Kapec Latvija ta nenotiek?

Autors Komentāri: 87
dzēsts lietotājs
braida, nav tāds.. - nevar iemācīties !!! VISU VAR, JA GRIB!!
Un ja tam krievelim nebūs gribēšana, tad viņš arī neiemācīsies.... nevajag uzreiz pa glupiem saukt..... !!!
2008-07-17 06:31:20
dzēsts lietotājs
Lyja...tas tik aizbildinājums, vienkārši nevar iemācīties , tie kas taa saka ...ka aizsargteksts savam glupuman ....
2008-07-17 06:30:28
dzēsts lietotājs
Lyja, ja godīgi.. es tam piekrītu!! Tas ir tāds pats princips... kā man citreiz, ja mani spiež.. nu es iespītēšos un principa pēc to nedarīšu!!
Labi.. ir daļa krievu... tiešām atsaldētu radījumu... bet ir tā otra daļa, kas ir tādi paši kā mēs, un ziniet.. brīžiem LV vairāk pārzin, nekā mēs.... ;)
2008-07-17 06:28:30
dzēsts lietotājs
nabaga krievi, vinji tach ir apspiestie.. uzspiezj vinjiem veel te maaciities kaut kaadu lat val.. man daudz reiz ir naacies dzirdet taadus textus.. \"ja Juus muus nespiestu, tad mees varbuut iemacitos, bet taa nemaz i nedomajam..\" :spert:
2008-07-17 06:26:01
dzēsts lietotājs
man gan prieks , ja izdodās ko saprast , vai pateikt kādā citā valodā ..un vienalga kādā ...jo vairāk valodas zināsim , jo pašiem labāk .....a , lai tie krievi nerunā nekādaas valodaas man personīgi pofig, tas norāda par to aseviško tipu stulbumu , ne manējo ....
un par igauņiem , lai nelej, ka šie dikti Entelektuāli , ka nezin krievu valodu , angļu arī nezin ...man sanāk šad tad būt tai igaunijā ...kā sāku angliski , pavisam ko parastu teikt , pietiek ar vienu teikumu , ka tomēr sāk krieviski saprast .....tā nu ir, ka mazajaam tautaam ir jaazin citas valodas .....neko no tā nezaudējam , domājams , ka tik iegūstam ....
ps . tomēr man nepatīk, ka man veikalā jājautā pēc kaut kā krievu valodā...bet no otras puses , labāk ,lai tādi krāmē veikalos plauktus, nevis, kaa padomijā priekšniekos sēdēja ......tā, ka viss pie vietas .....
2008-07-17 06:22:13
dzēsts lietotājs
un es zinu vismaz 3 melnadainos kas dzivo latvija 3 gadus un vini runa latviski, bet krievs kas nodzivojies 60 gadus nezina ne tris vardus pateikt, man nac nekas pret krieviem, tie kas macas augstskola, beigusi latvieus vidusskolu uttt, vel te gaja runa lai atzist krievuy valodu pa valsts valodu, es to jefinu kas ko tadu pienmtu pac nosistu.
2008-07-17 06:21:50
dzēsts lietotājs
mani kaitina, taas sasodiitaas krievenes-paardeveejas, kuraam piecreiz jaasaka un shiis tik un taa nesaprot.. :dusma: dziivojot sheit es uzskatu, ka ik vienam straadajosham apkalpojoshaa sfeeraa buutu jaazin valsts valoda!
man besii.. es dziivoju tagad taadaa rajonaa, kur vairaakums ir krieviski runaajoshie.. saakot straadaat dabuuju maaciities terminologjiju krievu valodaa.. un jaajuutas bezmaxvai vainiigam par to, ka nespjee izskaidrot krieviski... :dusma: :dusma: :dusma: :dusma:
2008-07-17 06:20:25
dzēsts lietotājs
janks23 nu es Rīgā arī redzēju Galerijā Centrs vienu ārzemnieku, kas apavu veikalā kaut ko angliski pajautāja pārdevējai. šī metās starp pircējiem lūgt, lai kāds pārtulkotu, jo viņas kolēģes nebija uz vietas. nu tak mācāties angļu valodu, citādu mūsu veikalos tā stipri klibo. :lol:
2008-07-17 06:19:24
dzēsts lietotājs
Nezinu.. nav man nekas pret krievvalodīgajiem... Kamēr mani nesauc par gansi latiši.. tamēr es varu pat pakomunicēt ļoti jauki ;) Man pat ir bijis draudziņš kādu laiciņu krievs... un !? ļoti sirsnīgs :)
Bet par valsts valodas lielāku nozīmi.. piekrītu.. vajadzētu ;)
2008-07-17 06:16:11
dzēsts lietotājs
Igauni loti labi runa aangliski, ists igaunis pagriestu tev muguru, igaunija biju pasen, aceros ka sobaltdien, iegajam lielveikalaa, klasesbiedrs tolaik runaja krieviski jo anglu enmaceja, vinu vienkarsi pardeveja pie kulinarijas ignoreja, bet mus kas runaja anglis apkalpoja ar smaidu un bez rindas.
2008-07-17 06:14:26
dzēsts lietotājs
taqpec ka tas krievietes ir bez izglitibas, jo izglitibu var iegut tikai valsts valodaa :D, tapec arii latvija parsvara i seviski maximaa, vinas runa krieviski un latviski labi ja zin pateikt paldies!, bet atrodas ari privatas skolas kuras maca krieviski, un tapeec arii igauni cinas pret to, bet lavija visu nosaka nauda.
2008-07-17 06:12:28
dzēsts lietotājs
sakiet man, kurā valodā jūs runātu, kad aizbrauktu Igaunijā? vai te visi māk igauņu valodu? 8)
2008-07-17 06:11:00
dzēsts lietotājs
ko JUS ar savu valodu ,ar To var tikai Latvija,bet ka aizbrauc ,pat teiksim uz igauniju,vai tu spesi saprasties? :shock: tiesham,ka teikusi rozite acis jabola,nu kur mes ejam!!!|
2008-07-17 06:10:48
dzēsts lietotājs
Nu tiem igauņiem pēc to kapu pārvešanas ir bišku cita situācija - viņiem krievi ir apmēram 40%, un tie tagat daudzi principiāli runā tikai krieviski....un piemēram lielveikalos pārdevējas pārsvarā ir krievietes, nez kapēc, un tad nu tur tie igauņi kas krieviski slikti runā, tā īsti nevar iepirkties...
2008-07-17 06:09:11
:-D :-D :-D Kada starpiba valodai,primarais lai uznemejs nodrosina ar darbu cilvekus :-D :-D :-D
2008-07-17 05:51:53
dzēsts lietotājs
...nenotiek tāpēc kad mums ir muļķu zeme un valda pār viņu, dirsā līdēli un maisā rausēji :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
2008-07-17 05:50:45
dzēsts lietotājs
Erkskrozit, atvaino, bet mazliet palaboshu tevi... aciis duraas tas tavs \"pa latviski\"... sevishkji jau, ja runa iet par latvieshu valodas popularizeeshanu... nu tad, luudzu, arii runaasim LATVISKI!
2008-07-17 05:45:27
dzēsts lietotājs
Bet nav jau tādi tikai krievi.Mūsu rajonā Laugas purvs pieder vācietim,bet arī viņš pa šiem gadiem pat necenšas runāt pa latviski,un tad mums te veikala citreiz veseli kuriozi sanāk.
2008-07-17 05:36:13
dzēsts lietotājs
jebkuras sveshvalodas zinaashana ir tikai pluss ... arii krievu valodas...
2008-07-17 05:35:50
dzēsts lietotājs
Iestajotie ES, nedaudz piebremzeja to labak neizteiksos kaiminus, bet atradusi citu celu perk uznemumus ipasumus, nevelti Kurs gan cits ja ne SLE..... pardevis pusi latviju krieviem, kauns par latvieti to jefinu saukt.
2008-07-17 05:33:18