Bi sieviete un virietis..
Автор | Комментарии: 246 |
---|---|
|
Nau ko velti te muti dzesēt!Saldējum....taviem seņčiem pat prātā neienāca tāda lieta,ka viendzimuma attiecības,lai tevi brīdinātu! :doh: Kur mēs esam nonākuši,johaidi! :doh: :doh: :doh:
2009-03-14 16:24:24
|
|
ice... palasi grāmatu populārzinātniskajā slengā... ja nemaldos viedas izdotā homoseksuālisms ;) un man nelabpatīkas tā domāt... šīm lietām ir arī pētījumi.... ;) un vēl jautājums tieši tev... tavi vecāki zina, ka tu laizies ar bābiešiem ????adult... mazā personība nav ar siksnu jāieper un jātura badā... vajag vienkārši kā ar līdzvērtīgu parunāt ;)
2009-03-14 16:23:45
|
|
Kaapsli, padoties nav manā raksturā!!!«Tad labāk ugunī es eju!» :reeka: :reeka: :reeka:
2009-03-14 16:21:27
|
|
La_mocca, ko tur stāstīt – jaunatne jau vecākos neklausās. Labāk tomēr siksna un bads. :whipping: :whipping: :whipping:
2009-03-14 16:20:06
|
|
adult,nepadodies. Šie riebīgie teksti ir tikai sieviešu varaskāres radīti. Viņas paliek greizsirdīgas uz homoseksuāļiem,jo tie atņem vienu daļu viņu pielūdzēju pulciņa. Esi stiprs savā garā. :yee:
2009-03-14 16:20:00
|
La_mocca, un kur Tu esi ķērusi, ka biseksualitāte ir nolaidība? Tā ir kaut kāda teorija, tas ir zinātniski pamatots vai vnk Tev tā labpatīk domāt?Esmu parakusies bērnībā, zini, nevaru atrast neko, ko pie savas orientācijas vainot:) Normāla ģimene, brālis, māsa, aktīva, sabiedriska meitene, labi mācījusies, seksuāli, šķiet, pareizi audzināta, seksa tēma ģimenē nav bijusi tabu, laicīgi viss pastāstīts par mēnešreizēm, par izsargāšanos...utt.utjp. Paraugs, no kā ietekmēties, nav bijis....
2009-03-14 16:18:39
|
|
|
adult... man jau patīk kā tu izvairies no atbildes.... manas kārtis ir galdā... un trupmis azotē... esmu sieviete un turklāt man riebjas tās lezbiskās vecenes ;) /nekā personīga ne pret vienu/saņemies un pacenties man atbildēt par tiem večiem kā ir foršas sajūtas, ka tev pabaksta pa ānusu ???? krievu laikos arī šito apdalīto bija pa pilnam... tik bija viens bet... tad to tik aktīvi neafišēja.... bērniem vajag mācīt un stāstīt ka tādi apdalītie ir starp mums, bet tas nav normāli jo veselīgas attiecības ir tikai un vienīgi starp pretējiem dzimumiem, kas ir balstītas uz pēcnācēju radīšanu ;)
2009-03-14 16:17:54
|
|
:reeka: :reeka: :reeka: :hihi: :hihi: :hihi: Adult....kā tad tu radies,ka sexsa nebija??? :nesaprotu: :nesaprotu: :nesaprotu: :doh: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka:
2009-03-14 16:17:36
|
|
Arvil, es kādā brīvā brīdī pārdomāšu tavu ieteikumu. :wink: :wink: :wink:
2009-03-14 16:17:14
|
|
adult.....tevi toč ar siksnu un badu vajadzātu paārstēt,lai smadzenes normālās sliedēs ieiet un sāc par sievietēm vairāk domāt,nevis par pipeles sūkāšanu! :dusma: :dusma: :dusma: :whipping: :whipping: :whipping:
2009-03-14 16:16:21
|
|
Arvil, tu vēl krievu laikos pienu pusdienās dzēri un nezini – tad seksa nebija vispār – ne hetero, ne bi, ne homo, ne arī kāda cita.
2009-03-14 16:15:41
|
|
La_mocca, tev mēdz arī stāvēt? :nesaprotu: :nesaprotu: :nesaprotu: Liec nu kārtis galdā – kas tu mums esi? 8)
2009-03-14 16:14:01
|
|
Krievu laikos par ko tādu,kā viendzimuma attiecības,iedomāties neviens pat nedrīkstēja,jo nebija tik daudz brīva laika,lai nodarbinātu smadzenes uz kautkādām muļķībām!Jāstrādā bija un viss bija kārtībā!Tagat neviens strādāt negrib,jo baltrocīši ir vairāk kā nevajag,pilni ofisi ar homīšiem!Jēli un vāji,pat par veci tādus grūti nosaukt!Ar siksnu par ribām šitiem nodot kārtīgi un viss būs kārtībā! :dusma: :dusma: :dusma: :dusma: :dusma: :dusma:
2009-03-14 16:14:00
|
|
adult... klau par to homo nespēj godīgi atbildēt... tev tīk pastumdīt šokolādes cehu jeb pačūpstināt cita veča daiktu ????????? nomierinies man šobrīd nestāv uz kultūru :P :P
2009-03-14 16:12:13
|
|
Arvil, pareizi, turies taisni! Kāds ir labākais audzināšanas veids? Siksna un bads! :hit:
2009-03-14 16:10:40
|
|
la-mocca, labāk par kultūru nesāc... :lol: :lol: :lol: Visu apdalīto vārdā!
2009-03-14 16:09:37
|
|
Ja mans bērns tāds izaugs,tad uz zirņiem kaktā tupēs,kamērt nenāks pie pilnas apziņas!Audzināt vajag bērnus neviss blenzt,kas būs un nebūs! :dusma: :dusma: :dusma:
2009-03-14 16:09:06
|
|
Arvirl, tev ir bijis sex ar bomzi??????????????
2009-03-14 16:08:25
|
|
adult... par kultūru es pat vēl nesāku :P :P tik ātri tanī lauciņā nevar ielekt :P šitā homiķu padarīšana ir ievazāta tā teikt kruta biezo aprindās un tikai aiz to, ka nabadziņiem nav bijis ko darīt un seks starp pretējiem dzimumiem ir garlaikojis...ko tu man idarīsi es esmu sasodīti negrozāmi heteroseksuāla būtne... pārsvarā es diezgan toleranti izturos pret tiem apdalītajiem... tomēr jādzīvo tai pasaulītē ir visiem ;) arvils mums te anusologa spečuks :D :D
2009-03-14 16:08:22
|
|
Par Chivas tekstu te dažam labam ir vērts padomāt, ja vien tas nav par daudz prasīts no atsevišķiem indivīdiem.
2009-03-14 16:07:22
|
Последние комментарии в темах |
---|