Kvalitatīvs vīrietis un sieviete.

Autors Komentāri: 367
Niona tu pati runā pretīm sev sākumā nekādā gadījumā ar precētu
bet beigās jau pati atzīsties kad tomēr tu ar precētu varētu gan .

2008-09-11 14:08:16
Niona... tikai un vienīgi tā, ka sakars bez tālejošās sekām.... tāpec jau diviem aizņemtajiem vieglāk saprast vienam otru :)
2008-09-11 14:03:16
Es jaunu noteikti neielaistos ar precētiem puišiem aiz cieņas pret sievas jūtām un iespējamiem viņu bērniem,tomēr ģimeniskās vērtības vērtēju viss augstāk!Nenoliegšu kad vienas nakts sakaru ar precētu domās pieļauju,bet arī tikai tāpēc vien,kad pati esmu aizņemta un negrasos mainīt esošo partneri un lai neizjauktu precētā vīrieša idilli mājās.Ja viņš izvēlētos pamest ģimeni kādas mīļākās dēļ-es noteikti tā nebūtu :pipe:
2008-09-11 13:59:50
Tā, tā, tā 8) :-D
2008-09-11 13:52:44
Kjirsiic , da nejau uz ielas tu ko visu cilvēku priekšā ??? :shock: :shock: :shock:
Mēs jau varam siltās telpās .
sveces nedegsim ugunsdrošība
ja nu azartā nepamanam kad sveces apgāžam . :lol: :wink:
2008-09-11 13:46:54
juings- da tu ko... es par tevi šitā- nekad, neko, nevienā! :lol: Bet tu mani nosaldēt gribi?! Paskat, kāds ārā laiks un es viena, plika tumšā ielā! :lol:
2008-09-11 13:27:09
Nav vienkaarshi,bet kas neriskee,tas nedzer sampanieti :lol: ne es,ne vinjsh nedara neko,ja nav abpuseejas simpaatijas :wink: taapeec saakumaa ir iepaziishanaas randinjsh,peec kura tiek viss izrunaats :wink: un ja kaadai no puseem nepatiik,tad nav veerts,jo peec tam saakas paarmetumi utt..Protams,ir jaabuut zinaamaam simpaatijaam,jo ar riebumu dariit neko nevar..Tad tas tieshaam ir caurumu sekss..Protams,ir zinaams risks,bet uz ielas iziet jau arii riskanti..Vienkaarshi liidz tam ir jaanonaak,lai vareetu pienjemt,ka tavu miiljoto veel kaada miiljo un uzticeeties :wink: ja to nevar pienjemt,tad shvaka shtelle sanaak..Biezhi ir dzirdeeti story,ka kaada no puseem peec paaru sex sacelj greizsirdiibas sceenu(jo ir bijis tieshi shii izdabaashana,nav bijusi veelme abiem) un tas grauzh,grauzh,liidz sagrauzh attieciibas pilniibaa,taapeec atklaatiibai un sapratnei ir liela noziime :wink:
2008-09-11 13:19:14
Fanta: es tak nezinu... nav man tādas pieredzes :D
2008-09-11 13:19:02
Fantiņa,
vai Tev palīdzēt?
2008-09-11 13:16:03
Krāvējs...Tavs salīdzinājums ir primitīvi \"nodrāzts\" :P
2008-09-11 13:14:18
Es pagaidām negribu neko izmēģināt, man uz šo brīdi apmierina arī divatā :) Bet man vienkārši interesē vai tiešām tas ir tik vienkārši, kā izklausās. Varbūt vienkārši es esmu pārāk sarežģīta, ka man vienmēr vajag kaut kādas sajūtas un tikai ar vienu pliku vizuālo simpātiju man nepietiek? :nesaprotu:
2008-09-11 13:13:31
Fanta , tu gribi izmēģināt trijatā vai četriem ?
2008-09-11 13:08:36
Fanta: varbūt tas ir tīrs caurumu sekss... ?
2008-09-11 13:07:31
Birkuciite...Bet man te ieinteresēja tāds jautājums. Es jau tāda nepraša šajos jautājumos. Ok, es saprotu ir vīrs un sieva, kuri vienojas par seksuālām attiecībām ar kādu citu pāri. Bet vai nav tā, ka satiekot to pāri, teiksim vīram baigi iepatīkas tā sieviete, varbūt arī vīrietis, bet TEV nē, un tad tu bezmaz vai to dari ar viņiem, lai izdabātu savam vīrietim. Vai tad ir tik vienkārši atrast pāri, kuri apmierina gan tevi, gan vīru :pipe:
2008-09-11 13:05:13
Kjirsiic , tevi piemānīt nekad
vek svabodi ņevidaķ :lol: :lol: :lol:
Kjirsiic , kas es tevs liekos tāds glumšs tipiņš
Kjirsiic , es tač tevi vienu tumsā nepametīsu būšu blakus lēnām nometīsim no sevis visus apģērba gabalus un ......... :wink: :lol:
2008-09-11 12:58:21
Lola,mana domaashana bik atshkjiras.. :wink: Ir kas taa domaa,bet man nepatiik staigaat ar ragiem..Viirietim jaabuut ljooti Dievticiigam lai domaatu liidziigi,bet ja ir taa iekaare..Un rutiina attieciibaas rodas vienmeer,ja vien nemaina partnerus liidz briidim,kad rutiina nepaspeej iestaaties :-D :-D
2008-09-11 12:58:13
***Ieejam Debesu valstībā...un meklējam???..tur tiek 1 no miljarda
***ideālu cilvēku nav;tad pieņem savu sexpartneri uz tiem 1-82 gadiem uz Zemes
***vai nu Tu nepieņem Zemes likumus un eksistē lepnā nolemtībā VIENS(-a).
2008-09-11 12:52:05
:D
2008-09-11 12:49:45
juings
:nunu: bez izvirtībām nekādi, fui pliekanai .........seksam 8) izvirtībām mums vienmēr pietiks, ja nē, ņemsim lielo ģimenes paku :lol:

DLLM,
:lol: kādam skatos te maz darba :lol:

tiko svaigs zvans/ pastums tēmu uz augšu/
zvana darbinieka sievas māte, uzmanīgi, sievas māte. precējušies apmēram gadu. \" vai Jānim tiešām bija šonakt pa nakti jāstrādā\" :-D Kā jūs domājat, kāda bija mana sejas izteiksme, un atbilde :lol:

Patiesībā citiem krīze, bet rudens mums ir pļaujas laiks, un Jānis tiešām rauj vājprātā, un drīz varēs savu sievu apzeltīt, bet redz sievas mātei, jau kaut kas nav nabi :evil: šitās tantaļas brrrrrr.

Par precētiem vīriešiem :yo:
2008-09-11 12:47:40
Nazin juings, man liekas tu vari arī kko samuldēt, lai tik mazo, naivo Kjirsiiti piemānītu! Aiziešu vel pa labi, a tur vel būs tumš... es būš vien... :roll: :lol:
2008-09-11 12:46:25