Sestdiena ir klāt!!!
Autors | Komentāri: 334 |
---|---|
|
Svētais, a zini, kas ira... Tev ta vecā profila vairāk navA... Bet man irA manējais... ja būs kāds garlaicīgs brīdis, pameklēšu mūsu saraksti... lai visi palasa... :reeka: :reeka: :reeka: neuztraucies, numuru aizkrāsošu :D :D :D
Zinot sevi - no manas puses viss ir neitrāli vienmēr... līdz pirmajam seksam...
Tauta varēs izsecināt - Tu esi mani atraidījis, vai Tu esi dirsējs :D :D :D
2016-12-10 16:50:26
|
|
asmijs
cik maksā kursi pie tevis skapja piemīšanā? :D
tas tā, tīri intereses pēc, reālas vajadzības pēc tādām darbībām nesaskatu.
2016-12-10 16:50:20
|
|
Lia
nea, Deni es nav atraidījis, jo nav bijis nekas tamlīdzīgs. Nav bijusi izrādīta nepārprotama interese!!
2016-12-10 16:48:42
|
|
Sarkanā, piedod, bet ko Tu šodien lieto??? :-D
2016-12-10 16:48:32
|
|
Ooo, šeit notiek ošņāšanās!
Pa suncīšu modei vai kaķisko...? :roll:
2016-12-10 16:48:29
|
|
Kurmi ko tu te cakaree bobi. pa lielam, kavo jebjot kursh kuru te atraidiijis vai draazis :) iemaaciisies piemiizt sievietes dziivoklii skapi tad mauro te :D :D :D :D
nekaa sakariigaaka nav par ko plurksteet?
2016-12-10 16:47:42
|
Es ticu svētajam, ka ir atraidījis gan memmi, gan F+F un FFF. :xgirl:
2016-12-10 16:47:10
|
|
|
Lia, kur es taisnojos?
Es tikai meklēju pazaudēto atraidījumu, pieslēdzot loģiku un dedukciju... :reeka: :reeka: :reeka:
Man nepatīk par SEVI kaut ko nezināt... Sanāks vēl kā jaunībā, kad vīru ar diviem bērniem Vācijā pametu... :reeka:
Svētais, Tu taču mani grūtu neesi padarījis, cerams! :reeka:
Un, jā... Lia... Esi tik mīlīga - pacitē man tās vietas, kur es gar Svēto ošņājos :reeka:
Ja nevari, citēšu Denčiku, aizpis klabekli :reeka: :reeka: :reeka:
2016-12-10 16:46:35
|
|
ehhh, feini ka tagad lielais kronis man ir galvā :D
pagozēšos slavas zenītā :D
un pasmīkņāšu par svētulēm :D aaa, jā, svētulēm kurām ir amnēzija :D
2016-12-10 16:45:03
|
|
saartaa gar mani regulaari oshnjaajas, es neatraidu :D
2016-12-10 16:44:49
|
F+F un FFF, beidz attaisnoties. :hihi:
2016-12-10 16:42:14
|
|
|
Lia, kad tad esmu gar viņu ošņājusies? :D :D :D
Pirmajā dienā, kad viņš te parādījās, vēl ar iepriekšējo niku... To Tu diez vai varētu zināt, jo tad Tevis te vēl nebija, un es to nedarīju publiski :D
Nu, un vēl šodiena...
Tas, ka tas tūdalu narciss kaut ko murmina, atkal no atstarpēm kaut ko izzīžot, tā jau ir diagnoze...
2016-12-10 16:42:11
|
Memm, ar tevi jau ir vēl trakāk. Kad vecis neatbild uz taviem uzmanības apliecinājumiem, tā automātiski kļust par pāvu, bābu, čīkstuli. :-D
2016-12-10 16:40:47
|
|
|
Den, man laikam ir pavisam cita izpratne par atraidījumu... :reeka: :reeka: :reeka:
Manā izpratnē tas būtu tad, ja es tipa līstu viņam virsū vai dotu mājienus, ka dvj, papišājamies, bet viņš pateiktu - sorī, nebūs...
Bet, ja atraidījums skaitās tad, ja divi cilvēki vienu reizi, netiekoties, parunā un ar to komunikācija beidzas un ne viens, ne otrs virsū vairāk nebāžas, jo abiem ir skaidrs, ka kaut kas nav...
tad jā - Svētais ir mani atraidījis un es viņu arī...
Un tāpēc viņš tagad man ēdas virsū, jo nav nekā briesmīgāka par atraidīta vīrieša aizskarto pašcieņu :reeka: :reeka: :reeka:
Jebal, kas tikai neatklājas... :djparty: :djparty: :djparty:
2016-12-10 16:39:13
|
Lia,kas Tev skaitās ošņāšanās???Tad jau es esmu visus pārostījusi un visi ir mani atraidījuši :shock:
Ak,neraža!Kak žitj? :gibonis:
Šitādi foršuļi,pļa,mani atraidījuši un neviens mani nav izpisis,nē nu toch jāiet kārties!
2016-12-10 16:38:25
|
|
Ne jau tiešā veidā atraidījis, bet esmu pamanījusi, ka viņa netieši ošņājas gar Svēto un kad sajuta no viņa puses neieinteresetību, tā uzreiz bija sliktais. :-D
2016-12-10 16:36:21
|
|
|
Nu vnk trakums ar jumsim te! :lol:
Den nu reizēm vińš ir neciešams a gribās vińu uzlaizst gaisā. :lol:
Labi jautrulīši, man laiks noziedēt, jauku, nerātnu vakaru visiem!:)
2016-12-10 16:34:18
|
Sarkanā,tik smalki nezinu...bet viņš par to,Tevis atraidīšanu,jau vairākas reizes ir minējis,ņemot vērā,ka nekas tāds nav noticis forumā(es kā foruma karalienie,toch to zinu),tad pieļauju,ka kaut kāda sarakste ir bijusi jums pm vai whatssapp-patiesībā tam nav nozīmes kur un kā!Bet to,ka Svētais to piemin ne pirmo reizi,to gan es esmu piefiksējusi!
2016-12-10 16:33:10
|
|
|
Den, es neko neteiktu, ja tā būtu patiesība... Gan jau Tu zini, ka es bremzēju, ja ir taisnība... :D
Bet šis jau pārspēj visu - viņš ir mani atraidījis...
Jebal, atkal pārdzērusies laikam biju vai vecu sviestu saēdusies un man toksiskais šoks bija :D :D :D ņipoņu vienkārši...
Jā, runājuši esam, pat telefoniski... Bet... Nu, vismaz no manas puses nav nekādas vēlmes vai mājieni bijuši :D :D :D
Bet nu... Var jau būt, ka puika atkal kaut ko no atstarpēm izzīda... :reeka:
2016-12-10 16:32:34
|
F+F un FFF, riktigi saputrojās. :-D
2016-12-10 16:31:38
|
Lastest comments in topics |
---|