palīdziet....
Autors | Komentāri: 184 |
---|---|
dzēsts lietotājs
|
:pipe: FS !.....kaapeec tu domaa ka es esmu tavs ienaidnieks..??..... pilniigi aplama doma!!!.... nekad neesi piellaavusi domu ka es varbuut uzmanu tevi.... lai tu savas speejas ....bllin..... nezinu kaa tas ir Latviski..... nnevozlo drugim....izmantotu!!!.... nu taa kaut kaa!!!... he he he ..... bet vienaa gan man tev jaapiekriit....... man ar ir hooobijs..... vallasprieks....aizraussanaas.....pieskatiit tevi....tavaa riiciibaa.....:wink: :pipe:
2008-08-05 21:40:50
|
dzēsts lietotājs
|
DLLM...Toties tagad tavā namiņā ir ar ko rotaļāties..vai ne? :) Nē, es noteikti nepukojos, es apbrīnoju tavu tieksmi manipulēt citus, lai tik mēģinātu kaut kā ieriebt man. Tev stabili ir ļoti spēcīgas jūtas pret mani :) :pipe:
2008-08-05 21:35:15
|
dzēsts lietotājs
|
zuze..es te iemetu aci likumā un vispār sanāk, ka ja tu esi veicinājusi laulības iziršanu, tad pēc tava vīra lūguma, tiesa tev var liegt saukties laulībā iegūtajā uzvārdā.ģimenes tiesības 82p.Laulātais, kas, dodoties laulībā, savu uzvārdu mainījis, ir tiesīgs arī pēc laulības šķiršanas saukties šai uzvārdā, vai arī pēc viņa lūguma tiesa piešķir viņam pirmslaulības uzvārdu. Pēc otra laulātā lūguma tiesa, ja tas neaizskar bērna intereses, var liegt laulātajam, kurš veicinājis laulības iziršanu, saukties laulībā iegūtajā uzvārdā.
2008-08-05 21:33:17
|
dzēsts lietotājs
|
:pipe: FS !.....es tikai noraadiiju ... man patikka vinna nostaaja..... tas arii visss...!!!........ nepukojies!!!.... piennem to..... vinnss varbuut neveelas vairs buut tava rotallu mantinna..!!.... un kas tev taajaa paarsteidz!!??.... :wink: :pipe:
2008-08-05 21:31:38
|
dzēsts lietotājs
|
jau iepriekš saku paldies Tev FantaSea!!!!! :wink: Labi es nu čučināt eju....... un gaidīšu.............. saldus jums sapņus .... :) :)
2008-08-05 21:30:58
|
dzēsts lietotājs
|
zuze...Es varētu jau arī tagad likumu pašķirstīt, bet drusku slinkums, es domāju, ja viņam nav nopietna iemesla protestam vai kaut kādiem neapstrīdamiem argumentiem, ka tu neesi cienīga nēsāt viņa uzvārdu...man liekas, ka tur nevar būt nekādas problēmas, bet es rīt konkrētāk apskatīšos un tev uzrakstīšu.
2008-08-05 21:27:32
|
dzēsts lietotājs
|
Andrio....... tam profilam ir problēmas sadzīves dzīvē...... kas neapšaubāmi ietekmē arī mani....................Fanta, būtu ļoti pateicīga, ja mani apgaismotu šai jautājumā, jo patiesībā, mani tas šobrīd ļoti nodarbina, bet nezinu, kam, lai prasu padomu!!!
2008-08-05 21:22:58
|
dzēsts lietotājs
|
DLLM...Tu pats vismaz tici tam ko saki ? :) Ja tu katreiz nebūtu spraucies iekšā ar savām it kā pilnīgi nenozīmīgām, bet tajā pat laikā ļoti stabili norādošām replikām, ko un kā pareizi tagad viņam būtu jādara un kā jārīkojas, tici man, iespējams tieši tad viņš pierādītu, ka viņam ir savs mugurkauls, bet tagad viņš izskatās pēc neveiksmīga tava rentgena uzņēmuma :) Diemžēl, bet fakts. Un pats bēdīgākais, ka tevi tas trakoti apmierina :)
2008-08-05 21:21:21
|
dzēsts lietotājs
|
:pipe: Fant!!!..... tu lieliski zini ka tas taa nav!!!..... un man patikka.... ka vinnam.... passam..... paraadiijaas veelme iztaisnoties!!!...... un nevis buut par to.... ko tu no vinna gribeeji iztaisiit!!!.... es....pat neko teicis veel nebiju...... kad vinnss bij izdariijis savu izveeli!!!.... nu nav taaa.... kaa tu veeleetos.... :pipe:
2008-08-05 21:16:54
|
dzēsts lietotājs
|
Diez kur sonedeel pazudis profils-miilu zuzi baigi stipri :roll:
2008-08-05 21:16:12
|
dzēsts lietotājs
|
Man liekas, ka ir visas tiesības atstāt vīra uzvārdu, bet es varu noskaidrot detalizētāk, rīt pateikšu.
2008-08-05 21:16:04
|
dzēsts lietotājs
|
Fanta.... man Tev jautājums iespējams no darba lauciņa....... ja šķiroties gribu paturēt vīra uzvārdu, bet viņš saka, ka nevēlas, lai to paturu..... cik lielas man tiesības ir izvēlēties uzvārdu???
2008-08-05 21:11:44
|
dzēsts lietotājs
|
:pipe: Tramp!!!..... sveiciens kakkim!!!.... jaacer ka vinnam patiik peles kkert!!!.... :wink: :pipe:
2008-08-05 21:11:15
|
dzēsts lietotājs
|
DLLM...Un tev šķiet pozitīvi ietekmēt ik vienu, ar kuru man pēkšņi rodas vēlme pakomunicēt tuvāk, jeb tev no kaut kā bail? Varbūt tev bail, ka cilvēkiem stipri var mainīties pēc tam priekštats par mani un tava ietekmes sfēra sāks pilnīgi izzust? :) Jā, tas noteikti tev varētu nepatikt...vai ne tā? :roll: :whistling:
2008-08-05 21:10:55
|
dzēsts lietotājs
|
zuze....Neko nevaru padarīt....Tas man ir jau kā hobijs ar viņu šad tad pakasīties, bet hobijus jau neizvēlās, kas sirdij nes prieku, to arī daru :) tramplins, ak tad mūc gan, ai slikti, slikti....tomēr esi bailīgs :) Jā, DLLM noteikti uz tevi pēc tam dusmotos, tas būtu dikti nepatīkami :lol:
2008-08-05 21:08:01
|
dzēsts lietotājs
|
:pipe: .... Tramp!!!..... zini...... vajadzees gan... :wink: :pipe: .... FS !..... ja ietekmeet......tad labaak ar pozitiivu ievirzi.....jeb tu man nepiekriiti...???.... nekrennkkejies!!!.... viss buus labi..... tu kad saac pukoties..... tev grumbinnas paraadaas uz sejas..... daudz naudinnas kreemos daargos aizies........ un taapat iespaids paliks!!!.... saudzee sevi!!!.... naudinna ietaupiisies!!!.... :wink: :pipe:
2008-08-05 21:07:06
|
dzēsts lietotājs
|
tramplīn..... pūkainus!!! :kiss:
2008-08-05 21:06:19
|
dzēsts lietotājs
|
tramplīn, mana kaķene ar paliek nemierīga..... un guļās uz klaviatūras.... viņai uz klavierēm apnika gulēt!!! :-D :-D
2008-08-05 21:05:50
|
dzēsts lietotājs
|
Zuze, FS, DLLM saldus :uups: sapnjus :shura:
2008-08-05 21:05:03
|
dzēsts lietotājs
|
Mana kafija ir izdzertavisi gudrie vaardi izrakstiitilaiks guleetun veel piedevaam runcis uz klavieres apguulies :arrow:
2008-08-05 21:04:12
|
Lastest comments in topics |
---|