Urķējoties vīriešu smadzenēs :)

Autors Komentāri: 365
Fantiņ - es jau kaut ko uzrakstītu, bet nav man tās pieredzes tik daudz... :? :?
2008-11-24 17:49:52
Ja man neviens nepateica,kapēc vini izvelas melot šajos jautajumos,tad neviens tev taisnību nepateiks ari uz siem jautajumiem.
2008-11-24 17:49:47
/ apsēžas uz ķeblīša un paņem klēpī tūtu ar ceptajām saulespuķu sēklām :roll: /
2008-11-24 17:48:46
:lol: :lol: :lol:
2008-11-24 17:48:45
Tā nu man sagribējās papļāpāt par vīriešiem un to, kas notiek viņu smadzenēs, ar nosacījumu, ka runāt gribētos ar tiem, kuriem tās tomēr eksistē un arī mazliet funkcionē :)

Pirmais jautājums, kas mani interesē- Pēc kādiem kritērijiem vīrietis izvēlas vai kaut kādā brīdī saprot, ka šī sieviete viņam ir īstā?
Kādas varētu būt tās 3 obligātās lietas (rakstura īpašības, uzvedība, izskats vai kas cits), kurām jābūt īstajā sievietē?
Kāpēc vīriešiem tik ļoti patīk seksā sievietes, kuras izturās kā vieglas uzvedības sievietes (protams tikai uzvedībā, atvērtībā, varbūt neķītrumā), tomēr precēt vēlas tikumiskas, kārtīgas, savā ziņā pareizas mātes meitas. Toties pēc kāzām atkal vēlas, lai šī sieviete pārtaptu par vieglas uzvedības, neķītru, nerātnu viņa personīgo palaistuvīti :roll:
Vīrieši, kur loģika? :roll: Vai nav vieglāk uzreiz paņemt to, kurai jau ir prakse un izkopta šāda uzvedība, kāpēc visu vajag sarežģīt? :roll: :-D
2008-11-24 17:47:13