Skumji dzirdēt....

Autors Komentāri: 88
Būs aitas -būs cirpēji. Nevar nevienu paglābt no kļūdām,bet ir taču jādraudzējās ar prātu.Vai tiešām uzreiz iepazīstoties ļauj sevi apčakarēt par n-tiem tūkstošiem?Ja tā ,tad pati vainīga. :dusma: Mani tracina muļķīgi cilvēki,kas pēcāk žēlojas,ka ir piečakarēti pašu lētticības dēļ.
2008-03-20 12:57:01
Tie jau ir tie profesionalie krapnieki, vini izcili spej radit sievietem milestibas sajutu. Ieklut vinai dzili sirdi un tad vins izdara savu gajienu pievac materialas vertibas un pazud. Un problema tada ka sievietes pec tam nezino policijai daudzu apstaklu del, ka piemeram tic ka vins atgrieszisies, vai vinai kauns ka vina uz ko tadu trapija jo tas parasti ir diezgan gudras sievietes ar savu biznesu un tads notikums var slikti iespaidot biznesa telu.
2008-03-20 12:55:31
es atkal dzirdēju ka viss notiek otrādi...
2008-03-20 12:54:19
nu ja pasas sevi atljauj slaukt,tad ari atrodas tadi slauceji..:D
2008-03-20 12:53:44
parasti iepaziistas netaa ar shiem fruktiem
2008-03-20 12:52:32
nesen man staastiija sho lietu - padziivo, pievaac mashiinu un prom pie citas.
2008-03-20 12:51:37
Nu jaaaa.....seit ir ko aizdomaaties... :?
2008-03-20 12:47:48
Šodien satikos ar kādu sieviešu kārtas pārstāvi, kas ir ne tikai gudra un inteliģenta, bet arī pat ļoti, ļoti pievilcīga jauna dāma (30g.v.). Nebijām sen tikušiem, aizgājām pēc ilgāka pārtraukuma pusdienās parunāties par dzīvi un lūk ko man sastāstīja....

Izrādās, ka vīrieši Latvijā ir kļuvuši tik tizli, ka liela daļa (un tādu paliek arvien vairāk) dzīvo uz sieviešu rēķina, izmanto visādi un tad dodas pie nākamā upura! Daži pat ļoti glauni \"uzmet\" meitukus uz vairākiem tukstošiem latu, utt. Cita sāpe, ka vīrieši ir tā atēdušies skaistumu sev apkārt, ka ir pārstājuši izrādīt elementāru uzmanību, pieklājību un galantumu! Padod tik visu uz paplātes!

To klausoties, kļuva skumji! Tiešām skumji! Protams, ka ne jau visi tādi ir, bet tādu ir daudz! Arī šeit to var manīt, piemēram tekstā - uzdāvini VIP vai meiteņu atziņās, ka lielākā daļa tekstu nāk - ejam nopi.... :(
2008-03-20 12:46:27