Veci

Autors Komentāri: 131
:lol: Tieši tā Rixa,nākotni var mainīt.Paldies par sapratni.Juhhu.
2008-05-05 18:23:55
Tapec arii teicu...MA-LA-CIS :wink: ......pagaatnee taapat mainiit nekas nav iespeejams....taapeec jaadziivo sodienai un naakotnei... :wink:
2008-05-05 18:14:44
:lol: Rixa.Es visu laiku cenšos aizmirst pagātni,ja ko atceros,tad ar smaidu uz lūpām.Tāpēc arī uz Latviju nebraucu.Zinot scenārija gala iznākumu. :lol:
2008-05-05 18:07:51
mir..tikai tad,kad esam aizmirsushi pagaatni,esam gatavi naakotnei... :wink: ........MA-LA-CIS :wink:
2008-05-05 18:02:59
:lol: Schhh.Tā nav šantāža.Ja tas viss ar to būtu beidzies būtu sīkums.Bet te nav tā vieta kur taisos ko apspriest.Man no viņas ne ko nevajag.Es tikai uzrakstiju rūgto pieredzi,netaisos te iesligt asarās un vaimanās,pagātne nav mans jājamzirdziņš.Es dzīvoju tagadnē,un skatos nākotnē.No dzīves ņemu maksimumu,tā pat arī dodu maksimumu.Katrs nodzīvots gads kopā ir kaut ko vērts,gan pieredzes gan garīgajā jomā.Ja cilvēki pārstāj vienlīdzīgi augt un skoloties,tas ir attiecību sākuma gals.
2008-05-05 17:57:52
:lol: Schhh.Tā nav šantāža.Ja tas viss ar to būtu beidzies būtu sīkums.Bet te nav tā vieta kur taisos ko apspriest.Man no viņas ne ko nevajag.Es tikai uzrakstiju rūgto pieredzi,netaisos te iesligt asarās un vaimanās,pagātne nav mans jājamzirdziņš.Es dzīvoju tagadnē,un skatos nākotnē.No dzīves ņemu maksimumu,tā pat arī dodu maksimumu.Katrs nodzīvots gads kopā ir kaut ko vērts,gan pieredzes gan garīgajā jomā.Ja cilvēki pārstāj vienlīdzīgi maugt un skoloties,tas ir attiecību sākuma gals. :lol:
2008-05-05 17:57:52
:lol: Banditta,es par to ne ko nesaku.Organisms prasa savu.Visi esam cilvēki.Vel jo vairāk,sieviete pēc 35.Bet ne jau mājā,kura pat nav tava.To var izdarīt smuki klusi,un bez pārpratumiem liekiem. :lol:
2008-05-05 17:47:59
\"Ko teikt labu,par sievieti kuru esi izskolojis,nostādijis uz kājām,izskoljis viņas bērnu,un pēc tam atradis gultā ar mīļāko.\"
Tas izklausas pec emocionalas santazas: es vinu ta un es vinu sita, bet vina..... Vai Tevi ar varu spieda? vai Tu to dariji no briva prata? Un, ja ar varu, tad kada ta vara bija?
Es negribu Tevi nosodit, bet padoma pats: ja kada sieviete Tev daritu kaut ko loti labu un pec tam pieprasitu pateicibu..... Un patiesiba Tu nemaz vinu tik loti nemiletu...

Stapr citu, sievietes, kuras krapj veci, cies, un ilgi pacies to visu. Ka varda, to man ta ari lidz sim nav izdevies saprast.... Seit es nerunaju par to, ja tas ir atrunats attiecibas:)

2008-05-05 17:44:08
:lol: Tagad jau es ar tā domāju,kad vajadzēja pazvanīt.Bet izlietu ūdeni nesasmelsi.Vai tādēļ mēs raudājam,nē-mēs dzīvi baudijām. :lol:
2008-05-05 17:43:26
varbuut esmu bishkjinj ne taada... kaa cava saka savaadaaka :D bet es usskatu maaja ir maaja un ja tev ir miiljaakais vai miiljaakaa nevar savaa maajaa vest... un vispaar savaa pilseetaa ir diezgan nepraata darbs miiljaako pagaadaat ;)
2008-05-05 17:41:38
miraza...mus jurid.lektors macija..ja gribat laimigi nodzivot ar savu laulato...un atbraucot majas ceret uz siltam pusdienam,un milestibu...nevajag nekadus parsteigumus,vajag bridinat kad majas busiet... :wink:
2008-05-05 17:38:54
miraza_ a ko domaa sievietei to laiku kameer tu klenderee apkaart negribaas ????? veci vajag tiiri veseliibai sievietei :P
2008-05-05 17:38:32
:lol: Ko teikt labu,par sievieti kuru esi izskolojis,nostādijis uz kājām,izskoljis viņas bērnu,un pēc tam atradis gultā ar mīļāko.Sliktu ne ko arī neteikšu,par visu dzīvē ir jāmaksā.Bet labs prātā arī nekas nenāk.Laikam atgriežotie vajadzēja brīdināt,braucu mājās.Tā ir gari diskutējama tēma.Visi esam tikai cilvēki,kam raksturīgi kļūdīties. :lol:
2008-05-05 17:35:33
schhh ! Uz cella kaa jau uz cella.... biizziem lai otrss vinnam uzmaniibu pieveerstu...naakas blaustiities!!! Tev vaita nekad taa nav gadiijies ko..??:) :) :wink: :wink: :pipe:
2008-05-05 17:31:57
schhh..redz kas pa lietu...kad biju preceta,visas neprecetas likas maukas un maitas....kad atgriezos neprecetas statusa,visas precetas liekas stulbas kalošas,kuras ieķerušas lidz krampijem savos večos...
2008-05-05 17:30:58
1. precejusies neesmu
2. maita gan esmu:P
3. jautajums radas te vienas temas iespaida (tika apsriesta vesana pie altara)
4. Ja jus, ka saka Dalaialama, uzskatat, ka ir bijis kopigs cela gabals ejams, tad kapec pec tam visu muzu pa citam dveselem bradajat un vel brecat, ka visas vinas tadas?:) Vai nevar saglabat zinamu cienu, kaut vai tapec, ka ir bijis pietiekami daudz kopiga? Un ja nav cienas, tad nafig jums vispar to sievieti vajadzeja?
2008-05-05 17:26:36
tev ir slikta gribeeshan... es jau tev reiz teicu par to, ja garlaiko un taa....
2008-05-05 17:26:19
Es ar par to passu!!! netaisos.... bet prom aizvilkties no ssejienes gribaas gan.... pa briizziem! :) :wink: :wink: :pipe:
2008-05-05 17:24:58
Arī taisnība,Espresso.Cilpu izvēlās bezrakstura būtnes.Pārējie vai nu samierinās,vai visu maina dzīvē.Tas ir grūti izdarāms,bet izdarāms.
2008-05-05 17:23:20
Dalailama_ mees nedomaajam liidziigi... mus tik briizham saskan taa doma... ;) bet shobriid man shkjiet tu mani nemaz nesaprati... suiciidu taisiit netaisos ;)

espresso_ vaac nu pats taas pienenens :P
2008-05-05 17:20:38