Orālais sekss
Autors | Komentāri: 251 |
---|---|
|
Ai_p, ko Spindzele nedrīkstēs darīt, jeb cik liela rīcībspēja viņai būs?
2015-03-11 10:07:08
|
|
:reeka:
2015-03-11 10:03:20
|
|
"Dārgais, es šovakar braucu nokniebties ar Sašu. Iedod bērniem paēst vakariņas un noliec gulēt". "Labi, dārgā, tā kā rīt piektdiena, man te paredzēta kniebšanās ar Anitu, ja?" Beautiful :hit: :cirvis: :vissirslikti:
2015-03-11 10:00:05
|
Dullā gan ilgi iesprūdusi kapļu asināšanā.... ekh!
2015-03-11 09:56:36
|
|
Anna, uzskatīt, ka viņa mani krāpj, var vienkārši zinot, ka viņa to dara un dara aiz muguras. Visu kaut ko pēc kārtas dara. :pipe: Satraukšanās un iebilšanas iemesli man būtu citi, bet tā jau mana individuālā lieta un pieeja, visi tā nevar, tā ka tas arī nav svarīgi. Aizmuguriska drāšanās ar citiem automātiski iekrīt kastītē ar uzrakstu "Nešķirota informācija par krāpšanu". :pipe: Un pēc tam daļu situāciju var reabilitēt, labāk, ja visas situācijas. :-D Un labi, ja nākamajā reizē viss zināms pirms, nevis pēc notiekošā. :pipe: Bet, jā, tā jau mana īpatnība. :pipe:
2015-03-11 09:43:41
|
|
|
MK... ok, tas, ko es uzskatu par krāpšanu vai nekrāpšanu ir saprotams, jo mēs neviens nekrāpjam.. tas viss tikai tā izklaidei un pārējais bla bla bla /pie situācijas, ja esošais partneris ir paredzēts ilgtermiņam/
man interesē, ko Tu uztveri par krāpšanu no partneres puses, kas viņai jāizdara, lai Tu uzskatītu, ka viņa tevi krāpj...?
2015-03-11 09:34:37
|
|
nav man šodien noskaņojums kompostrēt kādam smadzenes :lol:
2015-03-11 09:33:37
|
|
Veci mēs nolinčotu, ja ko tādu apgalvotu Tu pa maigo tiec cauri ar savu nesapratni. (c) afro
kārtējā diskriminācija...
2015-03-11 09:30:55
|
|
/cītīgi pieraksta visu kladē/
2015-03-11 09:29:03
|
|
Jā, es arī pāris dienas atpakaļ apvainojos, ka man tik palaizīt uz 30 sekundēm iedeva... no sērijas " konču gribi, reku ir" .. un neiedod :lol: Sen nebiju tik ātri orgasmu noķērusi :lol: no domas vien.
Viss notiek galvā!!!! Un nebūt nav jādomā, ka laizīšana tā fiziski mehāniskajā nozīmē rada sievietei uzbudinājumu utml. tjip: palaizīšu un orgasmu noķeršu. Bļa.. tāpat orgasms rodas galvā arī citos seksuālos procesos.. jeb man te tagad stāstīs, ka visi tik paberzēs man mehāniski vagīnu un es orgasmu dabūšu??!! :shock: :lol:
Rinc, Tu runā kā vecis... Lielākai daļai veču liekas, ka sievietei orgasms rodas no trulas paberzēšanas vagīnā. Tev tagad liekas, ka no laizīšanas sieviete jau beidz :lol: Veci mēs nolinčotu, ja ko tādu apgalvotu :reeka: Tu pa maigo tiec cauri ar savu nesapratni. :lol:
2015-03-11 09:25:29
|
Anna, krāpšana ir galvā. :pipe: Reāli jāsatraucas tikai par vienu — ja to citu kaut mazliet sagribas nopietnāk kā draugu / draudzeni. :pipe: Pārējās situācijas labojamas un ir vienalga, kā tās saukt vai nesaukt. :pipe: Kāda jēga būt greizsirdīgam uz kaut ko, ja otram pašam viss riebās. :shura: Nu, es te ja tas tā tiešām ir, ne tikai kārtējā melošanas reize. :shura:
2015-03-11 09:14:18
|
|
|
:lol:
2015-03-11 09:13:38
|
|
Nu pietiks jau kā baba bazarnaja tādus tekstus garus rakstīt!!!
2015-03-11 09:12:45
|
Dullā, kā gan Tu domā bērnu "galvas" pasargāt no intereses par dažādām seksa īpatnībām, ko? :roll: :pipe: Redz, šādās vietās ieeja no attiecīga vecuma. Vecāki var izstāstīt tikai no sava skatu punkta. Kur citur ko "nelegāli" apgūt — vēl kaut kādi brīnumi salasās. Noslieces uz sado-mazo esot atkarīgas arī no to seksa / sāpju centru attāluma smadzenēs, ko mēs ietekmēt nevaram. :pipe: Man patiesībā nav ideju, kā kādam visu iemācīt un "galvu sakārtot", ja oficiālā informācija ir saņemama tikai subjektīvi no vecākiem, cita informācija nav pieejama un patiesībā viss kaut kur citur uzzināmais nāk no tādiem pašiem subjektīvu pieredzi un nepilnīgu (?) audzināšanu saņēmušiem indivīdiem. :shura: Zini, saliekot šo visu kopā, man šķiet, ka vieglāk cīnīties ar globālo sasilšanu... :shura: Lai labāk ir vismaz viena lieta, ko katrs pats sevī no mazām dienām var veidot pēc savas patikšanas, pietiks, ja vecāki satrauksies par to, lai šīs intereses nebūtu nelikumīgas un citādi bīstamas, negatīvas. :pipe:
2015-03-11 09:11:09
|
|
|
Jā jā, man arī tika teikts, ka minets nav ne Seks, ne arī krāpšana :-D :twisted: :uups:
2015-03-11 09:04:08
|
|
Kā var negūt baudu lauziot locekli? Kaut kāds murgs!!!
2015-03-11 08:09:40
|
|
aņka - krāpšana ir mīts. Visi vienkārši sitas ar čuriņām un visiem viss labi. :pipe:
2015-03-11 08:04:45
|
|
kāmi, iesākumam aizdosi pamperus no saviem krājumiem? kamēr es noskaidrošu savu izmēru :)
2015-03-11 07:42:09
|
|
āāā.. atceros, kā man viens džeks teica, ka viņš savu meiteni nekrāpjot, ļaujot citām veikt sev minetu...
klau, kas priekš Jums jau ir krāpšana ? (akts, skūpsts, minets, domas)
2015-03-11 07:40:11
|
|
Nu ja laiza, tad visu un apkārt un no aizmugures un vispār...
2015-03-11 07:37:40
|
Lastest comments in topics |
---|