Vardarbība pret sievieti

Autors Komentāri: 313
neviens savu bernu nesitis tapat vien , un katrs pardzivo ja kadreiz sanak sarat un padžopniku iedot :? dusmas pariet, un paliek žel ...a ko darit ja galigi neklausa.
2011-08-08 11:55:50
tak vari kalt stundām, sēž un ņirdz par to kamēr nesāc meklēt siksnu un tad pēkšņi viss uzreiz pielec :lol:
2011-08-08 11:54:58
Patiesībā redzu kā man māsica mokās ar savu sīko. Vot tas tik ir sīcis! Viņam runā vai nerunā, stāsti nestāsti tāpat jēgas nav. Sāka iet skolā un pirmajā nedēļā klasesbiedram uzsita aci tā, ka vecākus izsauca uz skolu un pateice vēl viens incidents un bērnu var ņemt laukā. / privāta skola citā valstī/ Tā kā visi esam dabūjuši kādreiz pa biksēm un arī dabūn pa biksēm, ja tomēr vairs nekas nelīdz. Bet biedēšana ar dakteri arī nav produktīva, jo mazais cilvēks tak nav nekāds muļķis! Mērot katram pēc sava nebūt nav tā, ka tas ir vienīgais variants. Ne vienas, ne otras galējības nav labas. ;)
2011-08-08 11:54:17
Bērnu pēršana, dažreiz jau pa pakaļu vajag, bet nu vairāk kā ar roku pāris reizes nepieļautu :roll: Man uzskats ir tāds, ka pie jebkuriem nedarbiem, pirmkārt, ir vainīgi paši vecāki. Turklāt, ja visi pieaugušie rīkotos bērnu pieskatīšanas laikā (nav runa tik par vecākiem; kaut arī pati neesmu māte, tomēr pieskatu sīkos gana bieži) kā ir pareizi jārīkojas, domāju būtu simtkārt mazāk iemeslu bērniem ko aizrādīt. Ir viena liela pamatlieta, kas man iemācīta - bērnu līdz skolas vecumam jāpieskata tā, lai viņam nebūtu iespējas atrasties tālāk par pāris metriem no pieaugušā, tur arī viss sāls. Ja tā patiešām notiktu, tos pāris metrus jebkurš pieaugušais pieveic gana ātri, lai milzīgas blēņas izpaliktu.
2011-08-08 11:54:13
Afrodittas paaraudzinaashanas metode- apseedinaat un stundaam ilgi kalt galvaa pareizas uzvediibas normas...nu taa kameer sausa mute un veemiens jau naak! :lol:
2011-08-08 11:53:47
Afrodīt .....labs jautājums :wink: ....jo mēs tiešām ar mazuli izrunājām, par ko mēs abi, jā abi to saņēmām .......pelnīti, un atvainošanās vērts tas bija ....gan ziedam, kaķim .....omītei, un tam, ka mēs vsp. esam nejauki un to, ka mēs lienam uz ledus, un to ..........ka mācīts ir daudz, bet nenevēlamies saprast .
2011-08-08 11:51:42
ne jau es, kā kas, tā uzreiz ar siksnu pirms tam ir 101 brīdinājums, ka nebūs labi, ja turpinās :?
2011-08-08 11:50:15
MS.. nu ja.. pa gabalu jau ož, ka smags gadījums :roll: :-D
2011-08-08 11:49:11
Kaut kā šodien padomāju par šo tēmu un sapratu, ka ir daži tik fantastiski indivīdi, kuri spēj stundām ilgi morāli izvarot, pazemot un likt justies kā pēdējam mēslam, ka labāk tad izvēlētos sišanu, nekā morālu izvarošanu, tā bieži vien krietni sāpīgāka, ja vēl nemaz nejūtos pelnījusi :pipe: Tā arī saku - labāk nosit mani, nekā dari pāri tādā vai šitādā veidā - īsākas mocības. Afroditta, čau, mīļā :kiss: Sane :kiss: laba diena arī visiem pārējiem :wink:
2011-08-08 11:48:48
Tu domā, ka man pietika ar to, ka pateica: nav labi tā darīt??\\ Sūdu- darīju tāpat., kamēr nenorāvos pa dirsu tātad reizēm (reti protams) nav citas izejas
2011-08-08 11:47:36
Nu redz... mani vecāki mani audzināja tā, ka sākotnēji ieaudzināja, ka patronas nedrīkst spridzināt uz dzelzceļa, līdz ar to arī pēriens kā tāds izpalika :-D
2011-08-08 11:45:07
a varbut tie kas berniba nav perti, pieglausti,omuligi pec tam paliek par tiem izvirtuļiem kuri spelejas ar patagam, uzpurniem, vergiem, sodiem un tt....jo redz kadreiz nav dabujuši kartigi 8) ar siksnu pa dirsu :whipping: ...a tie kas dabuja ,nemaz nevelas velreiz :lol: ....... :pipe:
2011-08-08 11:42:58
Afrodīt .....tad lūk aiz ausīm bērnu raustīt........tas ir gļēvais veids un respekta nekāda , drīzāk nicināms .
2011-08-08 11:42:43
bērns savā bērna prātā aiziet pa tālu savā rīcībā, jo pieaugušais ar savu domāšanu nekad tā nerīkosies un ja pārkāpj robežas, tad saņem maksimālo sodu reizēm mazajā galviņā rodas TĀDAS dumjas idejas man ar vecais pāris reizes uzšāva pa pakaļu- un es pat saprotu par ko, un man nākamreiz bija bail tā rīkoties piemēram uz dzelceļa sliedēm liku patronas un spridzināju
2011-08-08 11:41:13
Art, kad sāksi audzināt savus, tad varēsi arī muldēt . :-D Diez ko Tu teiktu, kad Tevi kāda mieča ieklopētu ar siksnu, kad tu ko nepareizi vai viņai pa prātam nedari? ar uztvertu par normu un pareizas dzīves sagatavošanas skolu... a, varonīti? :lol: :lol: :lol:
2011-08-08 11:33:15
Segvārds-ar to arii viss sākas-sākumā ar mazām meitenēm, pēc tam pret lielākām.Pieņemu, ka šobrīd veel neesi tik labi uztrenneejis muskuli, lai paceltu roku pret meitas māti :lol: :lol: :lol:Vāji stiprākajiem neuzbruuk :lol: :lol:
2011-08-08 07:35:02
:lol:
2011-08-08 07:34:54
Sane, nez nez....pārāk liela ir tendence šķirties un būt pajukušām ģimenēm.... tā kā diez vai būs laPs piemērs, ko par ļoti vērā ņemamu atzīt... :roll: un bērns jau nav vainīgs pie vecāku dzīves un attieksmes... :roll: Un dzīve rāda pretējas korekcijas.. ka, piemēram, ļoti neiecietīgiem vecākiem izaug sirsnīgi un gādīgi bērni vai arī, piemēram, slinkiem vecākiem izaug čakli bērni utml...
2011-08-08 07:15:30
Taa Zjanna Darka...taa njichivo...gutarit......skladna..... :-D
2011-08-08 07:14:57
V.S.O...pastāsti ,kā tevi iedauza tavi mīļumi :-D
2011-08-08 07:13:56