donori

Autors Komentāri: 183
mīļumiņ, ja jums ir problēmasar sirdi, tad jums arīdakterīši donoru centrā neļaus nodod asinis! jūs domājat tas ir tik prasti kā atnākt veikalā pudeles nodot? jūs sākumā vērtēs, izjautās, pārbaudīs, tad tikai ja jūsu veselībai nedraud nekas pēc nodošanas, tad ļaus nodot asinis!
2008-06-17 05:30:39
:-D :-D :-D Cik cilveku tik viedoklu,bet uzskatu,ka ta ir vajadziga lieta :-D :-D :-D
2008-06-17 05:30:33
Sākšu ar to,ka es biju tādā situācijā,kad man(lai izdzīvot bija nepieciešama asins pārliešana),tā nebija avārija vai kaut kas tamlīdzīgs,es vienkārši operācijas laikā ,kad man dakteri ņēma ārā no aknām (žultspūšļa)akmeņus (laproskopiski) sadomāju \"nomirt\". Kad es \"pamodos\" pirmais ko es iegaumēju( tas -tā ?)bija celofāna kulīte- maisiņš ar asinīm. Kamēr es gulēju reanimācijā man tādas \"kulītes \" ielēja vairākas. Tagad es jūtos vainīga (krieviski \"objazana\") nodot asinis,kuras varbūt kādam noderēs. Problēma ir tajā,ka mana mamma un mans vīrs man to kategoriski aizliedz jo man ir problēmas ar sirdi.KĀ VIņUS PāRLIECINāT ,KA TAS IR VAJADZīGS,JO MANAS ASINIS VARēTU GļāBT KāDAM DZīVīBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008-06-17 05:26:34