Trešdiena, 13-tais

Автор Комментарии: 868
Ann, ak tad Tu kļančī :P :whipping: :whipping: viss tomēr ir tajā kā kļančī..... ai nu labi ... iešu es atvaļinājumā :twisted:
2016-01-13 10:26:54
bet tādu stulbumu kā jurka gveļž neviens cits te negvelž... un arī nekļančī neviens cits...(c) Mokka... nu tā nu gan nav... paskat kā gan es, gan citas meičas, gan paši čaļi kļančī VIPeļus sev :lol:
2016-01-13 10:25:36
Denčiķ.... sīkā Tu pati saprati ko uzrakstīji???? atslēgas vārds ir tājā, kad citi to te neraksta... lai dara ko grib, kas man un lielai daļai tas arī neinteresē, bet te nav nekāda mēslu bedre kur var savas kakiņas mētāt!!!!
2016-01-13 10:25:10
blja un veel sniegs liidz skjuunim jaatiira :D
2016-01-13 10:24:58
Asmij, ir cilvēki, kam nepatīk patiesība :D man tajā skaitā :D bet nu bija tur tās fāzes - noliegums, samierināšanās, pieņemšana, atbrīvošanās :D :D :D vai kaut kā tā :D Pakrāmē bundžas stabiņos kaut kur stūrī :D man šonedēļ ar laiku ir tā kā ir... :D šodien laikam maijvabole būs no servisa mājās... un tad sāksies skriešana :D
2016-01-13 10:23:04
Atkal visiem cepiens :lol: :lol: :lol: :lol: https://www.youtube.com/watch?v=94Gpxd4gj4g
2016-01-13 10:20:37
vai tieshaam pasham buus taas bundzjas jaavaac ? :D
2016-01-13 10:19:42
nahren taadas attieciibas kuras var sachakareet shaada fraze
2016-01-13 10:17:53
Muterīt,citi cilvēki,ne to vien dara-tik šeit to neraksta :lol: Jurka vismaz TADAS,KA tU UN ES IZGLĪTO!!! Muterīt,es jau teicu-visi visiem nevar patikt-man ir cilvēki šeit,kas vairāk besī nekā Jurka :lol:
2016-01-13 10:17:24
Asmij, vai ne? ;) mans 2016. gada moto. Dēļ šī teikuma ir sačakarētas attiecības ar diviem cilvēkiem (ja to varēja nosaukt par attiecībām), un tikai tāpēc, ka es viņu dāvanas nepieņemu. Bet es par to nesēroju. MAN ir labi :)
2016-01-13 10:16:02
Rolis,man likās tiešām rēcīgs-un man pat bija pofig,ka viņš te uztaisija profilu ar Denishabieds,ielika manas bildes,sludinājumus manā vārdā utt....tas bija smieklīgi,bet....ja viņš būtu tikai manis aiztisic,viss būtu o.k!
2016-01-13 10:14:19
SG “Pret niknumu, skaudību un apvainojumiem vajag izturēties kā pret dāvanu, kuru nevar pieņemt. Ja tu dāvanu nepieņemsi, kuram tad tā piederēs?” zelts
2016-01-13 10:13:56
Denčik velti mēģināsi ar mani sakasīties.... :D Bet Tu tak saki, ka esot jobnutā un tā :P Par roļiku pareizi uzrakstīja..... paskaties nu es tak Asmim neko tādu nerakstu vai arī kādam citam, kas ir daudz adekvātāki kā tavs apjūsmotais jurka... nu nezinu kā var patikt tas, kad cilvēks raksta par savu kaku rīšanu... pipeles zelēšanu un vēl visādu huiņu.... bļadj laikam tiešām esmu no cita gadsimta...
2016-01-13 10:11:58
KKK vispaar jau nav probleemu sev suukaat , taa lai nebuutu gadiem jaatreneejas ir vieglaak sev peedeejaas paaris ribas izgriezt, bet no samososa es nezinu cik tupam jaabuut lai kaut ko taadu gribeetos.....
2016-01-13 10:11:04
Zvērs,nevis es iesaistīta,bet gan mans bērns :!: :!: :!: Kamēr viņš aiztika tikai mani,man bija pofig :!:
2016-01-13 10:09:53
Gudrais samurajs mācīja cīņas mākslu jaunajiem skolniekiem, dalījās ar savu māku un pieredzi. Reiz, nodarbību laikā pie viņiem ieradās jauns kareivis, kuram bija slikta reputācija. Viņš bija “slavens” ar savu nekaunību un cietsirdību. Kareivim patika provocēt apkārtējos. Viņš izvēlējās upuri un aplēja viņu ar izmeklētiem lāstiem. To dzirdot, satrakojies pretinieks centās sodīt pāridarītāju. Bet niknums, kurš ņēma virsroku pār viņu, aptumšoja prātu. Pārņemts ar niknumu, pretinieks pieļāva vienu kļūdu aiz otras un rezultātā ķildīgais kareivis viņu viegli uzveica. Arī šoreiz, kareivis metās apvainot samuraju. Bet, samurajs nepievērsa viņam nekādu uzmanību, viņš mierīgi turpināja nodod zināšanas saviem skolniekiem. Kauslis atkal un atkal mēģināja apvainot padomdevēju, bet viņš palika nesatricināms. Beigu beigās, kauslis neizturēja, ka no samuraja nav panācis vēlamo niknumu un pamatīgi apvainojies aizgāja projām. Kad agresors bija aizgājis, skolnieki jautāja samurajam, kāpēc viņš ir cietis nelūgtā ciemiņa apvainojumus? Varēja taču pāridarītāju izaicināt uz cīņu un pārmācīt. Bet gudrais samurajs atbildēja: “Pret niknumu, skaudību un apvainojumiem vajag izturēties kā pret dāvanu, kuru nevar pieņemt. Ja tu dāvanu nepieņemsi, kuram tad tā piederēs?” “Tā pieder savam iepriekšējam saimniekam”, – atbildēja skolnieki. “Tieši tā ir ar skaudību un niknumu, kamēr tu tos neesi pieņēmis, tie paliek ar to, kurš tos atnesa”, – noslēgumā teica gudrais samurajs.
2016-01-13 10:09:42
La moca, rīt kakas un atsūkāt sev nu galīgi nav viens un tas pats.
2016-01-13 10:09:35
Viņai arī tagad viņš patīk. Tici man.
2016-01-13 10:08:58
Muterīt,nu,tad tūlīt sakasīšos ar Tevi :evil: :lol: Vienada līmeņa cilvekiem-es vispār nevienu par kropli nesaukāju un nomirt nevēlu :!: Brīžiem man tas šķiet traģiskāk nekā,tas,ka Jurka drillējās ar vistas fileju :roll:
2016-01-13 10:08:51
vai esmu biezs un naudu nav kur likt nee neesmu, bet lai kljanchiitu telefonam naudu... kā man vakar kaada sieviete teica ".....man ir savs pašlepnums...."
2016-01-13 10:08:42