Seksam.lv jubilejas baņka!

Autors Komentāri: 1315
Aleks, vēl viena piebilde-es neesmu viņas vīram neko rakstījusi :roll: 1x viņus aicināju uz pirti un,tas ir arī viss :roll: Viņa šobrīd te stāsta par to, ko es rakstu forumā...nu Tu,tak pats labi zini kā es šeit gudrējos :lol: Un te,tad atkal jādomā par Lias prāta spējām,ja tagad te sāk runāt par to, ko es esmu teikusi par viņas vīru ,forumā un publiski:pipe: Džo,bet Ne_Tev un es,nemaz neapgalvojam ka mums ir taisnība :roll: Es vispār neesmu vērā ņemama ar savu muldēšanu :lol:
2017-03-05 11:41:37
dzēsts lietotājs
Lija...tu savu mutiiti pievaldi,es tevi nekad neesmu valkaajis foruma,savukart tu gan saaki laistiit snjagu,man skukiit taadas lietas nepatik,tas ir zemiski.
2017-03-05 11:39:12
dzēsts lietotājs
Nesaprotami, kā vispār Lia varēja atteikt Keorkam ar Luci? :roll: Tā ir uzskatāma pazīme, ka kkas nav ar viņu.
2017-03-05 11:37:04
Lia, tev bez tādiem bērnudārza uzbraucieniem par izskatu ir vēl kaut kas arsenālā? :pipe:
2017-03-05 11:35:59
Aleks, domāju, ka velti tas viss...kaut kā tai snogJebateļnajai personai galīgi nedalec...Ne_Tev un Tu,neesat vienīgie,kas ir mēģinājuši vest pie prāta to "mūžīgā badā,po Žizņi ņidovoļnuju ONO" :pipe: Būtībā, šeit ik pa laikam uzrodās tādi "tjipa viedie" ar šo lozungu "Jūs tak visi šeit esat idioti,es vienīgais normālais":pipe: Vienmēr rada izbrīns,ko Tu,te viedais dari starp idiotiem? :nesaprotu: Un,tad vienmēr ir vienas un tās pašas otmazkas visiem-es te tikai tā ienācu,pateikt ka jūs visi esat debīli utt.!Brīnos,ka atnāk un paliek :shock: Es piemēram esmu sen prom no tiem debīlajiem,kas nav tādi kā es :lol: Nu tjipa,ja man nav nekā kopīga ar viņiem... :roll:
2017-03-05 11:35:34
Lia, un vēl, kāpēc tad tev bija jāliek noprast Denishai lai neaksta tavam vīram? Viņš pats ko, nemāk par sevi pastāvēt? :pipe: ja jau ir tik kruts vīrietis kādu šeit nav neviens un kura patiesībā šeit nav vispār, jo šeit taču atrasties tādiem nav pieklājīgi :pipe: jāpelna nauda un jābūt tādam kārtīgam vīram... uz citiem brunčiem (un kur nu vēl uz kaut ko vairāk, kā šeit :shock: ) neskatās...? :pipe:
2017-03-05 11:33:46
Kaulainais Aleksi, labāk būtu ēdis. Pats labāk man neko neiesaki. Un kā vēl rakstīšu. :-D
2017-03-05 11:31:16
dzēsts lietotājs
Lai cik paradoksāli tas nebūtu, taču jums visām, meitenes, ir taisnība. Tas savukārt atkal atgādina man to, ka nav tādas vienas patiesības un kkāda pareizā dzīves scenārija. Viss ir pareizi un viss ir nepareizi. Tāda ir dzīve. Izvēlamies sev tajā brīdī pieņemamo un galvenais censties neiespaidoties no apkārtējā. Uz jebkuru apgalvojumu būs cits apgalvojums, jo cits cilvēks, cita situācija, cits redzējums.
2017-03-05 11:29:46
Lia, labāk neraksti vairāk neko, jo tas katrs jaunais ieraksts tikai vēl vairāk tevi pazemo... Un tas "piereģistrējāmies kopā ar vīru" ir vispār zem katras kritikas :pipe: Ja Tu esi šeit, tātad tāda pati kā visi šeit. Bet ja vēl sāc attaisnoties katrā tekstā, un nepārtraukti sašust par pārējiem un aizrādīt viņiem, tad patiesībā ar tevi ir vēl sliktāk kā ar citiem, kuriem te nevienam nav jāataisnojas :pipe: ;) Situācija baigi atgādina tos divus citus balodīšus šajā saitā :pipe:
2017-03-05 11:27:16
Mums noteikti ir vajadzīga Tava cieņa:reeka: Nu jā, tāda snogJebateļnaja persona, kura negvelž muļķības:shura: Nu un tad Kombuļu memme sāka pārlieku interesēties par manu vīru. Tā jau pieklājgi liku noprast, lai liekas mierā. Kopš tā brīža arī viņai esmu kābullim sarkana lupata. Tādi jau jūs te vairums esat neadekvāti un emocionāli nestabili. (C) :reeka::reeka::reeka:
author photo
2017-03-05 11:23:12
Nu un tad Kombuļu memme sāka pārlieku interesēties par manu vīru. Tā jau pieklājgi liku noprast, lai liekas mierā. Kopš tā brīža arī viņai esmu kābullim sarkana lupata. Tādi jau jūs te vairums esat neadekvāti un emocionāli nestabili. :-D
2017-03-05 11:22:54
dzēsts lietotājs
Jau nokaunējos un gribēju iet kko beidzot strādāt, bet atcerējos, ka ir taču svētdiena :xleto:
2017-03-05 11:22:36
dzēsts lietotājs
Lia..Dīvains mazohisma paveids :)
2017-03-05 11:21:22
Personīgi es muļķības negvelžu, privāti nesarunājos. Piereģistrējāmies ar vīru intereses pēc. Forumā nelīdu līdz tam brīdim, kamēr Guculis ar Keorkiņu nesāka man privāti rakstīties un nepasūtīju viņus dillēs un kamēr šie nesāka mani forumā vazāt. Kopš tā brīža man ir antipātijas un jebkāda cieņa pret jums. :-D
2017-03-05 11:16:05
Jā...tas tiesa,to ļoti labi var redzēt,ka Džo ir labi audzināts. Vispār ,es par šo Džo manieri,ļoti apbrīnoju viņu...savā ziņā arī apskaužu.Es tā nevaru,bet viņš var, un pat var neignorēt un nebūt nejauks pret personām, kas nepatīk...apbrīnojama īpašība.
2017-03-05 11:14:19
dzēsts lietotājs
Denish...Fuj, sievietes man nepatīk, tad gan labi, ka tu turi mēli aiz zobiem :D
2017-03-05 11:12:12
Ne_Tev, oi...nu pateici...ja vīrieši tikai interesētos par Tevi...sievietēm jau nav miera 8) Ai, nu tā ir ar mani...nu es esmu baigā nejēga :lol: Ja man pasaka "Apsoli nevienam neko neteikt",tad tā arī daru...ja nepasaka,tad es nesaprotu, ka nedrīkst teikt/poņats i prostit/ :girlangel:
2017-03-05 11:10:34
dzēsts lietotājs
Lia, ieklausies Ne Manējā ko saka, jo es pats esmu labi audzināts puika un nevaru ko tādu atļauties sievietei pateikt.
2017-03-05 11:08:37
Gar krānu nevienam neesmu luncinājusies. Memme tā ir tava nodarbe lēti, sievietes necienīgi uzvesties. :-D
2017-03-05 11:04:17
dzēsts lietotājs
Lia...Loģiski spriežot, normālai sievietei pie sāniem ir normāls vīrietis, un normāls vīrietis neļaus savai sievietei sēdēt šādos saitos un gvelzt muļķības ar klauniem, bet, ja viņa to dara, tad viņai blakus nav normāls vīrietis, bet gan auns, līdz ar to es uzskatu, ka esmu pozīciju augstāk, atrodoties brīvas sievietes statusā un neapkaunojot sevi ar blakus esošu aunu :roll: :pipe:
2017-03-05 11:03:15