Par peņiem

Autors Komentāri: 547
Man ir draudzene līdzīga Argentum. Arī krievu tautības un loti labi integrējusies latviešu sabiedrībā. Bet joprojām viņai bieži nāk ārā tas vulgārais bidlīgums (mužiki kazli, huji). Vienvārdsakot, grib kārtīgu mužiku, bet sievišķības pamaz, vienmēr kaut ko viņiem aizrāda, lecās, iesaistās strīdos. Un pati visu laiku brīnijās, kapēc no viņas normali džeki izvairās. Nekādi nevarēju ieskaidrot, ka foršajiem džekiem, kas dz;ivē kaut ko sasnieguši, patīk mierīgas, piekāpīgas, sievišķīgas būtnes. Ieteicu vainu pameklēt sevī un pamainīt attieksmi, ko viņa arī izdarīja un vairāk nav viņa pārņemta ar to, kādi visi ir kazli, bet gan laimīgi precējusies ar foršu, izskatīgu vīrieti un audzina bērnu. :-D
2017-02-03 12:07:55
Es neblatoju.....bet tas kad viena persona gāzšanu no troņa nespej pārdzivot tas ir 100...vienigais kad vinš ir tik aprobežots un sekls cilveks kas neprot pieņemt kritiku un uzreiz skrien sūdzēties un ar sabiem blatiem panak dzēšanu... Es kritiku protu uzklausit..varat mani saukat,iespejams jums ir taisniba.un tas mani norūda(c) :reeka::reeka::reeka: Da,pļa:shura: mani šeit neviens un nekad neklausa:reeka: Es vispār šutkas pēc pateicu,lai Argentum,Tevi, izdzēš :shura: Un diez vai Argentum Tevi,izdzēsa tikai mana lūguma vadīta :lol: Viņa jau pirms tam dzēsa Tavus postus,jo,Tu,viņai izbesīji,nūğis,čīkstošais nūğis :lol:
2017-02-03 12:06:04
Es nevienu moderatoru nekad meesmu redzejis kas veido temas un citus negativi noskaņo un izprovicē..saucot sevi par hitleru un soģi ar dotam varas tiesībam veic balsošanas kampanas lai apkopotu ko izdzēst..ta ir apsurdāka ricība ko nācies redzet...kutspakaļas domašana un ja aizskar tad pargrauž rīkli...tapec laikam izglītinas limemis ari sniedz cilvekam gan zinibas gan nosvertību
2017-02-03 12:04:40
Es vēl denišai esot parādā... :reeka: Jūs ko? Klaunu fabriku esat apēduši, ka šitā spridzinat? :reeka:
2017-02-03 12:03:23
purene chau,a kastad te traks?kads raud,kads izsaka domas,kads vienkarshi dirsh :lol:
2017-02-03 12:03:12
eh, tev tur zvaigžņu slimība nav? :reeka: Man neatņēma moderu tādēļ, ka es tevi izbanoju. Man atņēma moderu, jo es neciešu denišu un viņas stulbumu. par to, ka mēs visu laiku forumā lecamies. par to, ka es pārāk stringri visus banoju, kas nespēja sekot cilvēcīgumam. Attiecīgi tā bija vesela kopa, kāpēc atņēma moderus. Tāpēc nesapņo, neesi tu superstārs, dēļ kura te visiem atņem moderus. :reeka: http://prntscr.com/e3ynyu http://prntscr.com/e3yo4r http://prntscr.com/e3yoac http://prntscr.com/e3yogj No 5 postiem pa divām labām varu ar vieglu sirdi izkopēt četrus. Un šādi tu runāt vari savā nariku bariņā, sēžot uz kāda soliņa un dzerot no dvuļas, bet šeit šādai valodai nevajadzētu būt. Un es biju par to. Tāpēc arī tevi banoju, būtu tiesības pēc šādiem tekstiem tu no manis atkal lidotu. Kāpēc? Tāpēc, ka neredzu iemeslu, lai šo vietu pārvērstu par vēl lielāku bedri nekā tā jau ir... bet kam es to skaidroju!? Tevi pat grūti nosaukt par neandertālieti...
2017-02-03 12:02:18
Azārijs tas kipa es skreju sudzeties?
2017-02-03 12:01:46
Hores čav vispār!:) to Tu sauc par kārtību šo iršanās?
2017-02-03 12:01:38
purene nekas jau neiet,viss tak kartiibaa :-D
2017-02-03 11:59:37
Es neblatoju.....bet tas kad viena persona gāzšanu no troņa nespej pārdzivot tas ir 100...vienigais kad vinš ir tik aprobežots un sekls cilveks kas neprot pieņemt kritiku un uzreiz skrien sūdzēties un ar sabiem blatiem panak dzēšanu... Es kritiku protu uzklausit..varat mani saukat,iespejams jums ir taisniba.un tas mani norūda
2017-02-03 11:59:32
ftw un vispar tu esi vainigs ka Denishai arii atnjeema moderu,takaa tu esi vinjai paradaa tagad 8)
2017-02-03 11:58:10
Ehh un atkal iet vaļā....
2017-02-03 11:55:38
Hores,arī man moderu noņēma līdz ar Ftw,ja kas 8) Bet nu pofig:xleto: Vismaz Ac,Bon un vēl dažam labam mierīga sirds,tagad var blatot :lol:
2017-02-03 11:51:21
Lia nav intresanti,vinja man neatbild nekad,reku vari parekt par ftw :lol: dzeks mani dzesa lidz arto shim atnjema moderu un shis tagad nevar pardzivot :lol:
2017-02-03 11:48:59
:reeka: :reeka: Ieklausos ftw teikta un piekrītu kebkuram vārdam
2017-02-03 11:47:52
Es ar Jurku,joprojām esmu draugos :lol: Neskaud 8) A,Jorens,būs mans topošais vīrs,a ne tikai draugs :lol:
2017-02-03 11:47:46
ftw -nee tev nav pohuj,tu vakaros raudi parto,nemelo pats sev!!!Es tev velreiz atkartoju tajaa reizee kad tu mani izdzeesi es nevienam neko sliktu neteicu vispar,bet tu jau gribeeji nokrutot un dzesi mani neparko.Vakar,nu ja tevi uztrauc tads sikums kaa vakar tad tu vispar te nedriiksti atrasties.Bet tev jau botanam nav jegas kautko teikt,tu tads lohs jau no sakta gala kaa te paradijies,tapeec arii kad es tev biju tos gadus es pats nelasiju ko tu te raksti un tu taads vieniigais tik te biji,vardu sakot nelikos ne zinjas :-D Ja tev butu pie kajas tu tagad nebutu satraucies un nesaktu te kautko dirst :-D :lol: Nu ja te tik sudiigi ko tu te naac?nu botans paliek botans,ko tur teikt :lol: Savac 20 foruma cilvekus kuri pateiks ka man ir japazud-es pats izdzesishos no sejienes :-D
2017-02-03 11:46:47
:-D
2017-02-03 11:43:33
Vēl mēs varētu parunāt par to, cik ilgi Denišas un Jorena draudzība ilgs. Rolis bija pāris mēneši. Jurka bija ilgāk. Jorens būs vēl ilgāk vai notiks regresija viņas attiecībās ar idiotiem!? :reeka:
2017-02-03 11:42:00
Hores,uzvedies kārtīgi :lol:
2017-02-03 11:41:44