sāpīgs jautājums
Autors | Komentāri: 46 |
---|---|
|
Shaut, sounds like a plan. Par filmēšanu aizmirsti, man ir tikai analogās kameras.
2015-03-22 21:11:26
|
|
Sasists nav lauzts un pārsteidzoši, cik vīrietim var būt plašas zināšanas radošā sadzīves priekšmetu izmantošanā! :shock:
2015-03-22 21:09:37
|
|
paēd, uzkrāsojies, dodies uz tramvaju, iesildies tur, paķer vīnu, pie manis uzliksi kādu dziesmu...pishu varēsi nofilmēt, tev tik būs jānospiež slēdzis... :pipe:
2015-03-22 21:09:05
|
|
Traumatoloģijas slimnīca. Autonoms vibrītis. Salds miegs.
2015-03-22 21:08:26
|
|
nu tad atliek ar lubrikantiem ieeļļot galda stūri - skaties pēc vajadzības, kuram galdam kokmateriāls vairāk brēc pēc impregnēšanas
ja galdiem apaļi stūri, tad tavā mājā norisinās pagastmājas traģēdija
kreisai rokai laikam stipri lielāki pirksti?? varbūt tamdēļ uz kociņa salūza kas plaukstā, jo pārlietoti zobrati
2015-03-22 21:00:40
|
|
Šodien devos pastaigā pa mežu, neveiksmīgi paslīdēju uz slapja krituša koka stumbra un sasitu savu kreisās rokas plaukstiņu. It kā nekas nav lauzts, bet plaukstas locītavu varu pakustināt tikai ar grūtībām. Pirkstiem viss kārtībā un nekas nav piepampis, bet diskomforts izteikts. Varētu nepievērst notikušajam pilnīgi nekādu uzmanību, bet tā ir mana masturbēšanas roka! Es ar labo nemaz nemāku neko citu darīt, kā vien rakstīt, turēt tajā zupas karoti vai dakšiņu, krāsot skropstas, sasveicināties, piespiest tramvaja durvju atvēršanas pogu, pāršķirt grāmatai lapu, masēt vīrieša locekli, ievadīt pin kodu, nospiest fotoaparāta slēdzi, uzlikt youtube dziesmu. Pastāv iespēja, ka es šovakar nespēšu aizmigt, jo kā var aizmigt bez orgasma?
2015-03-22 20:49:03
|
Lastest comments in topics |
---|