Šini portālā tiešām, nekas cits neatliek...
Autors | Komentāri: 133 |
---|---|
|
karam vajag un ir ieteicams padziivot vienam :)
2008-05-03 18:08:47
|
|
beidzot es taa galiigi iebraucu tavaa teiktajaa :uups: piekriitu tev 100 punkti ja beidzas vienas attieciibas nevar saakt jau naakamaas... jo tajaa nekaa laba un taalejosha nebuus ;)luudzu man izveerstaaku tekstu par seksiigumu saakuma stadijaa... es ko taadu pirmoreiz lasu un taa teikt dzirdu ;)
2008-05-03 18:06:32
|
|
P.S. par to sieviesu seksigumu...sorry gadas ka tas ir tikai sakuma stadija lai dabutu virieti :-D
2008-05-03 18:06:04
|
|
Nu par to pārtraukumu... es gan kautkā tā nevaru....ja man ir bijušas attiecības un tās izjūk...tad nu es gluži nākošā dienā meklēt citu...sorry kautkā nevaru... man ir vajadzigs periods lai attietu..nu varbut sievietēm tas ir savadak....ka nevar kadu laiku padzivot bez virieša...kautga ir pietiekoši daudz sieviešu un ari vīriešu kas dzīvo ar diviem partneriem..sorry nu tādu murgu man negribas :-D
2008-05-03 18:02:24
|
|
man taads periods nav bijis... un ceru arii nebuus :) tevi aizvainojums runaa :P ;) seksiigs neseksiigs ir relatiivs jeedziens... kas vienai seksiigs tas otrai neseksiigs un taa... par miiloshaam es arii gribeetu apshaubiit... jomajo man tak nav jaamiil un jaabuut pret jebkuru viiriskji miiljai un miiloshai... OOO par naudu man patika :P bet man shkjiet taa naudas maka prioritaate ir tikai vairaak jauniem meitukiem aktuaala ;) un speej sieviete miileet gan sevi, gan viirieti!
2008-05-03 17:55:19
|
|
Piekritu bandita ka sievietei ir tieksme veidot kautko patstavigu.....un tas ir normali:) un tad galu gala kad sperma sakapj galvā tad laikam labāk to darīt pašam ar sevi :-D es neticu ka tev nav bijis periods kad gribas padzivot vienai bez jebkadam saistībām... un par ierakstiem profila da lielaka dala sieviesu seit mekle patstavigas attiecibas tika profila saraksta visadas mulkibas par to cik vinas ir seksigas milošas u.t.t. realitāte baidos ka daza laba mekle virieti ar naudu (to bis naudu) cita mekle berna tevu... bet šaubos vai vinas tiešam ir spējīgas mīlet virieti gan ari sevi. :-D
2008-05-03 17:40:41
|
|
njaa, ja tu visam rakstiitam profilaa tici... tad tieshaam esi naivs un liidz beidzamam :D man domaat, ka iisteniibaa sievietei ir normaala velme, lai buutu gana patstaaviigs miiljaakais.... nu seks nav kaa zirgu skrieshanaas sacensiibas..... un tipa jo vairaak, jo labaak :D
2008-05-03 17:33:56
|
|
Ja protams tikai man ir bijušas lielas problēmas kad ar mani aprunājas tad pazino ka vinam gribas patstavigu milako... sorry bet es esmu pietiekami simpatisks.. un tad to visu ir gruti partraukt ..sorry man dzive ir periods kad negribu veidot nekadas patstavigas attiecibas.... sorry banditta ja tu te sievietei pateiksi uzreiz ka nevelies neko ilglaicigu tad ar to viss ari beigsies ..var jau protams karinat makaronus visam uz ausim... vienigi es laikam esmu parak naivs, ka te bus kada sieviete to ko ieraksta profila to ari grib......
2008-05-03 17:31:21
|
|
pieljauju, ja tev vajag taadu tipa vienas reizes draazienu briivdienas... atrast tu te to vari pilniigi bez jelkaadaam gruutiibaam... tas mans redzeejums ;)
2008-05-03 17:26:02
|
|
KarlisE...klau...kaa tad Tu to biji iedomaajies...ka te viss notiek pa trusisko :roll: :roll....rass jau lieta dariita... :lol: .... :nunu:
2008-05-03 17:25:58
|
|
Nu par impotentiem vīriešiem man ir grūti spriest... Tikai nu atrast šeit sievieti ar ko sakarigi pavadit veekendu praktiski nav iespējams... es mazliet pārspīlēšu bet apmēram tā ..pa priekšu uz zaksu salaulāties....tad kāzas... un pec tam viņa sāks domāat vai gulēt ar to vīrieti vai ne :-D
2008-05-03 17:21:41
|
|
RiXa-gan jau ,ka var vilkt-geijs pieklājigi,pidaras-žargonā...! :mrgreen:
2008-05-03 16:01:23
|
|
ir jau vēl arī kiberseksisti un dročītāji :lol: :lol: :lol:
2008-05-03 11:31:57
|
|
beidzot vismaz viens man atveeris acis, ka te ir friigiido sievishkju klubs un impotento viirishkju saiets :D :yee: :yee: :yee: :yee: :yee: :yee: :yee:
2008-05-03 11:11:06
|
|
un kur palika preceeti paari, tie arii frigidi.. :P
2008-05-03 11:03:21
|
|
vienreiz izlasiisi- nesapratiisivienreiz redzeesi- sapatiisi
2008-05-03 10:59:05
|
|
nu jebkurā sabiedrībā ir cilvēki, kas nemāk lasīt vai arī nesaprot to ko ir izlasījušiman piemēram dažreiz sūta mājienus sievietes :nesaprotu: lai gan manā profilā par to nekas nav teiktstāpat arī Kārlim pievērš uzmanību dzeki, kas lasīt varbūt arī māk, bet nesaprot lasīto.
2008-05-03 10:56:24
|
|
katram tiesiibas miileet to ko vinjsh veelaas :)
2008-05-03 10:44:17
|
|
Vienu pazīstu- frigīdo Brigitu! vnk tracina :lol:
2008-05-03 10:07:33
|
|
KarlisE...sorry....es to galiigi ne Tev biju domaajusi...bet taa vispaarinaati..... :wink: ...taa,kaa neuztver tik personiigi........preciizaak,tas mans komentaars izrieteeja atsaucoties uz ieprieksheejo.... :wink: elpo mieriigi....... :lol: :lol: viss :irok:
2008-05-03 10:03:31
|
Lastest comments in topics |
---|