horoskopu jautājums

Автор Комментарии: 242
nu Spindzele.. klau Tu mums te tāda zinātkāra meitene esi. Iet uz krogu un degustēt alko alfabēta secībā var, ja? Bet, tu paņem un veic degustācijas arī ar vīriešiem pēc horoskopa zīmēm, tad ar zināsi, kas un kā.
2015-03-31 20:28:56
Man te laiku pa laikam vaicā pēc mana horoskopa, gan jau tāpēc, lai pēc tam izdarītu kādus gudrus secinājumus no sērijas, mhm, visi taču zina, ka, piemēram, lauvas rīkojas tieši tā, vai arī, skaidrs, nu ja, te mums darīšana ar zivīm, nu ko tad vēl vairāk varēja gribēt! Saprotu, ka šādus jautājumus varētu uzdot dāmas, viņas vienmēr bijušas tādas gaisīgākas un ēteriskāk domājošas būtnes, bet nē, arī džeki pilnīgā nopietnībā mēdz paprasīt par horoskopu! Tā kā es pilnīgi un nemaz nesekoju līdzi aktualitātēm astrologu lauciņā un nelasu portālu redakcijās sodīto gara darbus, man nav ne jausmas, ko un kā dara lauvas un kas tur īsti ar tām zivīm, auniem, skorpioniem vai vēžiem. Tomēr, uzturoties šeit, es katru mīļu brīdi uzzinu ko jaunu, izrādās, ka cilvēkiem šie jautājumi ir aktuāli, varbūt arī man laiks sākt vērtēt miesas priekus alkstošos pēc šādiem rādītājiem. Tad kā tad īsti ir? Ir nozīme, .išas ar tās vai citas horoskopa zīmes pārstāvi, vai arī tās visas ir muļķības, dzīvē nedarbojas un pats svarīgākais ir, lai seja smuka un pincītis labi stāv/vāvere vienmēr slapja?
2015-03-31 20:21:13