hypocrite

Автор Комментарии: 191
els - var jau būt es kļūdos, bet vai tad šovinisms arī nav tad, ja vīrietis sievietei pasaka stāvēt pie plīts un nekam citam tu nederi? :lol:
2016-02-22 16:24:43
Elpaso,tagad Tu man galīgi sajauci prātu ar to šovinismu un Ftw sāpi :lol: :lol: :lol:
2016-02-22 16:24:20
anna - man nav sāpe. Es te vienkārši uzduros uz tekstiem, ka mūsdienās populāri ir pieminēt feminisma kustības un tā mērķi attdarīt vīrietim un visiem sliktajiem. Cīņā ar to, lai sievietēm būtu tiesības. Bļa, tak viņām jau ir vairāk bonusu un tiesību nekā vīrietim. :reeka:
2016-02-22 16:23:57
annuška, pareiz.. jātiek galā ar teoriju.. a to sanāk mūžīgais: "durak, sam durak":)
2016-02-22 16:22:04
Anna - kāds sakars ar atbildību? Abi dzimumi gaužām labi grib izvairīties no atbildības. :pipe: Un par bērnu audzināšanu. Esmu redzējis, ka tēvs neliekas ne zinis, esmu redzējis, ka māte neliekas ne zinis. Agrākos gados man bija gana daudz draugi, paziņas, kas bija bāreņi. Takā nu nevajag man teikt, ka visi vecāki ir psc saldie. :lol: Kas attiecas, kāpēc tēvi neaudzina bērnus? Biežāk būs fakts, ka māte grib audzināt bērnus, bet ex vīrs(bērnu tēvs) par to vienkārši maksā un bērnus var satikt labi ja pāris reizes gadā. :lol: Tīri mans dzīves novērojums un redzējums: 1)Sievietes vairāk iesūkā augstos amatos, jo ir pārāk emocionālas. Viņas var tur pastāvēt un būt funkcionālas, bet viņu lēmumu pieņemšana bieži vien būs haotiska un uz emociju pamata. 2) Sievietes grib vienlīdzību tikai sev vēlamos aspektos, bet ļoti bieži aizmirst to, ka māte daba to jau sākotnēji nav paredzējusi, ka sieviete un vīrietis var būt vienlīdzīgi.
2016-02-22 16:21:13
Elpaso, Tu šķetini teoriju, bet ftw mūžīgā sāpe no tā nemainīsies. Par to, ka sieviete arī var darīt lietas.
2016-02-22 16:19:15
tālāk... Šovinisms – neiecietība un nicinājums pret citām tautām un nācijām, prasība pēc īpašām tiesībām un privilēģijām savai nācijai uz cittautiešu interešu rēķina. ftw... te nu es nesaprotu, kur te ir tevis paceltais jautājums par sieviešu nespēju uzņemties atbildību... varbūt tu nojuki terminos, jeb vnk velc paralēles?
2016-02-22 16:19:10
Kāpēc šo vienlīdzību vīrieši aizmirst pie šķiršanās, kad jāaudzina bērni? (c) Aņķīt,precīzi :irok: Protams,ne visi ir tādi,bet tiešām,lielākā daļa :!: Tik viss kaut kā mainās vecim,kad viņam ir tā otra/jauna ģimene utt.,turklāt sievietei nekas nemainās :wink:
2016-02-22 16:16:12
Elpasik,nebļauj :lol: Gribiu būšu Tava feministe??? :uups: :uups:
2016-02-22 16:14:46
Kāpēc šo vienlīdzību vīrieši aizmirst pie šķiršanās, kad jāaudzina bērni?
2016-02-22 16:14:20
Sāksim ar to, ka katrā dzimumā ir lohi, kas nespēj par sevi pat parūpēties, bet mēs šoreiz ne par tiem. Mēs runājam par ticībām un kustībām. :pipe: p.s. vispār dzīvē neesmu saticis nevienu šovinistu. nu tādu, kas līdz galam šovinists. Bet sievietes par vienlīdzību cīnās tikai tik ilgi, kamēr tas ir izdevīgi viņām. Kad viņām noliek pretargumentu tā ir psc. :reeka:
2016-02-22 16:14:05
eu, tieciet galā ar teoriju un tad izskatiet tirgus attiecības augstās teorijas gaismā.. a to jau sākāt kā pie maksimas skaidrot attiecības...
2016-02-22 16:13:43
ftw, nebrauc auzās, par ko sieviete šodien neuzņemas atbildību?? 3 piemērus man.
2016-02-22 16:12:51
tālāk viņš pieminēja feminismu.. to tak tu zini.. ka sievietēm ir vienādas tiesības ar vīriešiem... cīņu par to sāka Klāra Cetkina un Roza Luksemburga labu laiku atpakaļ.. tagad runāju no atmiņas, ja kādu interesē precīzi gadi, uzvārdi un notikumi, tad prasiet mātei gūglei.. mantas nav svarīgi... sāka ar to, ka sievietēm tak arī gribas vilkt bikses kājās un pīpēt papiraušus :) nerunājot jau par ieņemamajiem amatiem dažādās valsts struktūrās...
2016-02-22 16:12:20
Tak lai jau plosās, bet kāpēc feminismu šodien var skaļi izkliegt uz visiem stūriem un viņas uztver kā kaut kādas cīnītājs par "labo", kamēr šovinisms ir pretīgs un amorāls? (c) Tāpēc,ka mēs skaitāmies tjipa vājais dzimums atšķirībā no jums :lol: Un,lielākai daļai bibju,kad kļūst par grūtu visam atmet ar roku un padodās,a sievišķi tādi naF :lol: Tak lielākā daļā veču nevar uzņemties atbildību par suni,kur nu vēl ko vairāk no jums prasīt :lol: Protams,ne visi ir ņerkstuļi un ņuņas,bet pārsvarā normālie arī ir tie,kam blakus ir tāda feministe,kuras Tev tik ļoti besī Ftw :lol: :lol:
2016-02-22 16:10:12
Liekulība ir tā, ka sievietes domā( ne visas), ka feminisms ir pozitīvs un labs un cīnās par taisnību. Kamēr šovinisms ir pretīgs un vispār fubla. :pipe: At the end of the day, abi ir pilnīgi vienādi un nav nekādas starpības. :)
2016-02-22 16:09:53
Tā, denižka, sāksim ar termina tulkojumu - hypocrite nozīmē liekulis . tātad ftw ir domājis liekuļošanu...
2016-02-22 16:07:41
Nu labi, tad jau būs kaut ko sagrābusi. Bet dzīvē viss ir labi, ja saņem pēc nopelniem, neatkarīgi no visiem citiem svešvārdiem
2016-02-22 16:04:49
Ftw,kādas tiesības gribam mēs izsist un par ko atbildību mēs neuzņemamies,a ko??? Atkarībā par ko tiesāties-ja ņem vērā,ka jūs esat loxi un neprotat pa labam vienoties,tad nekas cits neatliek,ka iet un tiesāties,jo ne vienmēr pietiek,ka jums uzšauj pa galvu-pļek,pļek :lol:
2016-02-22 16:04:05
Nav man spalvas. Viss smuki noskūts. :pipe: lariska - čābīgi tev. :(
2016-02-22 16:03:18