Piekrāpa !

Autors Komentāri: 170
Nu savā ziņā Tev Aljo ir taisnība! :) Cik reizes nav sanācis tā ka ej aizstāvēt, bet biegās paliektu tieši es tas duraks un vēl vainīgs. Kaut gan pati tajā brīdī sauc. Kaut kā super debīla tā sieviešu loģika dažreiz liekas....
2008-09-02 14:13:10
Policija nejaucas ģimenes strīdos, jo pārsvarā tā ir nenozīmīga kasīšanās kura otrā rītā pārtop mīlas pilnā dūdošanā. Ja tik tiešām sievietei ir problēmas, viņa vēršas tiesībsargājošās iestādēs ar iesniegumu, uzsāk tiesvedību par tuvošanās aizliegumu u.t.t. Ja sit, paša pārsvarā vainīgas. Esmu cilvēks un neļaušu sevi sist, bet ja mani tomērt piekaus, adekvāti reaģēšu.
2008-09-02 14:09:03
Un tu paciet, Happiness?? Ja paciet tātad patīk. .... Mani sita sita sieva kamēr es neizturēju un tā viegliņām uzšāvu viņai, izsaucām ātros, tagad sieva mani vairs nesit :) Un ja viņai atkal rodas problēmas ar agresiju es pasaku ka zinu 112 un 911 kā piezvanīt :)
2008-09-02 14:06:43
Happiness - vot dēļ tiem ģimenes strīdiem ir pats debīlākais! Man a tā ir bijis un ne reizi vien. Teiksim atbrauc pašvaldībnieki paklausās ka bļaustās un text - Mēs ģimenes strīdos nejaucamies. Tas jau nekas, tas pats MENTS dzīvo mana labākā drauga mājā un vienā kapņu telpā un sit savu sievu. Priekš kam tad vispār viņi īsti ir vajadzīgi? Lai ķerstītu mazgadīgos, lai nedzerstas apkārt vai katru reizi man piesietis, kapēc man rokās alus un ko es tur vai tur daru? Šitā tēma man uzsit asins...

Happiness punktu vajag likt, jo ātrāk jo labāk jo dzeršana to visu padara vēl vieglāk panesamu Tavam vīrietim esošajam, bijušam.

Un kad Happiness Tu man nodejosi kādu vēder deju? :roll:
2008-09-02 14:02:51
pirms kada laika ari mans virietis pacela roku kad biju stavokli,piedzeries ar visu speku mani aizlidinaja pari visai istabai piezemejos ar vederu pret galda malu..paldies Dievam mazulim viss bija kartiba..bet ziniet tas bija nejau tapec ka es vinu kraptu,es vinam biju uzticiga,bet tapec ka nepiedalijos vina plegurosana.nakosaja rita vins piedod tas neatkartosies,bet tas taa nebija sekoja vel 3reizes.pirmspedeja bija ka vins man mugura naglu iegruda..pats neapzinajas..un atkal dzersanas del.bet pedeja pielika tam visam mrgam treknu punktu,vins iesita savai 1g vecaajam berninam nenotureja lidzsvaru i pietam uzvelas berninam virsu..un tikai del k,kadiem nenozimigiem niekiem..a musu laba policija teica ludz ko-tas ir gimenes strids! :shock:
2008-09-02 13:58:06
Es jau arī nerunāju konkrēti tikai par sievietēm vai vīriešiem, es runāju par cilvēkiem kā tādiem. :)
2008-09-02 13:55:44
Jā, mīlu savus bērnus! :) Sevi mīlu! :) Pret visu citu esmu kategorisks :)
2008-09-02 13:54:04
Nu, šeit jau nav runa ne par sievietes, ne vīrieša gudrību. Runa par cilvēka rīcību kā tādu, neatkarīgi no dzimuma.
Es laikam neesmu tik ļoti kategoriska :D

Aljo, a tu esi mīlējis kādu (vai varbūt mīli)?
2008-09-02 13:46:43
Kādu vēl prāta aptumsuma brīdi, nevajag radīt precedentus tādiem mulsuma brīžiem, tad arī tādi nebūs. :) Un ja gudra sieviete krāpj, viņa nekad neļaus vīrietim uzzināt ka to krāpj, ja tas ir kaut kāds uzmanības piesaistes veids, greizsirdības izraisīšanas dzinulis, pašapmāns, tad nav jēgas turpināt nekādas attiecības ar garīgi nepilnvērtīgu cilvēku!!!
2008-09-02 13:43:40
Nu, daļēji jau taisnība tev, Aljo....
Pieļauju domu, ka iespējams piedot kkādu vienreizēju prāta apmulsuma brīdi utml., bet ja regulāri un apzināti tas darīts... tad tomēr jādomā, ka jūtas nav abpusēji vienlīdzīgas.
Bet saka jau, ka viens vienmēr mīlēs un dos vairāk, nekā otrs... :roll:
2008-09-02 13:39:51
Da ko tur šūties, pēc krāpšanas ( pieķerts, atzinies ) nav atpakaļ ceļa, piedod tikai ņuņas kuri negrib skatīties uz priekšu vai pieraduma cilvēki. Piekrāpa, fakts ir, viss... Ej ka tu pa kalnu lejā .. :) Ja mēs visiem piedosim tad mums sāks kāpt uz galvas!!! Piedot var ja cilvēks paņem naudu nepasakot, piedot var ja netīši iesit, piedot var ja uzkāpj uz kājas - bet nekad nevar piedot nodevību!!!
2008-09-02 13:37:57
Kāda tur vēl trešo (ceturto) personu pieaicināšana?! :shock:
Ja es mīlu kādu cilvēku, man būtu sāpīgi ne tikai redzēt viņa darbības ar citu personu, kur nu vēl organizēt kkādu pārmācības paraugstundu!!! Muļķības!
2008-09-02 13:29:03
Skatoties, cik svariigs shis viirietis ir. Ja tieshaam miil no visas sirds, tad kaut kaada piedoshana sanaak, bet ja taa iisti nav sirdii, domaaju, ka var izveersties savaas fantaazijaas un taas realizeet- piekjert seksa laikaa, atnjemt dreebes un palaist, varbuut veel sievietes viiru pieaicinaat, ja ir iespeeja. Nu tamliidziigi. Peec tam gan vajadzeetu padomaat par viiriesha veelmi iet pa kreisi, varbuut iemesls ir pashaa sievietee. Ja esi vainiiga, tad atliek visu veerst par labu.
2008-09-02 13:24:44
Kristīne īsi un kodolīgi... un ļoti tuvu manām domām! :irok:
2008-09-02 13:24:41
uztvēru to, iedomājoties sevi šīs situācijas džeka vietā.... tb, piekrāptā vietā.
Pat nezinu... domāju, gatava atbilde nebūs nevienam. Domāt jau mēs varam daudz ko tagad - kad esam soģu lomā.
Es laikam tomēr izvēlētos nezināt vispār par tādu faktu. Iespējams, ka spētu piedot (patiešām mīlestības jūtu gadījumā), bet zinu, ka nespētu aizmirst un attiecības dalītos - pirms un pēc šīs atzīšanās. Pēc nekad vairs nebūtu tā, kā bijis pirms tam.
2008-09-02 13:19:45
.
2008-09-02 13:18:20
SB,
ar Supernozīmību labāk nejokot :wink:
2008-09-02 13:17:43
Mja, cerēju uz ko citu pavilkt.
Visi aizrāvās par roku palaišanu. Nez kāpēc , ja vīrietis iesit sievietei aizķer vairāk, kā fakts, kad sieviete ir uzlikusi ragus. Vai tad ja iespļauj sejā ir jāpalūdz mutautiņš:?: Ja iemet cimdu sejā, tad kā to saprast? mmm, Nav tādu tiesību kādam kādu sāpināt, un cerēt pretī saņemt piedošanu. Liela mīlestība parasti ir proporcionāla tik pat lielam naidam un dusmām.

stāsts ir sekojošs:

meitene atzinās savam DRAUGAM, kad paralēli ir bijušas seksuālas attiecības ar citu vīrieti, un diezgan regulāri. jauna dumja, vai arī saucamais DRAUGS nebija nemaz tik vērtīgs. Ja mīlētu, diez vai tā rīkotos. Bet fakts ir fakts :wink:

Vairāk gan cerēju dzirdēt sieviešu iespējamo, vai bijušo rīcību uzzinot, kad ir tikušas krāptas.

Vajag taču zināt, kas sagaida, a ja nu kas gadās :uups: :-D

tad kura te metīs ar šķivjiem, mēbelēm........un kura būtu gatava ar kluso asaru uz vaiga sakravāt čemodānus? BET varbūt kāda pamēģinās saprast kāpēc ir piekrāpta, un turpinās attiecības, jo tās ir pietiekoši svarīgas.
2008-09-02 13:13:20
es neesmu ljaunatminiigs jo man ir slikta atminja, bet es visu pierakstu ! :twisted:
2008-09-02 13:07:54
Vislabākais sods ir vienkārši aiziet, vai izlikt uz ielas pie krāpēja. :) Mans moto: \"ES AIZMIRSTU BET NEPIEDODU\".. :twisted:
2008-09-02 13:05:39