Ciku caku huju jaku
Autors | Komentāri: 362 |
---|---|
|
Hores, tu tāds varonis, tik ko tu bildi te neliec, bet OP liec? Kauns vai?
Es domāju, ka katram ir pašam tiesības lemt, grib viņš te atklāt savu identitāti vai negrib un tu jau te nebūsi tas noteikumu diktētājs. Ja es kādam par to privāti pasaku, tad tā ir mana atbildība, ka to var nopludināt pa klusajiem kanāliem, kuri te nevainojami strādā aizvien, bet tas neļauj tev vai citam to publiski te izlikt un punkts! Ja izliki, tad rēķinies ar banu.
2017-04-08 20:16:20
|
|
un visi tik vaino,eshna to ielika,id to un parejie to,bet kapeec nav jautajums kapeec vinji to darija??????tapat vien neviens neko nedara!!!!
2017-04-08 20:13:42
|
|
Ne tev bet no kurienes tad vinjai bija pieejama taa privataa informacija????ja cilveks pats izliek publiskai telpai informaciju pats vainiigs,neviens tak nelauza privatos datorus un nezaga infu.Nevajag tak buus mulkkiem un sedeet visados facebukos,draugos ar saviem uzvardiem.
vispar tas jau kautkaads stulbums ja shitas forums butu draugiem.lv,neviens neko nesleptos,visiem butu bildes redzemas,bet juus ko nosaukums tak ir seksam.lv,te tak ir jaslepjas,katik kaads draugs,pazinja vai kads cits neuzzin ka es te esmu :shock: Da galigi tak pohuj ko kaads zin,nu vismaz man! :-D kaads mani sodit parto var?es tak varu pasuutiit dirst,neskatoties uz to kas to meginas dariit!
NU uzturrji temas,kad kads saka aizradiit,bija vieglaak atvert kadu spama temu un tur spamot talaak
Te jau var klpaet ciet,bet juus man sanaaca uzvilkt sovakar,pat eest vairaak negribas :lol:
2017-04-08 20:11:39
|
Nebūtu te Denish un jurchika tagad, forumu varētu klapēt ciet.(c)
Nu tā jau gan arī nav :roll: Te ir Džo,Lucis,Anna,Aleks,Afrodžita,Zvēru pāris,Merza,Bums,šobrīd ir Bronze,Džī un Tu parādījusies...(uzskaitīju tos,kas mēdz arī runāt par tēmu,un interesanti runāt)
Jā vēl tak arī Lia-man viņa besī,bet ir jau kam viņa patīk 8)
2017-04-08 20:10:38
|
|
|
Ensha sāka par daudz plātīties ar uzzināto privāto informāciju par citu privāto dzīvi. Es personīgi uzskatu, ka tas nav nedz korekti, nedz pieļaujami. Nevienam nav tiesības publiski plivināties ar informāciju, kur tu dzīvo, mācies, strādā vai ko citu.
Hores, nu muldi. Es pati te entās tēmas vēru un arī viņas pati uzturēju, lai vismaz sākotnēji runātu par tēmu, tas, ka DLLM, TTR, ID un citi iemīļotie tēli, gribēja ar mani komunicēt jeb kasīties, nebija mana vaina, bet gan mans neatvairāmais šarms :P un viņu pašu nespēja sevi savādāk izklaidēt :D Jā un tieši tāpēc arī citi nāca un vēra tēmas vaļā, jo nebija tikai labrīt tēmas, bet bija daudz aktīvo tēmu, kur runāt...
Ja nedeldēsi pirkstiņus, tad arī dzīvību forumā neuzturēsi. Un es nebiju no tām, kas dzēsās 100 reiz un nāca atpakaļ, es kā reģistrējos, tā arī biju, līdz aizgāju...
Nebūtu te Denish un jurchika tagad, forumu varētu klapēt ciet.
2017-04-08 20:02:27
|
Fig viņu zin,par to e-pastu...
2017-04-08 20:00:52
|
|
|
aa toch,kursh aizsutija ?kautko atceros,tad vel bija ka tur darbaa atsleedza vinjiem to seksam.lv :lol: bet tie tapat tika te iekshaa :lol:
2017-04-08 19:59:59
|
|
Man taa bilde vel tagad epastaa ir ar ice un siko :mrgreen:
2017-04-08 19:58:59
|
Labi..a kurš aizsūtīja anonīmu vēstuli uz Enshas darbu,ar paziņojumu, ka Ensha darba laikā sēž seksam.lv ?
Jā,tad Ensha bija to pelnījusi...pieļauju domu, ka viņa bija jauna un duma...ar šodienas prātu viņa diez vai to darītu.
2017-04-08 19:58:18
|
|
|
Denish bija taa ka vinjas nobanoja tos kas vinjam nepatika,vai kadreiz kautko sliktu pateikushi bija,nu tas ir tapat kaa ftw daudzi vinju apdirsa,pectam shiis atcerejas,a vot shie mani apsmejaa un davai saak banot nepako,tieshi tajaa mirklii pat nenotikas nekadi kashkji un taa draudzenju bushana 100% arii bija
2017-04-08 19:57:47
|
Ide kautko līdzīgu darijās ar bildēm,tik neatceros vairs kā bildes.
2017-04-08 19:57:35
|
|
Den...Enša;)
2017-04-08 19:55:31
|
|
Rix,kurš tā izdarīja?
2017-04-08 19:54:54
|
|
Kurš ielika Ices un mazā bilžu?
2017-04-08 19:54:41
|
|
|
Ne tev da man tak pohuj kads esmu.es teicu ka es kautkaads skaistulis?kada starpiiba?kipa ja ir neskaists tad nevar kadu saukt par cuuku???pie dirsas taas morales,varat tak domat ko gribaat,beidziet telot :-D
2017-04-08 19:54:32
|
Nu un par,ko,tad?Par ko tika tie bani piešķirti?Pa blatam?Jo kāda draudzene palūdza,lai to un to izdzēš?
2017-04-08 19:54:26
|
|
Deni.... :nunu: :nunu:
Ielikt Icēna bildi ar bērnu un nenobanot....Nu labrīt....
2017-04-08 19:53:25
|
|
Id arī bija bans.
2017-04-08 19:51:55
|
|
|
Denish tikko noblokeju tevi,taka nograbeja vien 8)
Ne tev -tadu pashu huinju kaa agraak dzinu taadu arii tagad dzenu,bez huinjas te nekaa nebutu,butu tikai labrit tema-visi pasaka labrit,ja shodien saule spid,beidzot darba diena beigas,braucu majas.tas arii viiss.NU bet nejau viss 1000 sedeejaa arii forumaa,tika nepamatoti dzesti arii cilveki kuri nesezh forumaa!To ko tu aprakstiji taa bija agraak,sev zinami personazhi,temas veras valja viena pec otras,reizem visam nemaz nevareeja izsekot.Un nezvai tu speeji vispar sekot liidz kadam citaam iznjemot DLLM un kam tur vel arko tu tur gudrejies cauram dienam :lol: ja es tik daudz uzdrukaatu man pirksti nokristu :lol: tev maliekas bija vel vislielakais post skaits te
bet ice un bite bija moderi un neviens man neko neiestaastija,iepuut man ! 8)
2017-04-08 19:51:28
|
Deni...
Nē,ne pēc Mocēna lūguma.
Pajautā viņam pašam.
Arī ar kasīšanos forumā,cik minu nekāda sakara. Nu kurš tad nekasās.
2017-04-08 19:51:24
|
Lastest comments in topics |
---|