Kā krāpt? Ir atšķirības??
Autors | Komentāri: 64 |
---|---|
|
SB :shock: no kurienes Tu to izzīdi ? :shock:
2011-11-30 13:23:34
|
|
/donzuans ir izcēlies ar pašu saturīgāko 1. postu portāla vēsturē. Un saka vēl, ka jaunpienācēji esot jāciena un jāuzņem silti :shura: /
2011-11-30 13:22:51
|
|
Papildus uzdotajam jautājumam un dažas atbildes izlasot ieslīgstu pārdomās par tēmu:
Kā sanāk... Ja vīrietis (vīrs) mani krāpj ar citu sievieti, tas ir slikti, bet, ja es guļu ar precētu vīrieti (un to zinu, ka viņš ir precēts) tad viss OK :pipe: jo es taču neko sliktu nedaru :pipe:
2011-11-30 13:22:16
|
Te jau visu pateica. :roll:
Un vispār, tā kā diez ko neticu cilvēku uzticamībai vispār, tad labāk un vieglāk ir pieņemt domu, ka visi visus krāpj. Cerēt, ka nekrāps ir kā gulēt uz sliedēm Centrālajā stacijā un gaidīt, ka vilciens nenāks. :lol: OK, uz dažam sliedēm vilciens būs pēc 15 min, uz dažām reti, uz dažām kādās ārkārtas situācijās, nemaz nezinu, vai Centrālajā stacijā ir sliedes, uz kurām nekad vairs vilciens negadīsies... :roll: Un tad jau atkal kāda atšķirība, kas tas par vilcienu — drezīne, prečinieks vai pasažieru... Kad pašam gribas kur aizbraukt, tad tikai būtiski neiekāpt prečiniekā, guļot uz sliedēm tas jau vairs tikai tā psiholoģiski iedarbojas. :lol:
2011-11-30 13:19:17
|
Lastest comments in topics |
---|