Ļauži!!! Palīdziet!!!
Author | Comments: 94 |
---|---|
|
Es neesmu vainīgs neizdevušās attiecībās,kāpēc mani taisās cirst..................ārprāts!!! jālaižās kamēr āda nav ndīrāta !!! :roll:
2008-02-08 16:37:36
|
|
Pateikšu godīgi,arī man bieži uznāk periods,ka vienkārši negribu nedz pieskārienus,nedz seksu it īpaši!!! Nu ko lai dara,vienkarsi negribu,pat reizem menesi,un tad mans nabaga virietiitis \"raud\",ka sen nav bijis......Jā,viņš raud,kasen nav bijis,a es raudu,ka ir citu reizi par daudz:) Un ka uznak atkal tasperiods,ka gribas,td ir ta,ka nevar apturet,kagribas... :) Tas taaa no mana siev.viedokļa :)
2008-02-08 16:25:10
|
|
mūsdienu ģimenes problēmas - vecis plēš pakaļu darbā, vēlāk mājās saguris utt., protams sievai tas apnīk, arī vecim sievas sekojošie uzbraucieni apnīk, veidojas konflikti utt, tad rodas jautājums-kā nopelnīt lai ģimenei nekā netrūktu un arī attiecības būtu labas????
2008-02-08 13:15:09
|
|
šausmas cik padomu! ja tiksi līdz manējam neklausi ne vienu arī mani neklausi ,bet es runātu ar savu sievieti domāju ka šāda situācija veidojas savstarpējas neatklatības dēļ
2007-12-21 21:38:20
|
|
pareizi, miranda, - šoks vienmēr liek pārdomāt dzīvi
2007-12-16 15:47:28
|
|
neproties :) :yo: :yo: :fuckyou:
2007-12-16 15:29:52
|
|
Esi maksimāli maigs un iejūtīgs pret viņu neprasot seksu. Gan jau pati tad sagribēs :)
2007-12-15 21:25:07
|
|
Izskatas, ka kads taja Redaa ir sagrozijis vinai galvu. Butu tiesam labi uzlikt to sekosanas progr (pajauta tiem, kas tirgo softus), izlasit un saprast. Man liekas vinai ir apnikusi ta monotona rutina, gribas kaut ko jaunu (piem.,aizbraukt celojuma, skaisti pavadit laiku, sajust romantisko aplidosnas sakuma periodu), jo noteikti tas turks vinai uzsit asinis, bet par tevi jau viss tapat ir zinams, lielos vilcienos izmeginats). Es domaju, ka parsteigt vinu velu vakara kapnu telpa, vai taml. tikai vel vairak vina radis riebumu pret tevi. Galvenais pasam neiesligt pesimisma, jo nelaimigs cilveks otru padarit laimigu nevar. :neutral:
2007-12-15 20:55:27
|
|
Ulzanator-megini pidomat pie ta,lai sieva klust atkariga no tava (daigta)nevis no datorsp....? :lol:
2007-12-15 20:39:13
|
|
Dažreiz vajag dot kādu majienu,ka Tev ir vismaz viltus draudzene...:)
2007-12-15 19:58:10
|
|
Nav bijusi pieredze ar miiljaakajaam, bet esmu dzirdeejis... Nu iisaak sakot pastaav taada teorija, ka vajag atrast sievieti (bla bla) miiljaako vai kaa. Nav jau obligaati jaakniebjas, var vienkaarshi izmantot meeli - runaat! Nu jaa....Iisaak sakot Tava sieva to NOVEERTEES!
2007-12-15 19:49:10
|
jaaa....tikai hroniskas zobusapes dazu menesu garuma,kuram pat istu zalu nav.
2007-12-11 08:49:37
|
|
|
šķiršanās ir līdzvērtīga mokošām zobu sāpēm... un bērni, mantiskā sadale utt... ir tikai atrunas, lai uzdrīkstētos
2007-12-11 07:34:01
|
|
Manuprāt nevajag te saspringt,gari spriest,štukot,ja jau attiecībās ir mezgls,tad jācērt,pārsvarā jau tur manta,bērni,ar dalīšanu saistītie procesi,bet manuprāt,ja esi normāls vecis,tad,ja nav variantu,cērt,sūds ar mantu,galvenais veselība,smadzenes,visu var nopelnīt,bērni gan paaugsies,sapratīs,bet melos,neziņā dzīvot,sev prātu pis un līdzcilvēkiem.Tas nu tā,īsumā. :wink: :wink: :wink:
2007-12-11 07:30:51
|
|
slevins man atgādināja kāda Drauga teikto:\"Ideālā variantā no sievas nāk mīlestība,ja tās nav,tad lai vismaz būtu cieņa.Nu a ja nav pat cieņas,tad lai baidās\".Pēc pieredzes gan neteikšu,ka tāds modelis darbotos,bet kaut kāda daļa patiesības tajā ir.
2007-12-11 06:50:46
|
|
ar bomi pa pieri un uz alu
2007-12-11 06:36:54
|
|
Super Tev iet,vecpuika!!! :-D
2007-12-10 21:43:17
|
|
Ulanžator! Tev iznāks tā kā man. Izmēģini visu iespējamo, gan vakarus romantiskos, gan vaļsirdīgas sarunas, un ja čuš, nebēdā. Ar savu civilsievu tagad tiekos pa retam, bet ir ļoti laba mīļākā. Palīdzu sievai ar ko varu. Bet ar mīļāko ir citi plāni, aizraušanās, seks,u.t.t Gaidu to laimīgo mirkli kad manējā labprāt redzēs mani ejam, nekā nākam!
2007-12-10 21:41:09
|
|
ulžanatorsizdzees speeli, saki ka nogljuchiija un pazuda (ja vien Tava sieva nav IT spechuks)izdari visu kas tavos speekos, lai Sieva tevi iekaaropaarsteidz Vinjunjem iniciatiivu savaas rokaaskaa ar sievu runaat tev buutu jaazin pasham labaak :)radi noskanuneesi apseests tikai ar seksu (vai arii neizraadi ka tas ta ir)miiljaakaas variantu atstaaju kaa galavariantu (ja vien tev ir juutas)Ceru, veciit, ka Tev izdosies :-D Veiksmi
2007-12-10 19:47:35
|
|
JA SMAGS GADIJUMS NU CIK SAPROTU KA ESAT OFICIALS SIEVA UN VIRS.VARIANTS VIEKARS DOSI DZIVOSIM NEDOSI LAIMIGU CELU.TAPAT DZIVE MOCIBA UN BERNU DEL PATIESAM DZIVOT KOPA TAS NAV PRATA DARBS.JA GRIBESI TA TAPAT PA BERNIEM RUPESIES UN PALIDZESI VINII NAV VAINIG KA JUMS SEKSUALA NESADERIBA.
2007-12-10 18:34:01
|
Lastest comments in topics |
---|