Netīrā veļa !!!

Autors Komentāri: 29
dzēsts lietotājs
Autoram un vispār: Ja cilvēks ir tik tukšs, ka nauda ir vienīgais, ko no viņa var ņemt, tad pat atbalstu, ka šo vajag kāst un kāst :roll: - par to, ka nav iemācījies saistīt arī ar ko citu un dabūt tāpat...
2014-08-14 01:05:38
dzēsts lietotājs
:roll: tas ir tulkojums..njā..nemanot UK esmu nokļuvusi.. :lol:
2014-08-13 22:08:57
dzēsts lietotājs
Too Long Didn't Read.... :shura:
2014-08-13 21:53:51
dzēsts lietotājs
:roll: Susur, iztulko.
2014-08-13 21:17:55
dzēsts lietotājs
TLDR..... :lol:
2014-08-13 21:14:48
dzēsts lietotājs
:roll: tiešām netīrā veļa..nav brīnums, ja pret sievieti izturas''Nu davaij, sacēlās, iedo iebāzt.''(c)..tad arī vienīgais veids kā miklu dabūt ir papildināt kontu.Kaut gan, manuprāt ,noliekot otru, tas neko labu neliecina par pašu. Kas tad Tu esi pats, ja dzīvo ar tādu cilvēku?(tas attiecas gan uz vīriešiem gan sievietēm).
2014-08-13 21:13:37
dzēsts lietotājs
Nu gan viena uz varžacs uzkāpusi.... :coffee:
2014-08-13 20:55:56
dzēsts lietotājs
fu bļe..... 8) arī sagribējās pilnākus kontus. :uups:
2014-08-13 20:52:51
dzēsts lietotājs
Palasīju sapņu grāmatu... es tikšot vaļā no kāda nejauka cilvēka, bet sagaidāms stiprs pretienieks. Iespējams, ja kādai vecenei, kas ir prasta un vulgāra, kas nespēj sev nopelnīt elementāri paēst, bet uzvedas, kā visgudrākā, varenā, ar vienīgo patiesību dzīvojot, jo pārējie ir mēsli un pabiras, un domāti kā darba bites, kas pienes naudu, baudu, emocijas, medu ja šādai vecenei pasaka acīs, ka viņa patiesībā ir nekas, un ka netaisos gaidīt, ka viņa atkal kļūs mikla, jo apnicis papildināt viņas konta stāvokli, kas vienīgais dara viņu miklu....kad vārtiņi ir atvērti, un kontam iztukšojoties vārtini sakalst un aizveras. tas ir skumji, ka nav vienkāršu cilvēcīgu attiecību, ka vienīgais, ko sieviete no vīrieša vēlas, ir materiāls labums, un lai vīrietis to sniegtu, laik pa laikam atver kājstarpi...skumji BET, esot šeit ļoti ilgi esmu sapratis, ka sievietes gēnos ir būt zemiskai, pērkamai, slinkai, dzemdētājai, ar ko var noķert veci un noturēt...pretīgi spēlēt ar bērniem... pretīgi, tiešām pretīgi, ka ir cilvēki, un ir sievietes. es ticēji, ka šoreiz nav tā, ka šoreiz ir pa īstam, bet 3 gadu garumā esmu redzējis viņas dzīvi=ārkārtas situāciju. man šitas nepatīk, es šitā nedarīšu, tu par ko mani uzskati. Nu davaij, sacēlās, iedo iebāzt..nevarot, neesot mikla Runāju ar čomu par šo vietu, viņš saka fuij, tur jau tikai tās vecās :lol: bļe, točna, te jau tikai tās vecās :lol: , A prasības kā svaigai gaļai :evil: Sievietes!!! kļūstiet patstāvīgas, spējīgas sevi uzturēt, un tādas Jūs gribēs daudzi, vairāk kā šeit piedāvājas, bet gribēs pa īstam Paliec sveika, un tiec vienreiz galā ar savu dzīvi pati. Nezvani, necenties, emailu zini, ja nu tiešām tev ir ka saturīgs ko vēstīt. :roll: vēnas griezt? pat to tu nejēdz....no tilta lekt? tak tu nespēj tur nokļūt ar saviem taukiem uz gurniem, kur vēl uzkāpt kaut kur esmu nenormāli dusmīgs :evil: tiem retajiem un jaukajiem, kas ir šeit, ....novēlu atrast meklēto, un izbaudīt ilgtermiņā........neprasot, necerot Veiksmīgas medības Tev un man :pipe: MB https://www.youtube.com/watch?v=cvNoctAa6HI
2014-08-13 20:41:01