bi meitenes
Автор | Комментарии: 212 |
---|---|
Viss atkarīgs no cilvēka iekšējas pasaules...uztvere katram ir sava...viss,pat nav vērts šito malt,katrs dara kā grib,kā uzskata par pareizu :pipe:
Es negribu,lai mans bibis stumdītos pa citiem caurumiem un ļiz ļiz citai taisītu un punkC,tā tam būs būt:pipe:
Pārējie,lai dara ko grib,un kā grib,kaut vai harēmā dzīvo,galvenais ,lai mani neaiztiek:pipe:
2017-06-11 20:42:45
|
|
|
:coffee:
2017-06-11 20:42:11
|
|
ja par krāpšanu - tad tā bauda ir sev jāaizliedz, skarbi...jo ķēdes reakcija- ko vairāk aizliedz, to vairāk gribas :-D un tad visas normas tiek pakārtotas krāpšanas faktam - tas nav nekas traks, jo visi tā dara :pipe:
2017-06-11 20:40:28
|
|
Ko nozīmē audzināt raksturu???
Šo es varu traktēt tikai pie šādas situācijas- ko darīt..apēst bulku/saldējumu vai aizsoļot līdz sporta zālei. Jo bulka/saldējums garšo, bet figūru labu ar gribas, un šīs lietas kopā nekādi neliekas..tad gan jāaudzina raksturs tb jāsaprot savas prioritātes.
2017-06-11 20:38:10
|
|
annuce, ir daudz iemeslu - nu kaut vai lai audzinātu raksturu :lol: tas tā....ja tu esi bi, forši, plašākas iespējas....es tikai par :pipe:
2017-06-11 20:36:11
|
|
jessie, nu saki man kāda iemesla pēc, lai cilvēks liegtu sev baudu??
2017-06-11 20:32:42
|
Anna,lai cik es nemīlētu dzīvniekus-to nu Tu,labi zini,bet salīdzināt cilvēku ar cilvēku,nevajadzētu!Tas pat nav diskusijas vērts!
tas ir tas pats,kas Tev būtu jāizvēlas,ko glābt-kaķi vai kādu no saviem tuviniekiem-loģiski,lai cik ļoti Tu,mīlētu savu kaķi,tik un tā Tu,glābtu savu tuvinieku nevis kaķi...tas ir loģiski un pareizi,jo uz mūsu planētas nav nekā nozīmīgāka par cilvēka dzīvību:pipe:
Rāmju sen nav,tāpēc jau arī pasaule ir tāda kāda viņa ir:pipe: Viss ir pakaļā,jo visatļautība,cilvēku tiesības un viss pārējais bla bla visus ir izlaidusi:pipe:
Meitas dzer kā tēvi,nevis gatavo ēst kā mātes :lol: (ņiFFirojatno no fakt)
Partneri(gan dzīves,gan seksa) tiek mainīti kā zeķes,ģimenes vērtības zūd,galvenais ir materiālais,pārējais mums ir poKuj,nākamajai paaudzei būs vēl vairak poKuj:pipe:
Komēta drīz būs klāt,ja ne komēta,tad paši viens otru apkausim!Amen!
2017-06-11 20:32:19
|
|
|
Rozz...svaigu gaisu..ka kas??? Verbālais lieks panesās :-D
2017-06-11 20:31:45
|
|
lai krāptu partneri tiek atrasti visdažādākie iemesli, kāpēc viņš/a nav pelnījis uzticību...un aiziet! pie tam tie iemesli viegli meklējas.........tie, kuri izvēlas nekrāpt, iet grūtāko ceļu - šķiro visus pozitīvos momentus un kā slīcēji pieķeras tiem, ...tas ir par tiem, kas nonākuši līdz krāpšanas dilemmai :pipe:
2017-06-11 20:31:39
|
|
jessie..kurā brīdī cilvēks sevi sauc par bi? Kad ir vilkme, nepārtraukta? Vai kad ir mēģināts saprast savu esību un to apzinoties saproti, ka esi ar augstu latiņu pret sava dzimuma partneri?
p.s.Bet man interesē kā tas ir gūt baudu no sievietes un mani tas uzvelk.
2017-06-11 20:31:06
|
|
Ann, ko tu šodien ēdi? :roll:
2017-06-11 20:28:59
|
|
Es nedaudz noiešu no šīs bi takas.Te tā viendien aizdomājos, ka tagad tb mūsu sabiedrībai ir salikti rāmji, kuros daudzi paši iekāpj un soda tos, kas ni tiem cenšas izkāpt.Piem.tā pati mistiskā partnera "krāpšana". Ko nozīmē krāpt savu partneri???
Par emocionālo tagad pat neķidāšu, pievērsīšos ķermeniskam tb fiziskam. Tie rāmjcilvēki visu laiku spļaudas, ka kāds cits atļaujas pusdienās notiesāt ierastā laša vietā arī kādu reņği vai ne do' dies kādu stori. Ok, bet kā tad, ja man ir mājas kaķis, mīlu to bez gala un malas, bet tad bac man ar suns sāk patikt un tas mājās ar parādās.Vai tā nav nodevība pret kaķi?...
2017-06-11 20:24:10
|
|
zinātkāre vai seksuāla vilkme? ....man ļoti patīk sievietes, kā viņas izskatās, bet sekss ar sievieti neinteresē :pipe:....kaut gan dažai āda ir tik uzbudinoša, piemēram, roku āda...skatos ar tīksmi, pat nedaudz sareibst galva...bet ne bi, ne ba, ne bu neesmu :pipe:
2017-06-11 20:22:20
|
|
reiz es vienam teicu: žēl, ka neesmu no Lesbi salas, noriebušies veči...viņš atbild: Oj, mīļā, tu nezini, cik grūti ir ar sievietēm 8)
:-D :-D :-D :-D :-D
2017-06-11 20:17:12
|
Džī,a nahujam ir jāseko modei?
Savas vēlmes apmierināt...nē,laikam nevar jāseko modei...
Nē nu jā,ko,tad man ...es tak ņikuja no tā nesaprotu:pipe:
Bi nav modē,grupņiki ir...zīmuļi arī cik saprotu....nu ja...lai nu tā būtu...man Mirtas tantei ņi do vas:pipe:
Cik mūsdienās jābūt partneriem bijušiem,lai būtu modē? 10,50,100?? :pipe:
2017-06-11 20:15:30
|
|
|
jessie, ko nozīmē atpalicība vai nē.Man domāt, ka tā ir paša cilvēka zinātkāre. Trendam tur nav nozīmes, un laikmetam netik.
2017-06-11 20:15:29
|
|
bi meitenes vēl ir modē? agrāk, pirms 10 gadiem, tas bija tāds kā jaunais vilnis....būt tīri hetero būtnei oda pēc atpalicības...kā ir tagad 2017.gadā?
2017-06-11 20:12:37
|
|
Es grib zināt, kas tam Ğirtucim padomā :-D
2017-06-11 20:08:38
|
Papiņ...Tu tak zini, ka man tikai puikiņi un papiņš mmmmm :uups:
2017-06-11 20:07:30
|
|
|
Annuce tu arī viena no ļiz ļiz 8)