Labrīt otrdienā!

Автор Комментарии: 583
Paskat,kādi speciālisti savākušies. Smieties vai raudāt?
2016-12-06 22:20:29
Veģetatīvajai distonijai var palīdzēt tikai cilvēks pats- mainot dzīvesveidu un strādājot ar sevi!
2016-12-06 22:19:20
un no copy paste
2016-12-06 22:18:13
Denisha ārstē no frigiduma
2016-12-06 22:17:46
Veģetatīvā distonija....ja grib kāds lasīt.... Veģetatīvā distonija ir veģetatīvās nervu sistēmas traucējumi, kas izpaužas ar tādiem simptomiem kā sirdsklauves, elpas tūkums, drebuļi, svīšana, sarkšana un bālums, reiboņi, slikta dūša, vemšana, caureja, sāpes sirdī, krūtīs. Fiziskās izjūtas papildina paniskas bailes nomirt vai sajukt prātā.Lai arī izjūtas ir ļoti reālas un ķermeniskas, šajā gadījumā simptomus rada nevis fiziska saslimšana, bet nervu sistēmas uzbudinājums. Veģetatīvā nervu sistēma ietekmē asinsrites, elpošanas, gremošanas orgānu, izvadorgānu, dzimumorgānu un iekšējās sekrēcijas dziedzeru darbību, kā arī regulē vielmaiņu. Nervu sistēmas svārstības var izraisīt nepatīkamas emocijas, stress, pārslodze. Līdzsvaru visbiežāk izjauc ilgstošas neatrisinātas problēmas, pārstrādāšanās, konfliktsituācijas, nepatīkami pārdzīvojumi, psiholoģiskas traumas, neapmierinātība ar sevi un citas dzīves situācijas, kas rada emocionālu spriedzi. Veģetatīvās nervu sistēmas traucējumi var būt vieglā formā un īslaicīgi, bet var radīt nopietnas problēmas un būtiski pazemināt dzīves kvalitāti. Ko no tā var secināt? To, ka ir kaut kas, kas uzbudina nervu sistēmu, rada visas šīs sajūtas, kā rezultātā cilvēkam sākas panikas lēkmes. Tiktāl būtu skaidrs. Tālāk seko ieteikumi, ko tad darīt - izvairīties no stresu radošām situācijām, pārvarēt bailes, atceroties, ka nekas slikts nevar notikt un tā tālāk, arī medicīna īsti nevar atrast patieso cēloni, tāpēc aprobežojas ar to, ka iesaka lietot nervu zāles, mierīgāku dzīvesveidu un tamlīdzīgi - īsāk sakot, tā ir seku apčubināšana. Bet kas tad ir cēlonis? Kā jau iepriekš teicu, ir kaut kas, kas rada nervu sistēmas uzbudinājumu, tam sekojošas baiļu lēkmes - tātad kādam tas ir nepieciešams. Un atbilde ir ļoti vienkārša - šis "kāds" ir enerģētisks veidojums, ko sauc par astrālo parazītu un tas atrodas cilvēka nervu sistēmā, emociju smalkajā ķermenī un no šīm bailēm barojas. Tiklīdz tam nepieciešama jauna porcija, tas aktivizējas, rada šo paniku un no šīm enerģijām barojas. Tāpēc daļēji jau ieteikums būt mierīgam, protams, palīdz, ja izdodas bailes pārvarēt, tomēr tas ir tikai cīņa ar sekām. Izņemot enerģētiski šo veidojumu, iemesls zūd un nervu sistēma ir mierīga - to nezina un nesaprot medicīnā, ka visam pamats ir enerģijās.
2016-12-06 22:17:39
Sen jau vajadzēja..
2016-12-06 22:17:39
Varbūt man arī pamēģināt vienkārši nopisties :lol: ārstniecības nolūkos :lol:
2016-12-06 22:13:15
ea fisties gribu
2016-12-06 22:12:02
Denish .... veco, labo zvaigznīti ribu galos uzsmērē, sirds pusē maz ... un iedzer ibīti. Būs labi.
2016-12-06 22:11:58
Sane,Tu esi tumsoņa riktīga. Tu pat nenojaut,cik daudz slimības nāk no smadzenēm.
2016-12-06 22:11:23
Sane, kas tas vēl tāds ir? :roll: Nu tā veģetatīvā distonija?
2016-12-06 22:11:04
Meditācija un sirds masāža no ārpuses- ar īpaši maigām rokām- NOTIKTI var palīdzēt! :-D :xcurtsey: Ja nopietni, miers vajadzīgs, un kas nomierinošs. Neapsaldējies, sargi sevi!
2016-12-06 22:09:47
Nepiekrītu tai veģetatīvai distonijai .... kaut gan man ar tādu diagnozi uzstādīja. Kur viņa bija agrāk? Uzskatu, ka Tā ir vnk. moderna un egoistisku cilvēku diagnoze.
2016-12-06 22:09:21
Būs arī līdzjūtības Cēsu laikrakstos no seksam.lv kluba.
2016-12-06 22:08:27
Stulbais Jurka:reeka::reeka: Es zinu, ka te 99% procenti priecātos par to, ka manis nav,bet Tu Jurka...eh domāju,ka esam draugi:cry:
2016-12-06 22:06:32
Lai Tev vieglas smiltis. Domāju,ka raksts būs delfos. Vismaz es par to parūpēšos.sieviete piedzīvo sirdstrieku seksa portālā.
2016-12-06 22:05:22
Denish ..... esi , kaut kur vazājusies pa vēsumu. Vai nu pa vaļīgu jaciņa no dupša puse, vai kā. Ar kalu un šālli tas toch nav saistīts. Olfenu nopērc.
2016-12-06 22:02:54
Pļin,man tagad vispār nav saprotams...es tiešām domāju kā Zapte,ka tas ir sirds dēļ...jo,tas arī sākās ,tad,kad sāku psihot,un tad arī tā dīvainā sajūta pakrūtē parādījās...tagad vispār neko nesaprotu... Un protams no ģimenes ārsta liela jēga arī nebūs,a man tā negribās tagad pa dokiem staigāt...Karoče dzeršu tēju un vaļerjanku...abi tādi nekaitīgi,gan jau pāries.
2016-12-06 22:02:23
Atcerieties es reiz stāstīju ,ka nevarēju elpot?Trūka gaisa. It kā kaut kas traucēja elpot. Tas jau sen atpakaļ bija. Man pat likās,ka mēli vajag operēt,ka ir uztūkusi un trauce. Briesmīgi tas bija. Naktī iemigt nevarēju bieži vien. Bieži pamodos ar panikas lēkmēm. It kā es mirstu. Ātri cēlos augšā un slēdzu gaismu,lai jomierinātos . Aizgāju pie ārtsta,mani nosūtīja uz deguna starpsienas operāciju. Uztaisīja operāciju,bet nekas neizmainījās. Aizgāju pie cita ārsta,irādījās ka tā bija veģetatīvā distonija. Viss dēļ tā,ka man ļoti liieli stresi bija tolaik,katra diena bailēs dzīvojot. Stresi ļoti pamatīgi grauj veselību. Agrāk neticēju.
2016-12-06 22:00:11
:)
2016-12-06 21:59:05