Orālais sekss

Автор Комментарии: 251
Kamīt...........palasi atpakaļ...........es rakstīju, ka SAVAM vīrietim to darīt ir PATĪKAMI, bet ne no tā gūstu OOO, ja nu vienīgi ANNAs pieminētajā 69 pozā. :P
2015-03-11 07:00:30
reāls OOO no mineta :roll: , kā El paso gadījumā, tur izlasījās, ka sieviete bija tik tikumīga, ka viņai no domas vien, ka veic minetu sagriezās galva otradi :) Un vēl, neesmu dzirdējusi/redzejusi, ka vīrietis beigtu no kunil.
2015-03-11 06:59:09
FTW..........jā, tad es sāktu aizdomāties - ko esmu tādu darījusi vai nedarījusi viņu bērnībā , un sāktu rakstīt grāmatas citiem vecākiem - ko darīt vai nedarīt lai tādi cilvēki izaugtu (katram pēc viņu vēlmēm, jo vieni noteikti gribētu minetējošus bērnus, bet citi nē)
2015-03-11 06:59:01
Paulīn, hmmm.. sāku domāt kā man to sievieti pierunāt uz tavu skatīšanos minetēšanas laikā >>> :)
2015-03-11 06:58:49
Rinci, a Tev kā ar seksu? Tu tipa apgulies, paplēt kājas, aizgriezies un sakod zobus, tipa - še cūka, tāpat neesi pelnījis! :lol:
2015-03-11 06:58:13
Dulla...viens supūrkslis te pateica ka tu esi CIENIJAMA sieviete,pastasti pati...ko nozime vards cienijams?
2015-03-11 06:58:10
Elpaso...........Tev es ticu, bet sievietei nē..........sievietes māk tēlot orgasmus :roll: ..........tā kā - telefonu nevajag - nezvanīšu, bet kamēr pati ar savu aci to neredzēšu (kaut klāt stāvot) neticēšu. Vienīgi var būt sagadīšanās kā MK teica. Nu labi, labi.........pieņemšu ka varbūt kādai no 1000 tā ir, bet kad te palasies un paklausies apkārt, tad tā vien liekas, ka sievietes to vien vēlas .........kādu tur vairs normālu un tradicionālu seksu - dodiet tik man pasūkāt! :lol: Bet neaizmirstiet, ka vīriešu attiecīgā vecumā ir mazāk kā sieviešu, viņas tak aitas, darīs visu, lai tik vecim izdabātu.............tfu tu.....ftu, tfu, tfu............ ( ēēēē......nu tas mans personīgais viedoklis) :roll:
2015-03-11 06:56:44
Nebiju domājusi, ka slima galva. :) Kā lai paskaidro, lai man neviens nemetās virsū, m? :D Man šķiet, ka tādām dāmām galvā darās apmēram šis - vīrieti ar minetu ir viegli pievilināt. Un tomēr ir zināma vara pār to vīrieti mineta laikā...
2015-03-11 06:56:13
Šausmas, Luni, ar kādām sievietēm Tu pinies, ka krančiem... jāpārbauda... impotence...
2015-03-11 06:55:29
DP - ja piemēram kāds no Taviem bērniem būtu par, ap un ļoti dziļi uz minetu nosliecies, tad Tu spētu vainot sevi pie audzināšanas? :roll: Bet nu esmu baidījis minetu stundas garumā. Tam ir savi plusi un ir savu mīnusi. Bet ja cilvēkam patīk, gribas un tas sagādā pat lielāku prieku nekā man, tad why not!? :lol:
2015-03-11 06:54:05
anna...nestāsti te tadas lietas,man skebina jau,aceros viena lien skupstities,bet es zinu ka vinja dienu atpakal seksoja uzreiz atgrudu :twisted: Bet bija dzive man viena sieviete ar kuru skupstijos,ne sameloju ar divam ,tas es mileju patiesi un redziet ka salauz cilveku,janu vinjas kadam bija sūkajusas :? tagad es neciesu ouiskinus situ uzreiz.
2015-03-11 06:52:58
Paulīn, te nu ir tikai divas iespējas :). Vai nu tu man tici uz vārda vai netici :) Jo tu taču nedomā, ka es tagad iedošu tās sievietes telefona numuru, lai tu varētu pārliecināties, ka manis teiktais ir taisnība... :) ak jā, un viņa nepavisam nav no šī portāla... :)
2015-03-11 06:52:27
jā Luci, kā no viena impja nost tā vēl ar visu spermu, tev pie lūpām klāt :lol:
2015-03-11 06:49:36
Elpaso.........tur jau tā lieta, ka šādus tekstus esmu dzirdējusi, bet realitāte.........kāda ir realitāte? Gribētos dzirdēt godīgas atbildes no meitenēm. Re, Blēdēns bāžas virsū visiem ar minetiņiem - tas ir kas? Vēlme pievilināt vīriešus? vai vēlme reāli noķert orgasmu? Blēdēn, Tu arī ikdienā tā visiem dari, jeb minets Tev ir tikai ierocis ar ko noturēt veci pie sevis? Saki godīgi? p.s. Ventus.......varētu Tev pilnīgi piekrist - tā ir galva.....un viņas mums ir slimas. Bet tad man rodas nākošie jautājumi- KO AR MUMS BĒRNĪBĀ DARA VECĀKI, KA IZAUGAM TIK SLIMI AR GALVĀM? :roll:
2015-03-11 06:48:46
Vienozimigi patikama lieta,bet es vienmer parbaudu sievieti,nevelti es ar vinjam nebucojos,laiza visadiem kranciem pipeles un tad lien pie manis piemeram bucoties kamonn, :? Fui bllllaaaa nerunāsim sadas pretigas lietas jau no rita.
2015-03-11 06:43:21
visām pilnas mutes.. neko nevar parunāt /šļupstot raksta/
2015-03-11 06:39:16
Nu ja, es filmu redzēju, kur viss bija par dziļo minetu izstāstīts, izrādās, ka sievietēm īstais klitors ir kaklā, pie trahejas izejas.
2015-03-11 06:29:26
Savā ziņā bailīgi rakstīt, bet man šķiet, ka tur visa darīšana ir galvā. Ne tik daudz fiziska bauda, bet tieši galvā.
2015-03-11 06:20:22
paulīn, ja man ļauts mazliet padalīties savā pieredzē. Neesmu ne klasiķis, ne teorētiķis, ne meiteņu mīluis, ne citādi superīgs, taču dažu reizi arī man sex ir bijis. Un vienā no sexa reizēm bija sieviete, kura tiešām guva baudu no tā, ka veica man minetu, pie kam pati piedzīvoja orgasmu minetēšanas laikā. Un kautrējās no tā, jo domāja, ka tāpēc ir ļoti perversa, netikla un nepareiza. Jo pareizi taču esot orgasmēt no in- out, nevis cita veida manipulācijām... :) Uzreiz atvainojos, ja manas pārdomas disonē ar vispārējo diskusijas gaisotni ... :)
2015-03-11 05:28:25
Runājam un runājam............bet varbūt tomēr kāds grib minetiņu? :xgirl: tādu dziļu un sulīgu :xgirl: man vēl arvien tāds minetīgs noskaņojums :xwub: neļaujiet man atslābt
2015-03-11 03:28:17