Mana māte tā, un sievai tāpat jādara!
Author | Comments: 112 |
---|---|
Chivas, līdz tik vienaldzīgai attieksmei pret uzkāpšanu uz grābekļiem man vēl mazliet, mazliet jāpaaugas. :shura: Lai gan notēlot varu labi :lol:
2012-06-12 16:57:44
|
|
|
Chivas.. Spēs izlemt, kurp doties tikai tad, kad būs uzkāpuši visiem grābekļiem. (c) Tev par šitiem izgājieniem ieklopēt vajag :shura: drausmīgs liktenis :bailes: :gay:
2012-06-12 16:56:19
|
|
Afrodit.......viriešu statistika vel sliktaka............un par to es nepriecajos..................pasi pie ta esam vainigi........ :-D :-D :-D
2012-06-12 16:53:04
|
|
Afro :shura:
AUNS
Uzkāpis grābeklim, tā saniknosies, ka salauzīs to, bet laušanas procesā dabūs pa pieri ar grābekli vēl reizes piecas.
VĒRSIS
Kāps uz grābekļa tik ilgi, kamēr nesalauzīs.
DVĪŅI
Spēs izlemt, kurp doties tikai tad, kad būs uzkāpuši visiem grābekļiem.
VĒZIS
Tikai tas piespiedīs spert soli uz priekšu.
LAUVA
Stāstīs visiem, cik tas ir stilīgi un ieteiks visiem izdarīt tāpat.
JAUNAVA
Kāps uz grābekļa lēnām un metodiski; pārliecināta - ja uzkāps pareizi, tad nekas nenotiks.
SVARI
Ilgi šaubīsies, un, izdarot vienīgo pareizo izvēli, uzkāps vislielākajam grābeklim.
SKORPIONS
Ja vispār pamanīs, kas tas bija, tad diez vai par to aizdomāsies.
STRĒLNIEKS
Noteikti pacentīsies revanšēties un uzkāps vēlreiz.
MEŽĀZIS
Uzkāpis grābeklim, sapratīs, ka ir tam uzkāpis, bet diez vai tas kaut ko nozīmē.
ŪDENSVĪRS
Uzkāps tikai tam grābeklim, kas būs īpaši iepaticies.
ZIVIS
Visu mūžu vainos sevi par to; vienīgais mierinājums - pateicoties Zivīm, grābeklim neuzkāpa kāds cits.
2012-06-12 16:52:03
|
|
pionieri man apkārt tomēr vairāk ir aizņemto nekā vientuļo... tādēļ arī brīnos, ka Tu uzsvaru liec uz vientulītēm :P
2012-06-12 16:49:54
|
|
zikuraats .....sac ar to, ka paskaties sev apkart, un tad nevajadzes nemaz statistiku............. :-D :-D :-D
2012-06-12 16:48:59
|
Afroditt, stulbi, kaimiņš izvācās, grābekli atstāja, bet nav īsti manā gaumē. :shura:
2012-06-12 16:48:28
|
|
|
Pionier, gribētu gan, ka tieši sievietes meklē to putna pienu.. un tas, ka sieviešu tik daudz vientuļu, Jums vīriešiem tos plusiņus nekādi nevairo, būtu kaunējušies :shura:
2012-06-12 16:48:13
|
Nez, ir jau kas bez putna piena arī, bet kaut kādas padomju kolhoznieces un turpmākā emancipācija sačakarējusi domāšanu, kaut ko plēšas, kaut ko pierāda, kaut kādi principi, kaut ko grib, kaut ko... Nevis vienkārši atslābst un apprecas. :shura:
2012-06-12 16:47:30
|
|
|
MK, es to nepersonificēju uz Tevi, bet vispārīgi... ja cilvēks kāpj uz grābekļa, lai kāpj, bet atkārtoti uz viena un tā paša kāpt ir stulbi :shura: :shura: :shura: labāk kāpt uz tā, ko kaimiņš pa ceļam Tev nolicis :superok:
2012-06-12 16:47:03
|
|
pionieri statistika kāda??? cik daudz vientuļo sieviešu ir???
2012-06-12 16:46:00
|
|
......kapec LV tik daudz vientuļo sieviešu......visas grib to putna pienu........... :-D :-D :-D
2012-06-12 16:45:24
|
|
Tagad jau sen pārkniebušies līdz kāzām, kad pēc vairs nemaz negribās :P
2012-06-12 16:44:58
|
|
Afro, jēziņ :bailes: lai priecājs, ka man šitā negaudoja blakus, labi nebeigtos :evil: :evil:
2012-06-11 16:34:21
|
|
:lol: :lol: :lol: Kad palasa, beigts var palikt... :reeka: Izraadaas, ka Ir taadi \\\" krutie\\\" , izredzeetie, labaakie\\\" , kuriem vinju veertiiba ir tikai sazagtajaa naudaa :lol: :lol: :lol: Vo, vo, tieshi peec taadiem sievietes tiecas-tiesa gan...sievietes ar tikpat seklu moraali un mikstpeedinja/as dabu :lol: :lol: :lol: :lol:
50 gados leekaa, kaa sienaazis un laiza sievietei pakalju, lai tik vinju nepamet :lol: :lol: Un taapat pamet, kad cipari ar 4-5 nulleem uz konta paarskaitiiti :lol: :lol: :lol: :lol: Nee nu, es neko nesaku....ir gan taadi, gan taadas...
Franc, laiks iepaziities ar \\\'Take, ja vien sijaashanu iztureesi :lol: :lol: :lol: :lol:
Un tie Tavi aaboli....hmmmm, neizteikshos :reeka: :reeka: :reeka: Shkjiet, ka tieshi par sho gribeeji padiskuteet publiski :lol: :lol: :lol:
2012-06-11 15:08:31
|
|
DLLM... būtu jau sen kā laiks Tev savas dzīves pieredzes un ilguma dēļ saprast, ka situācijas maina cilvēkus :roll: un te nevar runāt par to, ka kāds kādu pārveido utml... jeb ja pārveido te, tad man rodas jautājums, kas tie par lēļākiem ,ko var pārveidot? :shock:
situācija, kas maina cilvēkus.. tipisks piemērs - bērna piedzimšana... un tik pasaki, ka visi uber kruti Jūs esiet, lai ar vēl vienas dzīvības ienākšanu ģimenē, starp citu, ko paši esat pie tam taisījuši, baigie meistari , kuriem visa tā situācija iet no rokas \"kā smērēta\" ... pfeeee.... :lol: :lol: :lol: a tajā pat laikā mums sievietēm ar visu jātiek galā (jo mūs izlaižot pa carumu pasaulē, iesmērēja lielāku atbildības sajūtu :reeka: ) , lai tik bērns guļ tad, kad tam , redz, jāguļ būtu, i vēl vīrs smaida un neskraida apkārt piņņādams, ka vecene, redz, šamo neievēro un atļāvās vienu dienu pagulēt tajā laikā, kad pie katla vajadzēja stāvēt :roll:
2012-06-11 14:12:27
|
|
pa sapņiem nomaukojies... tas izklausās, ka drāzis visas, kratot galvu par meiteņu gaisa pilis... piedod, neko nevaru darīt...
2012-06-11 14:02:01
|
|
neistovij.. esmu jau esmu jauna... un vienaudzi nepatīk... bet nu sijāju gan, neklausos tikai to ko stāsta, bet arī ko redzu...
Ann... nokaunos... un piekrītu ir vīrieši, kurus aizmirstas pārbaudīt un pat ja iegūst nevēlamu rezultātu acis tā aizmiglojas, ka normāli padomāt nevar..
2012-06-11 14:00:23
|
|
Es esmu tā pa sapņiem nomaukoJies, ka dzīvē pat neko negribas darīt.
2012-06-11 13:52:37
|
|
vo vo, takeby, kur precīzi pateici..par to, ka gribas lai uzmin, ko mēs gribam :reeka: es toč tāda pati :lol:
Neticu, ka ļoti jau nu skaties uz tām ģimenes attiecībam 8) vnk iemīlies un cauri ir ar tevi :roll:
Neliekuļo :wink:
2012-06-11 13:39:28
|
Lastest comments in topics |
---|