Konkurss-Mīļākais foruma tēls:D
Autors | Komentāri: 1849 |
---|---|
dzēsts lietotājs
|
Es par Belciferu un Lia. Belcifera fantāzijām nav robežu tā pat kā Lia perfektumam.
2017-09-24 19:19:39
|
dzēsts lietotājs
|
Njus es balsi par Deņku, dulla kas dulla, reizēm inčīgi palasīties un ierēkt.
Ar par bibjveidīgo, Jurku, nu viņš tāds žēlojamais objekts, jautri no malas pavērot tādu. :lol:
2017-09-24 19:16:47
|
dzēsts lietotājs
|
Jurka ir mans foruma favorīts naber van, jo tā vienkārši ir. Bez diskusijām.
Patīk kā P un B māk izrunāties,nav uz mutes krituši. Personīgi nepazīstu, bet šajā virtuālajā valstībā piesaista.
2017-09-24 19:16:20
|
Sieviete - Denisha (nominēt B, nebūtu objektīvi)
Vīrietis - Jurka (viņš priecāsies un viņš vienīgais, Denkai plaukstā ieslidināja sevi)
2017-09-24 19:10:49
|
|
dzēsts lietotājs
|
Rakete, jo vina medz but pele.
Par Jurku balsoju, mani mielo ar putru.
2017-09-24 19:05:26
|
Nu tad es par Pervi un savu sievu.
Jo nu..sekss ir labs, sekss ir traks, tēmas par seksu ir daudz un plašas, eksperimenti ir super duper, šeit publicētais ļoti labi sader ar portāla nosaukumu. Nav tur nekāds "ikvakara ģimenes strīdi, kamēr vāra rīsus.lv" vai "māsas nespēj sadalīt spoguli.com"
Es par beisbolkām un fistingu :lol:
2017-09-24 19:04:49
|
|
Vecis - H., ar humoru vislabāk apveltītais 8) :-D zin kurā momentā kas jāpasaka.. Ir tēls..
Djefka - Lia, jo viņa ar ir tēls, pārējās čurkstes nav tēli :lol: :lol: ir reālas :lol:
Nesaskatat uzreiz, ka viņa man patīk, gribu izpis& u.t.t.
2017-09-24 18:58:01
|
|
dzēsts lietotājs
|
No meiteņiem,Denischa :girlheart: :viins: . Bez viņas te nekas nenotiek,bet ja notiek,tad piemet uguni:-Dvai apslápé..tas tá,péc garastávokļa:-):-)
Ar vīrieśiem ir grūták,kádreiz tas bija Misters Krupis,bet sen neesmu manījusi.
Tad lai tas ir Balamuts(neká personiska):-),vienkárśi patīk viņa asprátīgais izteiksmes veids. Ká saka,jáprot uz Tirst tá,lai otrs neapvainojas,bet viņam paliek muté patīkama meźa ogu garśa:-D Balamutam tas izdodas.
2017-09-24 18:54:28
|
Labvakar :xcurtsey:
Laiks konkursam bez bildēm :lol:
Balsojumā var piedalīties visi :lol:
Konkurss ilgs no 24.septembra(tobish šodienas)līdz 25 septembra(tobish rītdienas) plkst.22.00 :!:
Balsošanas noteikumi-jābalso par diviem kandidātiem(diviem profiliem)-par vienu vīrieti vai sievieti(pāru profili arī piedalās,jo tik un tā zem tiem sēž parasti tikai viens dzimums,kas mums vietējiem tā pat ir zināms).Bet nedrīkst vienkārši balsot nosaucot tikai niku,ir jāpaskaidro,kāpēc viņš patīk utt. Vismaz viens paplašināts teikums ir jāuzraksta par saviem foruma favorītu:!:
Jābūt diviem favorītiem,diviem!!!!
Lūgums atsaukties patstāvīgajiem foruma lasītājiem( biliotekāriem ):pipe:
Balvā-pirmās vietas ieguvējām Vip+;
otrās vietas ieguvējām parastais Vip;
P.s.Aplauzos tikko...nemaz nav tik vienkārši nosaukt vīrieša kārtas favorītu :? Man ir veseli trīs :uups: ar Djefkām viss vienkārši,viss skaidrs :uups:
Labi,man vēl ir laiks...padomāšu/aiziet meklēt pīpeni/ :pipe:
P.s.s
Karoče,trešais Vip+ tiks kādam no balsotājiem,izlozes kārtībā :P
Balso un iegūsti Vip+8)
Priekšroka tiks dota tam,kas visinteresantāk pasniegs savus favorītus :-D
2017-09-24 18:40:49
|
Lastest comments in topics |
---|