Priekšlaicīga ejakulācija....
Autors | Komentāri: 908 |
---|---|
|
DLLM - .....................esmu laba .................... :uups: :roll: ................bet rāmju man nav :P
2009-08-11 11:43:54
|
|
DLLM,jau līdz suteneram nodzīvojies? :roll: Tajā laikā, tajā dienā mani jau lielpilsēta būs izbesījusi :( Aleksim paveicās :lol:
2009-08-11 11:41:57
|
|
:pipe: ...... Siba......... teviii pashlaik runaa kautriigums....... vai labo meitennu tikumiibas skolas iedreseetie raamji...?.... :pipe:
2009-08-11 11:41:51
|
|
DLLM - es tikai pavērošu, kuram no jums paveiksies....................bet kopoties jau jūs varēsiet bez manas klātbūtnes :-D
2009-08-11 11:40:21
|
|
:pipe: ....Siba....... tev ptiik veerot kaa divi ...vai vaaraaki kopojas..?..... :pipe:
2009-08-11 11:39:05
|
|
DLLM - negribu gan, man vīrieši patīk :roll: ..................Es jau tik paskatīties ienācu, kuram no jums paveiksies................ :pipe: Aleksīt - nu galīgi nav man, ko pateikt.......................pavērošu situāciju :-D
2009-08-11 11:38:06
|
oo, Sibačau ;) ko teiksi? 8) DLLMTu tā uzmanīgi ar mazo šodien... :wink: :pipe: mēs te pirmīt vienā tēmā noskaidrojām, ka viņa šodien tāda drusku griboša esot.... :pipe:
2009-08-11 11:35:39
|
|
|
:pipe: ....SIBA...... tu ar gribi miiluli notesteet..?...... :kiss2: :pipe:
2009-08-11 11:35:16
|
interesantas sarunas jums te... es tā skatos... :pipe:
2009-08-11 11:34:45
|
|
|
:coffee: .................... :pipe:
2009-08-11 11:34:02
|
|
:pipe: ....Aleks......... gaidi rindaaa.....ja ID netiks.......... sho pashu jautaajumu uzdoshu tev...!!.... :wink: :pipe:
2009-08-11 11:33:29
|
:pipe:
2009-08-11 11:32:15
|
|
|
:pipe: ...ID...... tad tu esi tas brauceejs testeet Miiluli...... vai nee..?...... saki skaidri.......citaadi nummuru tev nedoshu...... :pipe: :wink:
2009-08-11 11:31:07
|
|
:pipe: ....... Miilul....... cik saprotu tev draazties patiik kaa kakkenei.....jeb es kaut ko nedaudz paarspiileeju...?......Kaa ar tevi iisti ir ko../..... ja taa godiigi..?..... :pipe:
2009-08-11 11:29:56
|
|
:roll: man šito lasot tūlīt būs orgasms 8) :) Vēl Jūs te ņematies :roll: miilulite18 ,Un kailfoto arī būs? vietējiem VIPistiem noteikti vajag kailfoto :uups: 8) :)
2009-08-11 11:29:27
|
|
vaiiiiiiiiiiii...................nu...........................tas..........kas ma vajadzigs................butu es vecis .butu tu.............un par paklaušanos..................mna arii patiik kad mani .nu .ta...................
2009-08-11 11:24:39
|
|
:pipe: .....man..?!.......... dievinu ....labu masaazzu.....skatoties uz tevi un tavaam trauslajaam rocinnam........ shkkiet tev vajadzeetu staigaat pa mani...lai es tevi sajustu..... :pipe: ....... patiik kad pienaak no muguras....un taa forshi plesus pamaseee...kaklu...... un galvu.......... taa izjusti........ :pipe: ...taaa ka uz muguras spalva sacellas..... :pipe: ...... patiik labs minjets....... centiigas meitenes izpildiijumaaa.... :pipe: ....un galvenais....... patiik attieksme.......... ja sieviete savaa attieksmee ir miilla........ :pipe: ....patiesiibaa no manis var strikkus piit.... :pipe: :secret: ...tu tikai nevienai to nestaasti ja.... :wink: :pipe: .....patiik guleet ar divaam meiteneem...... tad speeju labi relakseeties......patiik visaadas....... izvirtiibas..... :pipe: ...... gan fiziskaas.....gan praata un situaaciju........ :pipe: ..... vienkaarsha padraashanaas........ vairs mani nesaista......vajag ar odzinnu.... :pipe: .......kas veel........ :nesaprotu: ....... taa uzreizi nepateiksi...... :pipe: ....... veel esmu maniijis aiz sevis taadu netikumu.....kaa pakllauju sievietes........ :pipe: ....... bet patiesiibaaa..... es vinnus nepakllauju........vai labpraatiigu veelmi piedereet man.....var saukt par pakllaushanu........neesu veel iisti ar to situaaciju....ticis skaidriibaa..... :pipe:
2009-08-11 11:21:21
|
|
nu sākumā ..patiik..tā iekāres sajūta..kad sāku triiceet un traki elsot... tad tā ļoti ļoti patīikami....patiika kad man viduklim pieskaraas....nu ļoti seksiigasajūuta........patiik kad..vederiņu sabučo.........par seksu.........vēlmes pamēģināt tā pa ritīgam..seksu trijatāa ar meiteneem.....būtu patīkami.....un varetu seksu trijatā ..ar 2džekiem.... par pozām...patīk kad esmu augšā.....``loti patiik sunīšu..tad varu kontroleeet cik dziļi............... a pašam.............kas patiik????????????
2009-08-11 11:01:07
|
|
:pipe: .....nezinu par ko veel vareetu ar tevi paspriedeleet..... :pipe: ....varbuut .....par to kas tev patik seksaaa.....iznnemot pashu procesu protams....... :pipe: .....fantaazijas....... veelmes.....plaani...?...... es domaaju daudziem no foruma puikaam.... un dallai meitennu tas vareetu pat lloti intereseet...... :wink: :pipe:
2009-08-11 10:56:05
|
|
nu pie tam ar tevi..ne..? :twisted: :twisted: :twisted: visa teema jau apspriesta...lidz peedejam....
2009-08-11 10:52:49
|
Lastest comments in topics |
---|