi vainīga, ja man tiešām apkārt ir forši vīrieši, kas māk sarunu vadīt un nerunāt par dabu vai kādu brendotu uzvalku. ;) Atļaušos piezīmēt... perfekts nav pilnīgi nekas. ;)

Dalailama... saruna ir dialogs kur jāmāk gan runāt, gan klausīties un galvenais sadzirdēt stāstītāju. ;)
2008-07-02 10:14:07
Nez, man gan liekas, ka man ir noveicies vairāk, jo daudzi vīrieši ar mani runā un vēlas runāt par darba lietām, rodas tāda sajūta, ka es viņu acīs esmu pietiekami gudra sieviete, kurai var kaut ko pastāstīt par šo jomu un citreiz pat palūgt kādu padomu. Kaut kā nejustos omulīgi, ja ar mani runātu tikai par manām skaistajām acīm un burvīgo kleitu :) :roll:
2008-07-02 10:13:28
:pipe: .... vecci sarunaas..... agri vai veelu..... nonaak pie seksa......... bet sievietes.... cik noveerojis...... lai par ko runaaa.... agri vai veelu nonaak pie ggimenes....miilas....un naida...... muusu sabiedriibas virziena raadiitaaji.....
2008-07-02 10:12:36
mocca...Nu man vispār radās sajūta, ka tu esi pasaules veiksmīgākā sieviete, jo ar tevi visi izturās vienmēr vienkārši perfekti :P Droši vien sieviete- dieviete :roll:
2008-07-02 10:09:34
:pipe: ....La mocca!!.... interesants noveerojums......... un iespeejami....arii paties......!!!...... bet...!!!.... kaadreiz dlja poddggerzzki razgavora..... ir jaabuut vienam vai diviem kuri vaaraas...... bet paareejie..... taa apkaart staavot.... tik piebalso.... :wink: ..... ja visi kluseetu..... arii diez ko forssi nebuutu..... :wink:
2008-07-02 10:08:32
Un jā, iespējams, ka ir arī daudz vīriešu, kuri ir izteikti darbaholiķi, kuriem vienkārši dzīvē nav nemaz citu nopietnu interešu, par ko parunāt...Tādus arī zinu. Grūti atrast sarunas tēmu, jo viņš praktiski nekam līdzi neseko. Maza sajēga par sportu, maza sajēga par kaut kādiem koncertiem vai politiku, daudz neko nezin arī citās nozarēs, bet par savu toties zin visu un gribās izcelties ar prātu vismaz šajā jomā.
2008-07-02 10:08:27
tieši taa FS kaukads laucins jau japarada kuru vins loti labi parzin, taču, un kurviņš tiešām ir zinošš
2008-07-02 10:07:58
Tad man ir ļoti noveicies, jo ar mani neviens no vīriešiem nemēģina runāt par darbu. ;) Runāšana par darbu ir lielisks vieds kā otram likt saprast, ka viņš nav pietiekami interesants sarunu partneris. ;)
2008-07-02 10:07:55
Nē, tas nozīmē, ko citu, ka vīrietim grūti atrast savā prātā sarunas tēmu, kur vēl viņš tik ļoti varētu sevi pacelt un izslavināt savu šķietamo vērtību sievietes acīs :P
2008-07-02 10:06:02
..man liekas ka viirietim, vienkārši nav par ko citu runaat kaa tikai par darbu, tas taapeec

citas lietas naw buutiskas varbuut??
2008-07-02 10:05:34
Ja vīrietis mēģina runāt par darbu tad viņam tā tikšanās neliekas interesanta. ;)
2008-07-02 10:04:23
AktivE, es arī parasti tā saku, ka esmu atbraukusi atpūsties, nevis runāt brīvajā brīdī par darbu, bet tas jau nenozīmē, ka to izmesto frāzi par zobārstu, es uz sitienu aizmirstu ;)
2008-07-02 10:04:19
...jaa to esmu pamanijusi arii, parasti saku...davaj par darbu soreiz nee...

FS tikai mani ludzu bet taa t
2008-07-02 10:02:24