Statoil

Автор Комментарии: 677
labs,davai anna cep citu profilu,es caur progu ar vienu uzcepshu un sarunashu ar tevi randinju :lol:
2017-01-26 16:42:35
Ac ja dzekam bus nauda un mazs penis,vinja paraleeli atradis lielaaku stobru,bet no taa neskirsies nepako :lol:
2017-01-26 16:41:21
Moderes, man ir lūgums.Jūs sakārdinājāt mani uz randiņiem. Es varu uzcept citu profilu un no tā randiņoties? Nu jaunajai gaļai lielāks pieprasījums.Apsolu forumā nevienu neāzēt. :girlangel: Lūdzu lūdzu lūdzu
2017-01-26 16:41:05
Nepiekrītu kad vecenem interese tikai nauda...interese vairak peņa izmērs.
2017-01-26 16:40:15
anna taa nav,man milestiba intresee,davinat ziedus,svechu gaismaa gar vaveri shivereties :blum: :lol: nu bet ja nav milestibas tad ir janjem no dzives to kas ir un tas ir :fuck: :kiss: :kiss2: :gulta: :sega: :blowjob: :giverose: :lol:
2017-01-26 16:39:44
rapsodija da man nevajag nekad fuk fuk.Te ir vieta kur pamudeeties :-D Argentum-tevi dzeks uzaicinaja uz statiku,a ka tu nevareeji pateikt tiekamies citaa vietaa? :-D Un beidziet kautkt ka jums visi piedavaa seksu,hvz kaa raksta utt.saita nosaukums tak ir skaidrs SEKSAM.LV.Var tak tuseties kautkos draugos,oho un parejos sudos un nebus tadu beedu :lol: :-D bet vispar man patik ka jus te kacinaties :lol:
2017-01-26 16:37:45
visaa visumaa vecenem intresee tikai nauda,tas nu ir fakts( c) tāpat kā večiem interesē tikai sekss.Viss ir vienkārši, maiņas darījums :-D
2017-01-26 16:36:10
+1, rapsodijai! Es varu pati aiziet uz to restorānu un paēst, un dievs mans liecinieks, ir nācies vēl sarakstē redzēt, kā vecis plātās ar savu "starptautisko biznesu", bet es atteicos no uzaicinājuma uz labu restorānu tik un tā, jo viņš bija tik neizturami augstprātīgs un neiejūtīgs, ka pat "paciest" viņu labu vakariņu dēļ nebija vērts! Jo viss jau tiešām sarakstē ir gluži skaidrs - cilvēki nemainās! Un ja čatošana ar viņu neiet raiti un nepiespiesti, tad i nekāda atmosfēra nepalīdzēs, nav vērts!
2017-01-26 16:31:13
Hores, te ir daudz foršu cilvēku ar kuriem komunicēt un tikties, ja Tev ir tikai viens - dzīvnieciskais Fuk Fuk līmenis attīstīts, un neko citu nerdzi sev riņķī, tas nebūt nenozīmē, ka visi te tādi. Pasaule ir dažāda. :lol:
2017-01-26 16:30:12
:reeka: es nevaru,es labaak pakluseeshu :hihi: :reeka:
2017-01-26 16:28:04
"Ne jau par obligāto restorānu ir runa, bet gan drīzāk par iekšējo attieksmi. Galu galā es paldies Dievam, varu pati aiziet paēst kur un ko man gribās, taču cilvēks tomēr pierod pie noteikta līmeņa komunikācijas un attieksmes, kas ir saprotama un patīkama." (c) Rapsodija Principā, tēmu var slēgt. (c) skujzinkas
2017-01-26 16:27:47
rapsodija ev meiteniit davai negudrejies te tagad,vecens un sievietes,ja jau tu tik kulturala hulji tu te dari? Bla ar jums tak nav jeegas strideties un sacensties te gudriibaa :lol: tapat juus jau tik gudras,ok lai taa ir:) :lol:
2017-01-26 16:27:09
Bonifat, es esmu par foršu komunikāciju un seksu. Kas sniedz ne tikai fizisku baudu, bet arī liek sevi atcerēties ar prieku. Ne jau par obligāto restorānu ir runa, bet gan drīzāk par iekšējo attieksmi. Galu galā es paldies Dievam, varu pati aiziet paēst kur un ko man gribās, taču cilvēks tomēr pierod pie noteikta līmeņa komunikācijas un attieksmes, kas ir saprotama un patīkama. Tapēc jau saku, katram savs. :-D
2017-01-26 16:25:02
Denish necietis tikai tad ja buus pa maz naudas,cik sievietes ir kuras delj naudas ciesh?vinjas tie virieshi sit,pazemo utt,bet vinjas ciesh,jo vecim ir pikjis,man piemeram ir zhel tadas sievietes ka vinjas neciena sevi.Nu un es neteicu ka visam vecenem,ir arii normalas un tas ka virietim ir jagaadaa par sievieti ar kuru vinsh ir tas fakts,nejau sezh majas pie tv rij alinju un skatas hokji,a sieva stradaa :-D ir arii tadi varianti un kaudzem visaadi varianti kuriem nav gala :-D
2017-01-26 16:24:54
rapsodij,tad tu par Statoila seksu vai pret ??/tas ir kafiju ?/
2017-01-26 16:19:59
:roll: Ir kam ir sekss ar vecenēm, un ir kam ir ar sievietēm. Katram jau savs ja tā ņem. Attiecīgi arī domāšana, fantāzija, spēja viņu realizēt un gūt un dot baudījumu otram cilvēkam, saņemt un dot dzīvē. Vienkārši dzīvot un priecāties.
2017-01-26 16:17:23
visaa visumaa vecenem intresee tikai nauda(c) Hores, ja Tu,būsi pilnīgs kretīns,tad neviena Tevi,necietīs arī naudas dēļ:pipe:
2017-01-26 16:17:14
Kurš aizvedīs uz statoil? :gives:
2017-01-26 16:12:41
Ac vo vo :irok: sezh tik un sapnjo ka riis lobsterus kautkadaa spanijas villa :lol: visaa visumaa vecenem intresee tikai nauda,tas nu ir fakts,varbuut ne visam,bet 99% toch.Es jauniibaa gaaju uz diseni ar 2-3 lati kabataa,nebija taa ka meitenes izvairijas ka tev nav naudas :-D
2017-01-26 16:06:56
Ekstrasens. :lol: Tu to pēc savas pieredzes vai kā? Katrs cilvēks veido savu dzīvi pats, gan seksuālo, gan meteriālo, gan psihisko. Un katra izvēle un rīcība ir personiskā atbildība par to, kas būs nākotnē. Mani neintresē vidusmēra vīrieši, tapēc man nedraud Tevis minētā situācija. Dabiskā atlase tā teikt. :lol:
2017-01-26 16:06:17