Internet = toxic
Автор | Комментарии: 508 |
---|---|
Deņ,Tevi mētā, no viena grāvja - otrā...
2020-08-25 17:38:36
|
|
Es gan teikšu, ka tomēr ir jāsāk ar sevi :uups: Mēs visi esam toxic šajā gadsimtā un covid-19 to pēdējo +/- pusgada laikā ir pastiprinājis...bet ir arī savi plusi tam covid-19 :uups:
Tomēr no katras situācijas vienmēr var izvilkt kādu plusu...ļoti daudzi cilvēki beidzot sāka saprast, ko īsti nozīmē ģimene,līdzcilvēki kā tādi,ierobežota brīvība :uups:
Runājot par brīvību, jums Lv bija pilnīga lafā tā karantīna salīdzinot, kas te notika-mēs reāli šeit 4 mēnešus bijām tādos ierobežojumos, ka vienkārši bija liels prieks, ka atšķirībā no citiem ir vismaz darbs-ir kur iet, ir ar ko parunāt, pasmieties un pat palamāties :uups:
Mentāli ļoti nepatīkams un grūts laiks visiem :uups:
Bet kā jau es minēju, viss sākās no sevis-ar Tevi pašu :uups: Nevar būt visi toxic, visi slikti,lohi utt.,a es viena forša (nē nu protams, esmu skaistākā seksam.lv foršule,tas skaidrs kā diena :uups: )
Šo 4 mēnešu laikā, es strādāju tikai 3 dienas nedēļā, ļoti daudz brīvā laika, kuru es nepavadīju sēžot stundām ilgi seksam.lv, FB vai kādā citā neta vietnē, pat nevienu pašu filmu nenoskatījos :uups:
Beidzot bija piepildījies mans sapnis-pabūt sev,tikai un vienīgi sev :uups:
Iztoptaļi moji nogi vse beliji dorogi :uups:
Es iespējams 100. vēl īsti nesaprotu ko es gribu, bet es 100.zinu, ko es savā dzīvē negribu :uups:
Un labākās atziņas, ko es pa šo laiku sapratu-nekas šajā dzīvē nav svarīgāks par Tevi pašu :uups:
Ja,Tu,pats neesi apmierināts ar sevi, kā, tad apkartejie var būt harmonija ar Tevi?! :uups:
Otrkārt-man viņi visi besī ārā, bet tā ir tikai un vienīgi mana problēma :uups:
Treškārt veselīgs egoisms ir pat ļoti apsveicams, bet cilvēkam jāsāk domāt ar galvu mazliet...nu nevar tā pilnīgi vienaldzīgi attiekties pret visu pasauli un līdzcilvēkiem :uups:
Lai visiem laba veselība un skaistums dodas vairot savu skaistumu :uups:
2020-08-25 17:33:23
|
|
Aigun, par to nepietiek līdzekļi arī liekas nedaudz smieklīgi. Un nē, neesmu kapeiku pisējs. :lol: Bet rekur pat šodienas sarunā, sieviete saka, ka neiet uz randiņu ar čali, ja nav māja/dzīvoklis,mašīna, labs darbs utt. Kaut gan pašai ar īsti nav pie dvēseles nekā, ar liek aizdomāties, kur tad īsti ir tā taisnība. Viena žogu vāvere skraida par randiņiem, izģērbj vīriešus un tad vēl nesaprot kā šamējie nav sakrājuši mājai pie jūras. :pipe:
:lol:
2020-08-25 17:32:23
|
|
Aigun, es meklēšu līdz nenosprāgšu, vai nestāvēs :nesaprotu: ! Nav manā stilā monogamija :nesaprotu:
2020-08-25 17:30:34
|
|
ftw.. neaizmirsti ka cilvēki aizvien vairāk ir iegrimuši darbos jo citādāk nevar. Un bieži vien kursē maršrutā darbs-mājas-veikals...
Vēl ir variants ka lai randiņotos reālajā dzīvē- vajag līdzekļus un bieži vien internetam un aliņam pietiek, bet nekam vairāk... :roll:
Vētra- esi atradis, bet joprojām meklē? 8)
2020-08-25 17:28:16
|
|
Nez varbūt pārak ilgi pavadījis Tinder veidīgos, bet man viss ir vienkārši, pirmajās vēstulēs nerodas kontakts, meiča var pist taisni, pēc pirmās dienas sarakstes nenāk uz randiņu, arī var pist taisni. Un vienmēr esmu atradis, ko meklēju :nesaprotu:
2020-08-25 17:27:08
|
|
Aigun, tā arī šoreiz bija :D
2020-08-25 17:22:07
|
|
Loora- lasi pa diagonāli :wink:
2020-08-25 17:15:57
|
|
Par garu intro teksts :-D :lol:
Bet nu tāds jau ir tas internets 8)
2020-08-25 17:13:56
|
|
|
Es arī neskrienu, uz ''katras čau-kāiet-kodari'' piša-randiņu. Kā saka visu pasauli jau ne :fuck:
:-D
2020-08-25 17:12:30
|
Wtf no gribējies. Melleni pat grib.
2020-08-25 17:12:11
|
|
Ja uz katru "čaukaietkodari" skrietu randiņoties, tad strādāt nebūtu laika.. :twisted: BET- ir kaut kāds sarakstes limits, pēc kura tā kļūst bezjēdzīga... 8)
2020-08-25 17:08:04
|
|
Atsaldetais :whipping: :reeka:
Tīmeklis ir kā saziņuas un komunikācijas platforma. Kā to izmantosim tā arī būs.
Ja cilvēks nespēj cienīt pats sevi tad viņš necienīs arī citus!
2020-08-25 17:07:43
|
|
Labāk vēlāk šo saprast nekā nekad.
Jo patīk pisties visos caurumiņos. :xgdance:
2020-08-25 17:02:23
|
|
Man sen tāda neta dzīve neinteresē ... un pisties ne tik.
Patīk dauzīties ... padirsties.
2020-08-25 16:48:00
|
|
...visiem tāda pieredze, tinderos un i- etā :uups: a sēž un gaudo te un tāpat, ka viņas maitas, a paši forši :uups:
2020-08-25 16:42:11
|
|
|
Kā jau teicu, katram ir sava uztvere, ko ir veidojusi pieredze. Kas der vienam, citam ir pilnīgs mēsls.
Manā pieredzē garas sarakstes ir gan izvērtušās par kaut ko vairāk, gan palikušas tikai par rakstisku saziņu gan manis, gan sievietes dēļ, tā ka nekas nav viennozīmīgs.
2020-08-25 16:31:33
|
Atsaldētais, sarakste kurā neredzi otra cilvēka emocijas, un reakciju, ir bezjēdzīga. Pilnībā bezjēdzīga. Vot bija man viena meiča pāris gadus atpakaļ, Tinderī 3 mēnešus nočatojām, par visu ibio, pilnībā visu....satikāmies, un tā arī aizgājām savu ceļu. Viens ir priekštats, kā tu domā, kā cilvēks reaģē, bet dzīvē....vis ir savādāk. Kaut vai ibio acīs pastīties
2020-08-25 16:27:32
|
|
|
Par garām sarakstēm nepiekritīšu. Kāds tās uzskata par bezjēdzīgām, bet cits par nepieciešamību, lai kaut nedaudz iepazītu otru cilvēku. Tas, vai rakstītais atbilst patiesībai, jau ir cits jautājums. Katram savs, un vienas patiesības nav.
2020-08-25 16:24:23
|
No sākuma vajag nopisties un tad runāt.
2020-08-25 16:22:25
|
Последние комментарии в темах |
---|