Pozitīvais trešdienas LABRĪT!

Autors Komentāri: 183
Labrīt! Sarkanā,apsveicu ar auKsto sasniegumu:yee: :lol: Bet atceries-laimīgie postus neskaita :lol: Lai visiem pozitīvā diena:xgirlwink: Ķirš saka, ka šī djefka video ir līdzīga man:shura::reeka: https://m.youtube.com/watch?v=cMW4QqEEe7U Šodien atzīmējam-Sveču gaismas dienu! :supoles: Nezinu kā jūs, bet es esmu sveču dedzināšanas fans :roll: man vienmēr mājās deg svece.Sveces liesma man šķiet tāda kā maģiska...tāda kā miera sajūta... un man patīk vaniļas vai egļu aromāts. :P Nu šodien tāds uzdevums saistībā ar sveci (spiesta lieta protams tā nav)-vienkārši tā pat,nobildēt plaukstā sveci. 8) :arrow:
author photo
2016-12-14 01:28:26
A jums jāguļ nav? :pipe:
2016-12-14 01:11:42
Tatad... Man ir divas ziņas... Pirmā - esmu oficiāli apbalvota ar zilo medāli par daiļdiršanu forumā... Grūti man tas nācās... un prasīja vairāk kā gadu... :reeka: Otrā - tas notika klusi, bez salūta, šampanieša un pat orķestra nebija... Šonakt, 2:05 viņš ieradās... Apsveicu Jūs visus ar pilnmēness iestāšanos! :reeka: Lai Jums visiem jauka turpmākā nedēļa un ceļā trāpās tikai tie čuģiki, par kuriem ir jāsmejas! 8) Over and out.
author photo
2016-12-14 00:30:58