G&R Tallinā
Author | Comments: 152 |
---|---|
|
Ipatj. Pilns ar visu jomu speciālistiem! Kurā portālā vēl var vienuviet iesaistīties tādās erudītās sarunās un produktīvi padiskutēt par jebkuru tēmu no anālā seksa līdz bitcoiniem?! Nemaz nerunājot par tik globālām un svarīgām lietām, kā - 'es vakar kāpu kalnā', ' mans ne/ceļojums uz Turciju' vai profesionālu feik un ne feik profilu atmaskošanu. Dzēlas serjoznas. Spēcīgs sastāvs. Što, gdje, kogda - otdihajet :xgood:
2018-07-19 08:43:11
|
Lia, ej labāk dārzu paravē! :pipe:
2018-07-18 18:08:16
|
|
|
Muļķīti un tu būtu tas zinātājs, kas atļausies mūzikas profesionāli nosaukt par neko nejēdzošu? Tev ar pauri kaut kas nav kārtībā un laikam jūties nenovērtēts un vismaz virtuāli centies pasniegt sevi ka zinošu visās jomās. :-D
Es nezinu par ko tu runā, bet es lasīju Rača interviju, kad viņš atbrauca no Grammy balvas pasniegšanas vai Mtv balvu ceremonijas un sniedz interviju par tur redzēto, dzirdēto. Ka viņam profesionālim bijis liels pārsteigums redzot, dzirdot turienes tehniskās iespējas kādas pie mums nemaz nav redzētas. :-D
Es par šo runāju idiņ. :-D
2018-07-18 17:53:55
|
:reeka: :reeka: :reeka: :reeka: :reeka: Un vēl Raču, kurš pats neko nejēdz, piesaukt... Kaut kur noteikti atrodams pilnā versija, bet īsā ir tāda, ka šis kaut kur izdzirdēja šos:
https://www.youtube.com/watch?v=AEvtM6vV2NU
Pateica, ka nu, tā, bet dziedātājs labāk lai ar mūziku nenodarbojoties. Tas izvērtās mazā industrijas skandālā, jo Račs nezināja, ka dzied profesionāls, pieprasīts, izglītots akadēmiskas mūzikas dziedātājs, kas par mūziku zina visu no A-Z un kotējas dažādos žanros, vienkārši viņam patīk gan tā, gan šitā. Račam pašam ta izglītības nozarē principā nav. Beigās Račs publiski TV vai radio (neatceros precīzi) atvainojās par saviem iepriekšējiem izteikumiem šīs grupas sakarā — viena no retām un zīmīgām reizēm, kad LV mūzikā kāds par kaut ko dabūjis publiski atvainoties.
Tā ka, Lia, šoreiz jau nu labāk būtu paklusējusi, pārāk diskusijā neiesaistoties, par mūziku acīmredzami zini tikpat daudz, cik par kodolfiziku. :pipe:
2018-07-18 17:14:07
|
|
SūC par skaņu un tās kvalitāti :lol: ...vakar tā vilku līdz Mortenam Harketam...ka no rīta knapi čiepstēju....kāda tur vēl varbūt runa par skaņas kvalitāti :lol:....kvalitāte lai paliek ierakstam
2018-07-18 14:52:34
|
|
|
Nu labi, tu jau labāk zini par mani.
Pietiks kašķēties. Es braucu peldēties. :xmaninlove:
2018-07-18 12:13:05
|
and there we go again... :reeka:
Vot kāda jēga ar Tevi argumentēt, ja Tu pati neko nespēj likt pretī? :reeka: Vienīgais Tavs arguments bija Račs. :reeka: Un arī to es nenosauktu par argumentu. Vienīgais, ko Tu atkal pierādīji, ka esi stulba un tikai māki gudri dirst bez seguma. Nākošo reizi paliec vismaz paklājiņu apakšā pirms pļūtī... :pipe:
2018-07-18 12:07:26
|
|
|
A kas tu tāds esi, lai tevi uzklaisītu šajā jomā? Ne tu mūziķis, nekas. Skaņu saklausītājs bļin. :-D :-D :-D
Sacentīsies ar mani vēl te muzikālajā dzirdē. Pat zirgiem jāsmejas. Čigāniem jau no dzimšanas ir perfekta muzikālā dzirde. :-D
2018-07-18 12:03:29
|
A, ko es savādāku pateicu nekā Račs? Latvijā skaņas kvalitāte teju visos pasākumos, kur esmu piedalījies ir zem jeb kuras kritikas...
2018-07-18 12:00:20
|
|
Nu katrā ziņā par skāņu es zinu reizes simts vairāk par tevi. :lol:
Vēl viens fakts, ka ir tādi cilvēki kā Tu, kas neko nesaprot bet tik stulbi diršs, jo diršanass pēc. Piemērs: Pixel skipping, ir gana daudz cilvēki, kas neko nesaprot, neredz, nejēdz atšķirt kā pelēm, tā monitoriem un citām iekārtām, kas izmanto līdzīgas tehnoloģijas. Cilvēka acs vienkārši nav trenēta kam tādam, tā pat ir ar skaņu, tā pat ir ar garšu un citām cilvēka maņām, kaut vai ņemot primitīvo, cilvēka fizisko formu. Ja attiecīgais muskulis dzīves garumā netiek trenēts, attīstīts utt, tas notrulinās un paliek ļengans. Tā pat ir ar Tavu skaņas uztveri. Vienkārši samierinies ar to. Man nav finanses, lai ieskatīties augstākajos mūzikas plauktos, bet gana savā dzīvē esmu sapratis, izmēģinājis, lasījis un izglītojies par to. ;)
2018-07-18 11:53:44
|
|
|
Es vairāk Račam ticu, nekā kaut kādam zirgagovei, kurš spriedelē pēc tā, ko festivālos dzirdējis un youtubē redzējis. :-D
2018-07-18 11:51:02
|
|
Pilnīgs ēzelis, grib izlikties par nez kādu izglītotu, pazīstamu mūzikas pasaules pārzinātāju. :-D
Nekas netika izdzēsts, beidz dirst zirgagose. Tagad tikai uztvēri, kādā kontektā es Argentum vispār to teicu. Tā ir, ka starp rindām lasa. :-D
2018-07-18 11:43:46
|
Es tā domāju (c) :reeka:
Nu šeku reku atkal attīstības līmenis. Protams viņiem ir sava aparatūra, savi mikrafoni utt, bet skandas 90% izmanto vienas un tās pašas, ko iesildītāju grupas, ko paši māskslinieki. Festos un lielākos pasākumos visi tā pat sēž uz vienām skandām. Kā pie jel kuras aparatūras ir "diminishing return" princips. Tu vari nopirkt mikrafonu pa 100Eu un viņš būs sūds, bet nopērkot pa 1000 vai 10,000 atšķirība uz samērā maza. Tā vai tā viņi visi izmanto profesionālos mikrafonus. Atšķirība vairāk vai mazāk ir pašā skaņas noregulēšanā pret telpiskumu, apstākļiem, koncerts ir zem klajas debess vai telpā un vēl dažādiem faktoriem. Lazy cilvēks vienkārši uzliek vienu konfigu un močī visur vienādi. :lol:
Ne pa velti ir redzēti video utt, kur lielie mākslinieki skaņo savus konfigus stundām, lai pilnībā saprastu un visu telpiskumu aizpildītu ar kvalitatīvu skaņu.
p.s. žēl, ka Lia posts tika izdzēsts, varētu iemest acī, kur viņa teica, ka zvērene neko nesaprot un fonogramma esot spēks. :lol:
2018-07-18 11:35:28
|
|
|
Mūzika ir ļoti specifiska lieta. Noteikti nav tā, ka pie labākā regulējuma visiem skanēs vienādi labi. :-D
2018-07-18 11:35:07
|
|
Mīļā sirds, aparatūras kloķīši un podziņas jau arī ir paredzētas tam, lai jebkura stila skaņu padarītu vismaz klausāmu un skaidri dzirdamu! Bet pie tiem kloķīšiem un podziņām vairākumā gadījumu sēž cilvēks, kuram lācis uz auss uzkāpis, un kurš tikai prot nospiest "play".
2018-07-18 11:32:09
|
|
Lia, nu Tu jau kā Afro ar kalniem un riteņbraukšanu ieciklējies. Kuš, mazā. :evil:
2018-07-18 11:32:09
|
|
Pati skaistākā, nevis viena no. Tā viņš teica. :-D
2018-07-18 11:31:38
|
|
Guntars Račs atgriežoties no ASV teica, ka mūsu Lia ir viena no skaistākajām sievietēm šaj forumā. Es viņam piekrītu. :-D
2018-07-18 11:29:36
|
|
A tas, ka uz vienādas aparatūras vieniem skan, bet citiem nē- varētu būt atkarīgs ne tikai no mākslinieku kvalitātēm, bet arī no izpildītā repertuāra, mūzikas stila, balss tembra un vēl daudzām sīkām niansēm. Ne pa velti lielajiem māksliniekiem ir sava aparatūra un pat savi izvēlēti mikrafoni. :-D
Vismaz es tā domāju. :-D
2018-07-18 11:28:26
|
|
Apāc! Es neesmu teikusi, ka dzīvais izpildījums ir sūds un tikai fonogramma ir laba. Beeet fonogramma, lai cik viņa daudziem mūzikas mīļotājiem nav pieņemama- skanēs tīrāk un labāk par dzīvo. Tapēc daudzi teiksim krievu mākslinieki viņu izvēlas, lai nav liekas problēmas un izgāšanās. Es tak nesaku, ka nevar uzrīkot dzīvo koncertu kvalitatīvu, bet par faktu kā tādu,ka laba fonogramma skaņas ziņā skanēs labāk. Tu pat neiebrauc, kādā kontekstā es rakstīju. :-D
Guntars Račs atbraucot no ASV, reiz vienā intervijā teica, ka aparatūras, mikrafonu un pārējas mūzikas tehnikas ziņā un cilvēkiem, kas viņu māk pārvaldīt-mēs dzīvojam akmens laikmetā. :-D
2018-07-18 11:22:23
|
Lastest comments in topics |
---|