Vīrieši diskutē par anālo seksu :) :) :)

Author Comments: 45
Kuram kurš caurums tuvāks :-D
2008-01-26 13:08:04
nu teksu ka vecis
te zakiskakis pateica pareizi bet vel ir kas
ir kategorija viriesi kas ir izjutusi ka kaifo sieviete un arii man kaa vecim tas loti patik ka sieviete kaifo sexa laikaa un ja ta vietinna labi sagatavota tad nekas stingraaks tur nav ja nezinatu kur esi atskirt nevaretu no baudas ko gustu tur jo abas labi slapjas vietinas ja nu vienigi pirmais bridis kad tur ieliidi
bet ir otra kategorija kas kautkadaa veidaa jutas paraks par citiem ka ir pamanijies izdrast dirsa un tur arii ietilpst ta kategorija kas draz tos zilisus jo ja ir tik svariigi analais sex tad sievietes kuram tas rada kaifu atrast nav problema bet ja iet lekt mugura tadam pasam pautainim tad taas nav ne modes ne kaifa jautajums bet vienakrsi kada vajuma pazime ko izpauz tiesi ta BAIGIE VARONNI IZDRAZUSI DIRSA tie tadi cukurgaislisi vien ir
ja ar to sagada baudu sievietei kura to velas tad tas ir normali un viss
2008-01-26 13:05:39
kategorisks NĒ anālajam sex !!!taču mannav nekādu pretenziju ,ja citiem tas patiik:)
2008-01-19 20:13:19
cik gan jūs kas mūs baidat ar ´´pamēģiniet paši´´esat naivas :-D :-D :-D
2008-01-19 20:10:24
:lol:
2008-01-16 16:21:44
veelaas kaada mani pannemt ar straponu?
2008-01-15 23:12:40
Janusex- super!!!! Kaut kaa nejaushi palasiijos - nu kaut kas traks!!!!! Par ko tauta runaa???? Vai tad procesaa taa buutiskaakaa noziime? Viens fluiids, vienas frekvences cilveeks, un da jebkas. Viss saakas un beidzas GALVAAS!!!!!
2008-01-15 20:25:22
Man ar nepatīk anālais :) ko man tagad darīt ? :D
2008-01-15 20:04:21
Personīgi man riebjas anālais sekss, un vairums sievietēm, ar kurām esmu runājusi arī tas riebjas. :nesaprotu:
Laikam jau anālais sekss ļoti patī vīriešiem un sievietes kā jau vienmēr cenšas tiem iztapt... :doh: :vemt:
2008-01-15 19:59:24
Nevajag te parak filozofet, katram patik kaut kas cits, un par zinatnieki var strideties kapec tas ta, musu dzive tas neko nemaina, ja mes uzzinam kapec mum patik tas vai shitas. Svarigi,lai katrs atrod sev piemerotu partneri. Iedomajieties, ja atbrauc marsieshi uz zemi - vini vispar nesapratis, kads iebazt kadu sava tjermena dalju un kustinat to shurpu un turpu. Sexa vispar no malas neviens neko nevar saprast, jo viss notiek galva. Tapat ar to analo sexu. Kam patik lai dara, nav ko te spriedelet.
2008-01-15 19:51:12
Jā,es ar savu mīļoto arī reizēm tā paniekojamies un mums abiem tas sagādā baudu,un ja kas,tad es biju tā,kas viņu uz to iedrošināja,jo jutu,ka viņam gribas tā pamēģināt,bet baidās pavaicāt.Es to iepriekš biju mēģinājusi,viņam tā bij pirmā reize...tagad jau sen esam precējušies un laiku pa laikam mums ir arī anālais un tas ir forši,jā un starp citu,es arī viņam tur esmu pirkstiņu iespraudusi...un sajūtas labas,vajag visu ar mīlestību un baudu...un par tām veselības problēmām,muļķības,protams ja to nedara brutāli un katru dienu :)
2008-01-15 14:00:47
:yee: te jau sieviete skaidri un gaishi noraadija savu pieredzi sexaa. SPRAUST!!! vajagot.
2008-01-14 12:39:40
Tur jau tā starpība,nevajag jau SPRAUST,var jau ko maigāku un līdzarto patīkamāku.
2008-01-14 08:32:11
Ja vīrieši grib zināt patīk vai nepatīk,tad jāiesprauž viņiem,un redzēs ko tad šie teiks.Un tad zinās kā jūtas sieviete.
2008-01-14 07:58:19
es reiz ar savu meiteni pameeginaajaam anaalo un teikshu godiigi maneejaa skaidri un gaishi pateica,ka sievietes to nepameeginaajushas daudz zaudee. kopsh taas reizes shad tad parotalaajamies arii ar mazo cauruminu,protams kad meitene to veelaas neuzstaajot. potencei tur pilniigi nav nekaada sakara. 8)
2008-01-13 18:37:08
man, personiigi, patiik anaalais sex,un tad???
2008-01-13 18:26:23
A jus viriesi pasi neesat izmeginajusi uz sevim kad kads iesprauz dibena, parunasim labak par to
2008-01-13 18:13:47
nē taču !!! viss aizliegtais ir saistošs.kaimiņa dārzā zemenes saldākas un āboli sulīgāki.esmu dabūjis šo aizliegto caurumu ne vienu reizi vien .ja sievietes ļautu to darīt kā parastu lietu interese ātri zustu tāpat ar beigšanu mutē ja tas būtu katru reizi tad būtu pofig kur beigt. man pofig kurā vietā spraust svarīgāk lai tas patīk sievietei:) :yo:
2008-01-13 17:22:52
Man periodiski partenere pati prasa anālo, pirmās reizes man patika, līdz momentam kad gadijās caureja :roll: Vairs nevēlos
2008-01-09 18:10:09
Tā gan ir absolūta muļķība par to potences problēmu. Tā nav. šis seksa veids ir kā seksuļās dzīves dažādošana, baudīšana, nevis vienkārša drāšanās (atvainojos par izteicienu). Ja partnerim uzticies pilnībā, ja ir mīlestības pilnas attiecības, tad gribas sniegt un ņemt pilnīgi visu, nekas nav fui. Un nekādas medicīniskas problēmas vai citādi muļķīgi aizspriedumi nav. Saku pēc personīgās pieredzes. Un sajūtas ir superīgas. Man ļoti patīk anālais seksiņš. Pati bieži uzprasos. Nepieciešama tikai iepriekšēja sagatavošanās un obligāti kāds lubrikants.
2008-01-09 08:28:04