Mīļāko būšana

Автор Комментарии: 1002
Man nav laika sekot līdz tādām hyiņām ...dzelteno presi arī nelasu ...kas ar ko aprecējies kas izškīries kam tas un kam šitas.....vairāk pievēršu uzmanību ssev apkārtējiem un tuviem....tākā tevis nosauktās personas nezinu......seko līdz savai dzīvei nevis svešām
2015-09-04 05:45:18
Es ļoti labi saprotu, ka kāds no jums ir bijis mīļākais Agnesei Zeltiņai, bet kāda ik pa laikam nodevusies mīlas rotaļām ar jauno Latvijas gāzes šefu Aigaru Kalvīti. Man šādas pieredzes ar sabiedrībā atpazīstamām personām nav, taču tas neliedz pafantazēt, kā mīļākais es vēlētos būt. Jā, var izvēlēties kādu skaistuli, piemēram, Ievu Pļavnieci, taču par viņu nav vērts sapņot visiem zināmu iemeslu dēļ, tāpēc es domāju, ka interesanti varētu būt ar to pašu Solvitu, lai kāda arī viņa būtu. Kāpēc? Jo kaila viņa noteikti nebūtu tā bargā ūjinātāja, kurai tik daudzi apkārt lēkā. Viņa būtu kaila un neaizsargāta. Iespējams, viņa pat mulstu kā maza meitene. Jo vairāk rakstu par viņas kailumu, jo vairāk nožēloju savu izvēli. :lol: Lai nu kā, gultā es valdītu pār viņu un tas būtu patīkami. Kuras sabiedrīvā zināmas personas mīļākā/mīļākais vēlētos būt Tu un kāpēc?
2015-09-04 05:02:52