šoka terapija, karoče

Autors Komentāri: 223
Karoče delo k noče :pipe: Afrodžita, zavjazivaj,pūt nost kapu sveces,ierauj klepus sīrupu un uz auss :pipe:
2018-09-24 19:42:51
Podkablučņikiem stojaks esot tikai un vienīgi pēc komandas. Izņemot ārpusmājas apstākļus. A kā paris, nu lai zin, ka nav vientuļš un izmisis :D
2018-09-24 19:40:26
Karoče, sākšu ar karoče. :lol: Nu karoče tā, ka karoče. 8) karoče ir tā. 8) ka karoče, es šokā. 8) karoče 8) :lol: karoče, sākšu ar to.. 8) 4 dienas jau guļu slima gultā un izklaidējos ar pāriem. :lol: karoče. es zinu, ka ir nesmuki aprunāt citus un tā... ne mana druva, ne mana sile. Bet.. man atraksta pāris kā vecis no pāra.. piedāvā satikties ar pāri. Beigās vārds pa vārdam, viņš atklāj, ka grupenes viņu neuzvelkot, jo viņam nestāv uz citām sievietes klāt, laigan tš citas gribot, jo ir skaistākas par sievu. :reeka: pārsvarā izgāžas pasākums. Saka man, ka citas gribot, meklējot tāpēc citas, bet pa kreisi. :lol: a nafigam tad slēpjas zem pāra? un vispār, kas tas par veci, kas citu smuku beibi nevar izTrāst savas vecenes klātbūtnē, ja parakstās? :lol: :lol: bļin, reska jau šonakt iedodiet man slimības lapu. :reeka:
2018-09-24 19:35:14