Nepatiikamaa patiesiiba. :)
Autors | Komentāri: 30 |
---|---|
dzēsts lietotājs
|
Njaa, ar savu gudriibu, varu patieshaam uzkrist uz nerva. :D UN Humora izjuuta ar briizhiem ir taada, ka tikai es iebraucu jokaa. :D
Aspazij. ;) Kad riikojam kaazas? :D
2009-10-04 20:07:51
|
dzēsts lietotājs
|
Bļāviens!!! Viena auss aizkrita...
Vīrišķīgā gudrība un humora izjūta!!!
Tie pat nav punkti, pēc kuriem vados un slepenā kladē atzīmēju0ir vai nav :-D bet uz šīm īpašībām es konkrēti uzķeros...
2009-10-04 20:06:19
|
dzēsts lietotājs
|
..esam ar saviem minusiem un plusiem visi..ja cilveks ir dargs un vajadzigs ir jabut kopa un baudit dzivi...tas atkarigs ko pasam vajag..dzivot atminas vai te un sodien.. :)
2009-10-04 20:04:12
|
dzēsts lietotājs
|
Aspaazij padalies. :D Saakshu kolekcioneet visus sievieshu iedomaatos punktus, un peecaak riikoties tieshi preteeji. :D
2009-10-04 19:59:20
|
dzēsts lietotājs
|
Neviens tāpat nav perfekts un nebūs, bieži vien var gadīties, ka tavs ideāls(ā) ir pavisam pretējs cilvēks, nekā tu esi vēlējies sev blakām8)
2009-10-04 19:59:12
|
dzēsts lietotājs
|
Man ir tikai divi punkti...pārējais tad tā...var token pieņemt un vienkārši baudīt!!! :wink:
2009-10-04 19:57:29
|
dzēsts lietotājs
|
Tak sen pierādīts fakts.. ka mums ir galvā kaut kādi iedomāti ideāli.. bet sen pierādījies fakts ir arī tas,ka iemīlās pavisam savādākos cilvēkos, nekā galvā iedomāts :D
2009-10-04 19:57:25
|
dzēsts lietotājs
|
:) Es ar smeejos, bet tomeer, parcik esmu ar taam lietaam saskaaries tieshaa veidaa, shis jautaajums ir licis par to aizdomaaties, vienkaarshi peec filmas atkal tika atsvaidzinaatss. :)
2009-10-04 19:56:08
|
dzēsts lietotājs
|
Filmu skatījos nedomājot par tādām lietām :) Vienkārši baudīju un smējos :irok:
2009-10-04 19:54:51
|
dzēsts lietotājs
|
Taatad. :) Shodien beidzot noskatiijos to filmu. :) Maz butu piebilst, ka filma patieshaam jautra. :)
Aizdomaajos par filmaa atteeloto situaaciju. :)
Sieviete ar vecumu sastaada, taadu kaa sarakstu ar punktiem, kuriem jaapiemiit viirietim, lai vinjsh kljuutu vinjai iekaarojams. :D
Esmu sastapies ar to fiichu tieshaa veidaa, satiekoties ar sievieteem. :) Un tas ir pat konkreeti veerojams sheit dazhu iemiitniechu profilos. :) Piemerus nemineeshu. :)
Rodas jautaajums, kaada X peec tie visi kriteeriji, ja vienkaarshi var ar kaadu feini pavadiit laiku, un ljauties tam? Tik neaprakstaama veelme iekaartot savu dziivi pa plauktinjiem, lai viss buutu paredzami, vai kur sleepjas taa fiicha? :)
2009-10-04 19:50:19
|
Lastest comments in topics |
---|