hypocrite
Autors | Komentāri: 191 |
---|---|
Noa - šinī brīdī sanāk, ka tu maksā par seksu. :pipe:
2016-02-22 21:10:19
|
|
|
NoA...tā nav! Tak nevar visu šajā dzīvē rēķināt naudas izteiksmē! :wink:
2016-02-22 21:09:37
|
|
Jurka,man liekas,ka tomēr pieaugušie mazliet ir prātīgāki :wink:
Bērni ir nežēlīgi,tie tiešām nedomā,ko runā utt 8)
2016-02-22 21:08:16
|
Denish - es sāk apvelties un sapratu to. Ko es daru!? Eju uz zāli un cīnos ar saviem taukiem. Man teju brīvā laika vairs nav, jo es to tik daru, kā cenšos neizplūst formās.... un ja cilvēks stāsta, ka vot psc... esmu resns, jo esmu resns, tā ir tikai un vienīgi atruna. :pipe:
Lielākā daļa no jaunajām dūdām un jau arī manos gados daža laba, speciāli gāja pie dakteriem, lai dabūtu ārsta zīmi, jo sporta stundā tak jāskrien... psc!!! Es tak ir dāma, neies skriet. Tagad paskaties uz tādām neskrējējām!? :reeka:
Arī Latvijā ir sākusies ļoti liela problēma ar aptaukošanos bērnu gados. Vainīgi ir kā vecāki tā bērni un mēģina to mainīt, kad jau viss ir pa vēlu. Tādi, kuriem tiešām problēma ir gēnos, ir ļoti maz.
2016-02-22 21:07:04
|
|
|
Daudzi pat nesaprot,cik ļoti sadragā cilvēku psihi bieži aizrādot par resnumu vai tievumu. Visi nav vienādi,citiem tā ir trauma. Es pēc paša pieredzes to saku. Man visu laiku skolā teic-zvirbulis,zvirbulis,sīkais,tievs ,armijā tik tievu neņems. Pie kā tas ir novedis?pie tā,ka es nespēju pārtraukt durties. Nevaru un viss. Pa tad,ja zinātu,ka miršu,es nevarētu pārstāt. Es baidos atkal būt tāds,kāds esmu no dabas. Daudzi to nesaprot.
2016-02-22 21:06:10
|
|
Ftw,bet zin kā...nu dzīvē Tu tak nezini,kas un kā var notikt :roll:
Piemēram,šodien Tu esi tievs,rīt jau atkal resns 8)
Un man liekas,ka sievietēm tomēr šis ir 100x trakāk nekā jums večiem 8) ...un jā piemēram,Tu nezini,kas kuram galvā darās :roll: Piemēram,ja Tu man pateiksi,ka es esmu resna,nu es neapvainošos,jo es zinu,ka es tāda esmu :lol: bet ir,kas to ļoti ņem pie sirds,un ir arī letāli gadījumi.....iz dzīves Tev saku,ka tā ir :wink:
Piemērs iz dzīves-nu meitenei 8gadi,apalīte,skolā viņu izsmej....bērns negrib iet uz skolu,jo viņu saukā utt.Un tie berni,kas viņu izsmej-viņiem vecāki ir ar tādiem uzskatiem,kā Tu!!! Ko darīt tādā situācijā???
Vēl viens gadījums,meitene,skaista meitene,viņai bija tāda kaite(es īsti nezinu,kas un kā)bet viņai nebija zobu,viņai viņi izaugot nodrupa.Viņu visu laiku saukāja utt.Kamēr viņa maza bija,nevarēja neko līdzēt,kamer viņa neizaug!Iedomājies,kā viņa visu savu bērnību jutās?Viņai nebija ne draugu nekā!Tagad viņa ir izaugusi,ielika porcelana vai kādus tos zobus,viss kārtībā!
Tapēc,šad,tad vajag laikam kā Tu to pasaki :wink:
2016-02-22 21:02:37
|
|
Tad, ja vīrietis atbrauc pie manis, es uztaisu vakariņas, nopērku vīnu un no rīta uztaisu kafiju,tad es maksāju par seksu?
2016-02-22 21:01:49
|
|
Ftw,es pats esmu tāds pats kā tu. Kad es pasaku tev kaut ko par tievumu,tas nav ļauni domāts. Tā nav ņirgāšanās,tici man.
2016-02-22 21:01:36
|
|
Viņam nebūsne sieva,ne bērnu. Baidās puika no tā visa,tāpēc uzmetās par tādu ērgli,baigo kritiķi. Maska.
2016-02-22 21:00:27
|
Jurka - tad uzšauj sev pa šnobeli katru reizi kā tu mani nosauc par pārāk tievu.... vēl viens hypocrite. :lol:
2016-02-22 20:59:57
|
|
|
Kazlēn,Tev jau prātiņa nepietiek,lai sprastu,ka citiem ir poblēmas ar vielmaiņu,hormoniem,tāpēc liekais svara u.t.t. plus vēlvisādi diabēti. Pilnīgs duraks tikai dzīvē aizrādīs par lieko svaru. Tā ir viņu dzīve,ne tev tādam jāstaigā. Pa purnu kādreiz uzšaus kāds par to,tad gan turēsi mēli aiz zobiem. A šie,kuri nekad pa šnobeli nav atrāvušies,pārāk bravūrīgi liekas.
2016-02-22 20:58:30
|
ac/dc you mad? :lol:
2016-02-22 20:56:28
|
|
|
riepa R17? vajag zapasku.
2016-02-22 20:54:04
|
|
Par ftw ir skaidrs......viņam nav nekādas cieņas pret sievieti.....viņa sieva būs mauka...kad būs stāvoklī būs resna mauka kad dzemdēs būs maukai riepa ar lieliem pupiem
2016-02-22 20:53:15
|
|
NoAngel ir ļoti labs arguments pretī. :D
Naudu vīrietis par seksu,manuprāt, piedāvā tikai tad, ja pašnovērtējums ir zemāks par nulli un nemāk pareizi savu muti atvērt.
2016-02-22 20:51:23
|
noangel - nja, :reeka: šeit mēs varam beigt diskutēt. :lol:
denish - tāpēc, ka cilvēki kritiku uztver kā kaut ko sliktu. tur ir tā sāls, tā pat kā cilvēki nespēj pieņemt kurvīšus. :pipe: Kritika un kurvīši ir pozitīva lieta, jo ar to māk strādāt. :pipe:
2016-02-22 20:50:24
|
|
Man kaut kaa gribeejies aizraadiit cilveekiem,kas iespiileejushies biksees .Hmm,nu sievieteem viile starp luupaaam...vai viirietim mantiiba vienaa bikshu staraa...Bet patiesiibaa..varbuut vinjiem taa eerti...un pashiem patiik..
2016-02-22 20:47:10
|
|
|
Pag, pag...a vīrieši to vien dara kā maksā par seksu?
2016-02-22 20:46:32
|
|
Bet,Ftw,kāda Tev daļa gar svešu cilvēku/sievieti? :nesaprotu:
Labi,Tu vari aizrādīt,sievai,māsai vai draudzenei,bet svešam cilvēkam,priekš kam???
Man piemēram nespēlē kā izskatās cilvēki,kuriem nav nekāda sakara ar mani 8)
2016-02-22 20:46:15
|
|
Man netraucē nedz kauli ne tauki nedz spalvas....man patīk sievietes
2016-02-22 20:44:55
|
Lastest comments in topics |
---|