Labrīt režisori!

Автор Комментарии: 498
ar nosheeroshanu liidz maniim nonaak informaacija!
2016-11-02 15:04:30
Sane, nu dažreiz izdodas :wink: Sarkanā, skaidrs, bet arī tādi cilvēciņi ir vajadzīgi un tiem izdodas kaut kas cits, kas nesanāk tiem sakarīgajiem ;) :D
2016-11-02 15:04:01
Tie kas grib kādam palīdzēt, aiziet vai piezvana un palīdz. Klusu, nevienam nesakot, neafišējoties, bet izdarot. Nevis šēro soc portālos visādas palīdzības ziņas. Reāli viņam negribas, viņš nevar palīdzēt, bet nošērojot šādu ziņu, viņam liekas, ka ir palīdzējis, "attīrījis" savu dvēseli, apklusinājis savu sirdsapziņu, it kā palīdzot ar šo nošērošanu (c) Ahhh,kā naglai pa galvu!
2016-11-02 15:01:26
Aleksi, nee, es vnk meedzu domaat.. :lol: :roll: un kad par daudz sadomaajas, tad pludo.. i veeders saap, mute sausa un Tirsa niez.. :P :twisted:
2016-11-02 15:01:19
Aleksi, ne viss ir tik vienozīmīgi... Šobrīd publiskā ieteikšana strādā ļoti labi, jo, ja Tu konkrētajā brīdī nevari palīdzēt, padodot tālāk, būs kāds, kurš varēs... No otras puses, kaut kā darīšana un bļaušana pēc tam - kompleksu, traumu izpausmes... Ego barošana... No trešās, reizēm ir tā, ka palīdzi, palīdzi, prasa vel un vēl, bet atgriezeniskās saiknes nav, un vienā brīdī pabesī un, nesavācot sevi, paņem un izbļausties, ka vot ir cūkas, kas paldies nemāk pateikt... Un tikai tad ir :idea:, ka tā "cūka" ir tik tālu kompleksos sadzīta, ka nesaprot, ka, kāpēc un kā vispār kāds var palīdzēt... Protams, ir arī naglijas rožas... Nav dzīvē viennozīmīgu situāciju...
2016-11-02 15:00:37
Gliemi, tam, kuram es ljautu uzshaut pa Tirsu.. pati veel paluugtu :reeka: :uups:
2016-11-02 14:59:15
Afro, :shock: kā var pludot no tādas domāšanas? :nesaprotu: Vai Tu domā par kādu konkrētu personāžu? :roll: Nu saprotu, ka mani vēl varētu aplipināt ar savas Tirsas grozīšanu piemēram, bet tādu filozofisku prātošanu... :roll: :nesaprotu:
2016-11-02 14:58:42
Aleksi, pirmo iekopēju... otro nekopēju... es esmu nesakarīga... pa dzīvi... kopumā visu saprotu, bet secīgi sakārtot nespēju...
2016-11-02 14:54:42
Aleks,precīzi:xgood:
2016-11-02 14:52:04
Sarkanā, Tu kaut kā nesakarīgi raksti... :pipe: :roll: Lai gan domas kopumā pareizas. Kopē no kaut kurienes? Cilvēki, šībrīža sabiedrība, liela daļa ir liekuļi. :pipe: Tajā pat laikā liekas, ka daudzi tiešām patiesi grib palīdzēt un palīdz. Varētu būt ka tagad ir tāds laiks, kad kaut kas mainās, nav īsti skaidrs, ko un kā, kas būs un tāpēc ir izteikti tāda dažādība, visādu lietu paspilgtināšanās... :pipe: Tie kas grib kādam palīdzēt, aiziet vai piezvana un palīdz. Klusu, nevienam nesakot, neafišējoties, bet izdarot. Nevis šēro soc portālos visādas palīdzības ziņas. Reāli viņam negribas, viņš nevar palīdzēt, bet nošērojot šādu ziņu, viņam liekas, ka ir palīdzējis, "attīrījis" savu dvēseli, apklusinājis savu sirdsapziņu, it kā palīdzot ar šo nošērošanu :pipe: Sūds tas viss ir! Aizej un izdari, bet pirmām kārtām saviem tuvajiem. :!: Uzklausot mājās savu bērnu, savu sievu/vīru un tu jau būsi milzīgi palīdzējis. :pipe:
2016-11-02 14:50:58
Afro, saki, kurš Tev to liedz! Es visu nokārtošu.
2016-11-02 14:50:46
Aleksi, vot.. es pludoju .. burtiskaa noziimee.. pludoju.. no paarlieku liela domaashanas apjoma, kas man peedeejaa laikaa caur savu galvu ir jaaizfiltree :uups: :roll: Es jau te esmu aplipinaajusi dazjus.. jeb juus mani tomeer, a koooo? :evil: kaa tad iisti ir? 8) :gives:
2016-11-02 14:49:29
Bet tas bieži vien nav apzināts, pakārtots un mērķtiecīgs process un tāpēc, ka viņš sevi mīl. Tās ir viņa vajadzības, ērtības, nepieciešamība, spējas kaut ko veikt un izdarīt. Tas, ka tas viss ir pakārtots uz sevi, nenozīmē sevi mīlēt, bet nepieciešamība nodrošināt savu eksistenci, dzīvot, izdzīvot, radīt sev prieku, labsajūtu utt. :irok: Aleks, es tik precīzi nespēju pateikt, vismaz rakstiski noteikti nē.
2016-11-02 14:48:10
Afro , un tā mums ir visiem..., nedrīkstam , bet daram...,tikai neviens mums nepateiks , vai mēs darījām nepareizi... :roll:
2016-11-02 14:46:32
he he he ....mazliet muzik....:pipe: www.youtube.com/watch?v=xlx5_qojXM0
2016-11-02 14:46:20
Sane,ceru,ka Tev viss būs pučkom ,jo ātrāk,jo labāk :wink: Tā....tagad man izstāstiet vienu-es esmu pālī,konkrētā bezfilmā jā jā :idea: Un tomēr es spēju uztraukties un domāt par citu vajadzībām un uztraukties vai viss ir labi,tad izskaidrojiet kādu motīvu vadīta es to daru???:pipe: Vispār jau zarazas vienmēr redz skabargu citu acīs,bet baļķi savās nekad:pipe: Un vēl, kas, cilvēki,kas paši ir sūda brāļi,bieži vien nau nau nau pieraduši ,ka kāds varētu kaut ko izdarīt vienkārši tā pat...neko neprasot:pipe:
2016-11-02 14:44:51
Gliemi, vot, nedriikstu uzseesties.. dabuushu pa Tirsu :twisted:
2016-11-02 14:43:50
Afro, bet tēma bija par ko? :roll: Piedod, es nepiefiksēju :uups: Par šo :fuck: ? No kā Tev rodās tās sajūtas un iegribas? :roll: Nav Tev tur kāds kolēģis blakus, kas var uzreiz srochna izpalīdzēt? 8) Citādāk aplipināsi te pārējos arī :twisted:
2016-11-02 14:41:42
Aleksi, Tu visu pateici to pashu, ko es izteicu.. tikai es to pateicu citiem un tieshaakiem vaardiem. Un es rakstiiju bez sevis attaisnoshanas vajadziibas, sen jau nedz es attaisnojos, nedz lieku citiem to dariit (un riebjas attaisnojumi kaadaam darbiibaam vai bezdarbiibaam, taapeec par to vispaar nerakstu un nediskuteeju)... apzinaati, neapzinaati.. tas viss ir tipiska nolekshana no atbildiibas un sava ego maskeeshana. :pipe: Jaa, cilveekmiilestiiba... ruupeeties, pa reizei ieklausiities otraa, dariit otram labu, teikt labu, paliidzeet otram, uzmundrinaat, buut kopaa... to pieprasa cilveekmiilestiiba. Bet tas viss ieprieks mineetais nerada paarspeeku paar to faktu, ka sevi miilam visvairaak. :pipe:
2016-11-02 14:40:57
Man arī kāds varētu vipu uzsaukt un es par to nedotu... Kaut gan... man jau uzsauca - atkal tik nesaka neviens, kurš... dot arī neprasa... altruists... bet principā - pilnas baznīcas ar altruistiem, kas savu tēlu spodrina... gadus atpakaļ vesels bars altruistu (Repše, Dombrovskis, Āboltiņa u.c.) pirms vēlēšanām arī baznīcu apmeklēja... tak patiesi cilvēki... nekad neviens nezin, kāpēc kāds palīdz... tāpēc labāk ir palīdzēt citiem, nevis saņemt palīdzību... Ja personīgi... es uzskatu, ka tas ir mans pienākums... ja dzīve man ir devusi vairāk, tad man ir jādalās ar tiem, kam pietrūkst... Jā, es tādā veidā nekad pie miljona netikšu, bet es sev būšu izpildījusi 5. un 6. punktu... Čistākais egoisms... Lai gan, es par to nekad nedomāju...
2016-11-02 14:38:47