Kā mazināt seksuālo vēlmi.

Autors Komentāri: 26
dzēsts lietotājs
Tātad neko nedarot, loderējot........slinkojot.....negribēs tik dikti sex........ Nē, tas neatiecas uz mani! Mana planēta ir mīlas dieviete Venēra un mani nekas nevar apturēt kāri pēc sex.. Mja, ja nu vienīgu galīgi pillā, bet ja es nedzeru vairs,tad man būs būt gribošam līdz mūža beigām :twisted:
2012-12-17 22:31:34
dzēsts lietotājs
Rincincī :xclapping:
2012-12-17 22:25:54
dzēsts lietotājs
Jo vairak un smagaks fizo,jo vairak razojas testo,jo vairak testo,jo vairak gribas sex... Negribi daudz testo,atliek vien dzert alu un sedet,pirst divana,pec kada laika testo samazinasiess un lenam iemantosi sievisko hormonu vairuma...:D
2012-12-17 22:22:42
dzēsts lietotājs
Zēni........nu jūs šķērsām laižat - palasat vispirms visu, nevis izgrābjat pāris vārdus - jums jau sanāca - ņečital, no mņeņije imeju :shura: .................
2012-12-17 21:32:44
dzēsts lietotājs
Mazināt.......ar šokolādes ēšanu........kā maizi..... :twisted:
2012-12-17 21:31:09
dzēsts lietotājs
Un ko man teikt..... to pašu..jo vairāk un smagāk strādā, jo vairāk gribas sievieti izmīlēt........ Jā, un trīs reizes pa dienu sex...kā minimums........ Sakiet , fiziska slodze!!! Tā ir mana ikdiena.....pat slapju muguru katru dienu! Sniegu norakos vakar ar lāpstu, no rīta pakupenām ar auto.....bet, šodien ar frontālo iekrāvēju..līdz vēmienam..... Tas tikai ir pirmais putenītis :-D
2012-12-17 21:29:02