Skaistulei Vip vajag:))
Автор | Комментарии: 656 |
---|---|
Bize, manuprāt, no augstāk minētā tu neesi sapratusi pilnīgi neko......nu vispār neko.
Vai nu, tev kkas kremd, ja sāc runāt par to, kas kontekstā nav minēts.
2020-07-13 14:49:35
|
|
|
Ba pa... citam skabargu, sev pat baļķi neredz!!!! Uzreiz bezpersoniski!!! Bet ja godīgi Jurka teiktajam ir taisnība...Salīduši visi vienā vircbedrē un tad nu domā - visi citi tādi smirdīgi, jo redz, man ir Gucci!!! Atšķirība vienīgā ir tāda, ka katram tā virca smaržo savādāk!!! 8)
2020-07-13 14:45:32
|
|
Un vispār- uzskatu, ka drīzāk cietumā būtu jāliek tos, kuri sociālajos tīklos kaut ko muld par vizuālo tēlu. Reāli kā minimums uz gadu, lai cilvēks pārdomā, vai ir vērts aizskart kādu, kurš nav vainīgs pie tā, ka piedzima kā sūds uz kociņa.
Cilvēku var tik tāl sagraut, ka viņš nebūs dzīvotājs. Ieslēgsies sevī un lēnām nosprāgs, noslīks kompelskos.
Tas pats wtf utt, nu ir viņš tārps riktīgs gan pēc ģimja, gan augums, bet tak cilvēks pie tā nav vainīgs. Kāds piedzima, tādam jādzīvot. Kāda velna pēc jums vajag tikatj visu laiku, it kā viņš dzīvi kaut kā ne tā dzīvojis, kaut kādas operācijas taisījis un tāpēc tā izskatās. Sūds tas ir, sodāms sūds.
2020-07-13 14:42:40
|
|
Aigun,klusāk Tu te tagad neiegāz manu rūpīgi nostrādāto taktiku!!! :evil:
2020-07-13 14:40:44
|
Bize, pasarg D'ies uz manu pusi elpot :-D Tas vispār, nemaz nav iespējams.
p.s. ja kas, tad manis paustais ir absolūti bezpersonificēts uzskats, kas attiecināms vispārināti, bez tiešas vēršanās pret kādu, pilngadību sasniegušu, subjektu 8)
2020-07-13 14:39:12
|
|
|
Principā fb tas pats darās. Citreiz atliek ieraudzīt kādu postu, kurās redzamas dūšīgas ( pieklājīgi runājot) sievietes ar kaut kādiem tekstiem- nevienam tur kaulus nevajag, vajag mīkstumus, mēs esam skaistas u.t.t., tur pat aizverit acis un fiksi sametot visas meitenes pa plauktiem, kuras ir kontaktos, pāris sekunžu laikā top skaidrs, kas ar to dalījies- cilvēks, kuram sāp, bet kurš grib parādīt, ka ir bez kompleksiem, mierā ar savu strašno ķermeni.
Grūti ir dzīvot šai pasaulē, bet vēl grūtāk, ja redzi, kādi ir citi. Tāpēc atkārtoju- dzēsieties nonvisādiem fb utt, uzreiz vieglāk paliks
2020-07-13 14:37:52
|
Bizze :reeka: nefleitē- kauč kāda atlase jau arī Tavā prātā notiek.. :wink: tie lauku puikas ar dažnedažādi.. 8)
2020-07-13 14:37:30
|
|
|
Ja,negrib. :cry:
2020-07-13 14:37:01
|
|
Ba Pa... pasaki... Tava Fendi ar te ar tiem labākajiem rakursiem mētājas? Es Tev par to plusiņu Jurka postam ar lāpstu mauktu Fendi vietā!!! :lol:
2020-07-13 14:36:44
|
...:pipe:.....bļin.... a man tas Striķa ...a varbūt Tauvas....rakstības stils patīk....:pipe:... Priznajus i kajus....:pipe:...Nepiedodama vaļība no manas puses...:pipe:
.... labs vakars izredzētie...:pipe:
2020-07-13 14:36:22
|
|
Nu redz, kad pasaka kāds taisnību (J), tad daudziem, vairs nav ko teikt..........tik vien, kā sasprindzina galvu, lai atmestu ko atpakaļ :uups:
2020-07-13 14:33:31
|
|
|
Ba Pa . Es nemaz nepretendēju uz krasavčikiem... uz tādām pašām viduvējībām kā es ... kautrīgiem lauku puikām!
Es jau neesmu duma uz Tavu pusi pat neelpoju, skatoties uz Tavu bildi nevar saprast vai saprotu, kas Tev uz tā šķīvja :shock: tā jau taisoties pārgudra visiem līdzi varu tikt sabarota ar elitārām kamieļu spirām... un tad Tu te visiem to izbazūnētu... zinu, žēlastības nebūtu...
Tamdēļ nekaunos būt es pati - sēdēt uz varža dîķa laipiņas, šûpināt kājas sist odus un skrubināt pa skābenei!!! 8)
2020-07-13 14:32:50
|
Jurka.. pēc pārbaudītas pieredzes- zini.. labāk nepaliek.. 8)
2020-07-13 14:27:54
|
|
|
tas Georgs.. :reeka: :reeka: :reeka:
2020-07-13 14:26:18
|
Bizze.. cik žēl.. atceros to franceni :xgood:
2020-07-13 14:25:46
|
|
|
Davaj būsim godīgi? Nu tāpat skaidrs, ka lielākā daļa te ir ujebanienes un ujebani briesmīgi. Saliek bildes, kurās labāk nekā dzīvē izskatās, no veiksmīgiem rakursiem uzņemtas un tad tīksminās, pārslēdzas kaut uz brīdi iedomu pasaulē, ka ir skaisti. Un tie paši neglītie tik paslavē, cik super izskatās, zemapziņā nomierinot sevi , ka nav vienīgie, kuri pēc sūda izskatād. Patiesībā tak paši saprotat, ka nu nav mums paveicies, nu nav! Kropļi piedzimām, kropļi nosprāgsim. Vienīgais veids, kā tikt tam pāri- izdzēsties no soc.tīkliem. ne pie kā laba nenovedīs savu baiso bilžu likšana te. Nu netiksiet pāri saviem kompleksiem. Deniša te samāksloti tīksminās, mēģina parādīt citiem, ka baigi mīl sevi, bet tak var just to sāpi, kas iekšā sēž. Izdzēsies no šejienes un vieglāk paliks. Iesaku arī citiem to izdarīt.
2020-07-13 14:25:10
|
bize, nemaz nešaubos, ka arī ar bildēm daudzas te negrib :-D
2020-07-13 14:24:32
|
|
|
Ba!
Te Georgs stāstīja, ka tu esot paklupis un kamielim uzkritis virsū. Kamielis uz vietas beigts. Tā bija vai nebija? :-D
2020-07-13 14:22:44
|
|
Nesaprotu... patiešām visi te tik cmuki, ka neviens bez bildes negrib? :cry: Bûs jau, laikam, vien jāiet uz to fotosalonu... baigi jau gribas... :uups:
2020-07-13 14:19:28
|
Ak šīs fizioloģiskās un sociālās atšķirības..............gulbji un lopi, jasmīni un suņu burkšķi, sparģeļi un cūkraudzīte, rodijs un plastilīns........ :-D
2020-07-13 14:18:30
|
Последние комментарии в темах |
---|