Korporatīvās ballītes, krāpšana un ...
Autors | Komentāri: 106 |
---|---|
|
Es parasti sagaidu, kad lielā priekšniecība pazūd un tad ballīte var sākties. Bet piekrītu tam, ka tādās ballītēs viss var notikt. Ikdienā visiem strādājot ar rūpju pārņemtām sejām, ballītes kādam uzsmaidīts smaids tiek bieži vien pārprasts.
2017-03-15 17:55:00
|
|
Normáli ,katram pa 10,dela darìta! :lol:
2017-03-15 17:54:30
|
|
reiz stradaaju kolektiivaa kur 3dzeki un apmeram 30 vecenes,uz tam ballitem gaaju negribot,jo kas tur darijas kad taas matiites apdzeras tas bij pizdecs
2017-03-15 17:53:10
|
|
Parasti aizeju ,atzìmèjos ,i pazùdu no śiem pasákumiem. :roll:
2017-03-15 17:52:05
|
Īsi un konkrēti: riebjas! Attieksme ļoti nosodoša, ja varu, izvairos vispār no neoficiāliem pasākumiem.
2017-03-15 17:47:07
|
|
Forumā mazliet klusums iestājies. :D Pasviedīšu kādu tēmu mazliet intelektuālākai diskusijai :pipe:
Nu tā, atzīstieties kurš ir grēkojis korporatīvās ballītēs un vai tā ir taisnība, ka tur visbiežāk grēko sievietes? :pipe:
Gan jau daudz atzīties negribēs, bet nu tomēr.
Man ir sanācis vienā tā uzsākt tādu kā aizraušanos... :roll: Un lai gan korporatīvās ballītes ir darba biedru, kolēģu zināmā mērā satuvināšanās, atpūta un papriecāšanās bez darba problēmā, jāatzīst ka tur tā satuvināšanās tiešām visbiežāk var aiziet par tālu :uups: :roll:
Vispār vispirms izlasiet šo rakstu:
http://www.tvnet.lv/egoiste/sekss/651731-lasmane_par_svingosanu_kopa_ar_viru_vai_ta_skaitas_krapsana
Virsraksts mazliet maldina kā vienmēr, bet rakstā (vai tv diskusijā) izrunātais man liekas ir diezgan aktuāli un Lasmanei ir baigā taisnība.
2017-03-15 17:20:24
|
Lastest comments in topics |
---|