Denas paketiņš

Autors Komentāri: 2040
Ne_Tev, Tu,esi vēl lielāka sučka nekā es:reeka: Tu,tagad tīšuprāt biedē Džo,Tu,domā,ka es to nesaprotu:reeka: Sučka,kas Sučka :lol:
2017-04-22 20:55:47
Den...man tev jautājums.....vai tev patīk kad tevi saucu par Den-suchku...?:pipe: man poilo beidzās....nācās pasūtīt lai atved....:pipe:
2017-04-22 20:54:32
Den, jā, Jurkam piemīt visai smalks intelekts, kaut gan cilvēkam no malas tas diez vai varētu šķist kkas ticams. Tu daudz piemēru un visu izstāstīt nevar. Sīki cilvēki ātri uzvelkas un ar putām uz lūpām metas aizstāvēt savu, nekautrējoties no personīgiem apvainojumiem un trīsstāvīgajiem, taču nekad neesmu vēl manījis, ka to kaut reizi būtu atļāvies Jurka. Saprotu, tas ir tikai mans, subjektīvs viedoklis, taču šādu es te viņu zinu.
2017-04-22 20:53:56
Dalailam,kur pazudi sarunas vidū? :evil: Fake, kā Tu,to domā? :roll: Šeit jau es nekādīgi nevaru būt vientuļa,jūs visi šeit esat manējie seksa objekti :lol:
2017-04-22 20:53:52
Jums dziesma no Jurkas /......nu vispār Kašins Pavliks/ :) https://www.youtube.com/watch?v=l2AAYo5UQGw
2017-04-22 20:53:00
Denish, piedod, bet es tev neticu. Tu esi viena viltīga sučka, tas arī viss, ko es šobrīd redzu :) Tas, starp citu, bija trakoti labs kompliments un ne katrai es to veltu :)
2017-04-22 20:52:46
Den - Tu esi vientuļa virtuālajā vidē? :lol: :lol: :lol:
2017-04-22 20:51:19
Ne_Tev, nu ar to arī mūsu vēlmes atšķiras :lol: Es gribu tikai draudzēties ar Džo,un mīlēt tikai šeit,tur ārā nē:nunu:un tas ir arī viss:xinlove: Man ar Džo,būs tā:arrow: Jau augustā mūsu Mīlai bija beigas, Rokzvaigzne atņēma Tevi man bez steigas(c) :lol:
2017-04-22 20:49:22
Protams ... tamdēļ regulāri šeit ienācu ar saukli - Jurka, es Tevi mīlu! :girlheart:
2017-04-22 20:47:37
:pipe:...vo...malači vismaz normāls vakara iekāriens....iet vaļā!...:pipe:....bratci alkagoļiki.....:pipe:
2017-04-22 20:46:27
Es gan no Luča gribu ko vairāk par burgeru...nu......vismaz man tā tagad liekas :D Atzīstās, kura Luci ir dzīvē satikusi...Un ātri!!!! :twisted:
2017-04-22 20:42:31
Džo, tad jau es esmu otrā,otrā rindā aiz Jurkas :lol: Tad tāpēc man ar Jurku sapas,tas nekas,ka dažkārt mēs plēšamies :lol: Mēs tā pat viens otru mīlam:draugi: Es gan esmu to teikusi,bet pateikt,ko labu vēlreiz,nekad nenāk par skādi 8) Jurkam ir kaifā mani,jūs visus nerrot,tas viņam sava veida adrenalīns/izklaide/spēle nezinu kā īsti nosaukt...Bet Jurka nav ļauns,atšķirībā no ļoti daudziem šeit cilvēkiem,Jurka arī nav rupjš,tas jau liecina par to,ka viņš ir labāks par daudziem,kaut vai par mani :lol: Nu tā arī ir,es neprotu būt dusmīga bez mata,bet Jurka,gan nāk :lol:
2017-04-22 20:41:39
Nerātnā, līdzīgi kā Ne Manējā tikko pateica, es Tev arī silti ieteiktu nesatikties realitātē ar iedomu tēliem un nelolot muļķīgas ilūzijas. Nu, var jau paveikties, neko nesaku, taču pretējā gadījumā dabūsi mūža traumu ar virtuālās vides zibenszīmi smadzenēs :lol:
2017-04-22 20:34:13
Ne_Tev, saki,kad jūs vienreiz beigsiet ilūzijas ap mani celt? :roll: Tās/tie,kas uzskata, ka es no Džo gribu,ko vairāk par burgeru,tad jums tiešām ir galīgi nepareizs priekštats par mani radies. Džo ir man mīļākais foruma personāžs tieši tāpēc, ka viņš uber foršs šeit.Katrs viņa posts ir sarunas vērts.Iespējams tāpēc, ka viņš ir visu laiku bijis man nepieejams,tieši tāpēc man ir interese par viņu :pipe: Protams, es atzīšos,man labāk būtu viņu satikt pirtī,kur es neesmu viena :lol: (tak sen nevienam nav noslēpums, ka es esmu viena no lielākajām zaķpastalām šeit :uups: :lol: ) Bet viņu tak uz pirti dabūt nevarēju nekādīgi,pat minetu(un toreiz,es pilnīgi nopietni to biju gatava darīt!Tiešām :lol: )piesolot,tā pat šis ne pa kam nepiekrita :cry: Tā nu viņš man ir tāds kā "nepiepildītais foruma sapnis" :uups:
2017-04-22 20:34:01
Den, viss kā dzīvē. Te nekas neatšķiras. Dzīvē arī satiec tjip super cilvēku, taču pēc pāris gadiem abi piekusuši un maskas krīt. Tik daudz stulbumu un pazaudēts laiks un tikai dēļ tā, ka neesam bijuši līdz galam patiesi attiecīgajos brīžos vai vispār. Tādā ziņā Jurka ir baigi ok, jo viņam tiešām par citu viedokļiem ir pohuj un nekad nelīdīs kā glumais kkur. Viņš cik var, tik spēlē savu spēli un jo vairāk personāžu tajā iesaistās, jo Jurkam labāk. Viņš dzen sviestu, taisa teātri, taču nekādi to nevar nosaukt par mēģināšanu kāda acīs izlikties par labāku, nekā ir patiesībā. Jurecs, tā teikt, ir no citas ligzdas :-D
2017-04-22 20:31:07
Denish...Lai jau nu tā būtu kā saki, tikai ilūzijas mēdz brukt vai arī pārtapt citā realitātē :) Nevajag nekad celt ilūzijas ne par ko un ne par vienu. Tas tāds draudzīgs ieteikums no manis, bez maksas :)
2017-04-22 20:23:46
Džo, tad jau sanāk, ka te nav vienkāršu cilvēku :roll: Te visi tādi...tādi kruti,jo kruti :roll: Nu vienīgi Jurka,jā Jurka :roll:
2017-04-22 20:22:31
jums Lepsiņš https://www.youtube.com/watch?v=AOptb3LO_wU
2017-04-22 20:22:03
Man arī vajag trenažieri uz kura sadedzināt ckal... :uups:
2017-04-22 20:20:16
Nu,bet tā jau arī ir,Džī:reeka: Nedod Dievs,ja es vēl pakāsīšu...Pizdjets...Vobše...tad iespējams es palaidīšu garām vienīgo iespēju, kas man ir dota:pipe:
2017-04-22 20:18:55