vai dziivee taa notiek

Autors Komentāri: 143
nu jau tas izklausas daudz patīkamāk un saprotamāk.........nu vismas man tā liekas :lol: :lol:
2009-05-31 20:22:54
ar tēju un labu kompāniju, kura palīdzētu Tev to sagaidīt ;) bet viss jau ir Tavās rokās, kā to sagaidīt vienai un ieraudzīt drūmu dienu vai ar kādu un no rīta saulīti, ja ne debesīs, tad blakus vienozīmīg ;)
2009-05-31 20:21:00
Tveice, vieni trakumi, es te tā līdzšim dzīvoju mierīgi un uz pasauli skatijos uzticības un sirsnības pilnām acīm, ticēdama visam ko man saka............te uzrodas udensvīrs, samulsina mani, aizrāda man manu neaudzinātību un atklāj pasaules tumšo pusi :bailes: ...........kā lai tagad sagaidu jaunu dienu? :nesaprotu:
2009-05-31 20:17:07
apmēram kā par Dienvidu tiltu? :D es tomēr pieturos pie taupīguma un mazliet piesardzības - tā taču nekad nenāk par ļaunu.. protams man patīk avantūras, bet ne pārgalvība...
2009-05-31 20:14:41
nav viss, interneta veikls kaput, un pārītis apkrāptu cilvēciņu..............starp citu, skopais parasti maksā dārgāk (dubultā)
2009-05-31 20:13:13
konspirātori :lol:
2009-05-31 20:10:54
Fredij, varbūt tie nav afēristi, bet gan tiešām Tava vienīgā ;)
vēl viens mazs stāsts no manas dzīves un tiešām es pasaku paldies šāda pat tipa blogam un komentāriem/ieteikumiem.. pirms pāris gadiem biju noskatījis fotoaparātu par apmēram LS 800, bet kā vienmēr gribēju visu lētāk un tā anglijā bija firma kura tieši tādu aparātu pārdeva par pusi lētāk - kāpēc nepirkt.. uzrakstīju foto forumā ko gribu darīt un kur.. jau biju aizņēmies bankā naudu un grasījos pārskaitīt viņiem par pasūtīto preci, bet gadījās, ka mazliet aizkavējos darbā un nepaspēju uz pastu lai naudu pārskaitīt (tai laikā vēl nemācēju caur internetu).. domāju rīt noteikti izdarīšu.. un iegāju tajā pašā forumā palasīties, kas jauns un man tika iedots links par to interneta veikalu, kur gribu pirkt preci.. un komentāri..njā varat iedomāties vairāki 10 cilvēki raxtīja (in english) ka viņi pasūtījuši bet neko tā arī nav dabūjuši.. un nākamā dienā arī tā ineta lapa bija slēgta.. tā es tomēr nepazaudēju vairākus simtus latus.. :) ir taču laimīgas beigas blēde??? ;)
2009-05-31 20:09:38
bet tā smuki saleij, labi?
2009-05-31 20:07:43
eu, nu lūdzu iztiekam bez tiem 4%...........tātad ????????
2009-05-31 20:05:54
Godīgi sakot, ja visus stāstus izstāstītu līdz galam tie visi beigtos ar ... nāvi :( skarbi bet patiesība, bet manā krājumā ir ļoti ļoti daudz kā pozitīva, un negatīvais ir tikai kādi 4% :D piemēram šonedēļ radīju jaunu dziesmiņu, tiesa gan txt atkal ir mazliet tāds skumjš, bet vismaz mans garadarbs :)
2009-05-31 20:04:36
hmm baac nu traki, cereesim ka tie buus siikie afeeristi kas meeginaas izkraapt paprasot :?
2009-05-31 20:03:04
udensvirs man nepatīk pasakas ar sliktām beigām, tev krājumā nebūtu kas jaukāks? :roll:
2009-05-31 20:01:51
un jā blēde iepazīstināti neesam, par to Jūs, jau nosaka sieviete vai turpināt uz jūs vai Tu?! savukārt, ja runātu ar vīrieti kurš būtu par mani jaunāks, tad man būtu tiesības/pienākums izteikt ka varam pāriet uz Tu nevis Jūs.. elementāra pieklājība.. un par antivīrusu... kā tad Jūs domājat kurš ir galvenais vīrusu radītājs?!!! - pareizi - paši antivīrusu ražotāji, jo apmēram 80% vīrusu viņi paši rada, lai turētu savu reitingu, redz Tavs dators var tikt inficēts ir atrasts jauns vīruss mēs to novērsīsi, bet kad tiešām kāds hakers izdomā jaunu vīrusu, kas notiek?!! tiek inficēti ļoti daudz datoru, jo antivīrusa programmētāji tam nav gatavi un paiet laiks lai atrastu pretlīdzekli.. vai tad tā nav?!!
2009-05-31 19:58:27
udensvirs, varbūt tev gribās arī ko labu mums pastāstīt? 8)
2009-05-31 19:57:44
Nekā, tas ir vnk sistēmā un tā ir tikai viena no teorijām, otra teorija ka viņi var kontrolēt Tavas darbības in PC tas nozīmē, ka var sekot līdzi Tavām darbībām ar bankas kontiem utt., un goda vārds šī nav zinātniskā fantastika bet reāla shēma, ko viņi arī izmanto.. viena no versijām ir vnk pārinstalēt datoru, bet kamēr Tev no konta nepazūd nauda tad nav ko uztraukties.. Tu taču pats vari izvērtēt vai cilvēks ar kuru kontaktējies ir ar labiem nodomiem vai nē.. izmanto skype lai par to pārliecinātos - tas ir video čats vai tiešām pretī sēž tas cilvēks.. ir tak daudz veidu kā pārliecināties par viņu patiesiem nododmiem.. un ir taču 21 gadsimts un tā nu reiz notiek.... vēlreiz gribu uzsvērt, ka tās ir tikai manas domas un neesmu gaišreģis lai izvērtētu situāciju vnk balstoties uz dažiem izteikumiem, gan no fredija puses gan citu.. iespējams, ka viņa tiešām ir Tava sapņu sieviete un ar maniem stulbajiem komentāriem vari viņu tā arī pazaudēt, bet viss jau vienalga ir Tavās rokās..
2009-05-31 19:54:16
vaine, mani arī un tāds cienijams cilvēks, te nav daudz tādu..................fredij , tev taču būs ieinstelēta anti-vīrusa programma, tad jau viss kārtībā :wink:
2009-05-31 19:53:41
nu mjaa nobiedeeja mani udensvirs :?
2009-05-31 19:51:00
fredij rimsties................. tagad arī netā sāksi izsargāšanos?
2009-05-31 19:50:07
udensvirs, ja tas Tev ir svarīgi, tad protams, es pat Tevi varētu uzrunāt uz Jūs............iepazīstināti mēs jau neesam, vai ne?
2009-05-31 19:48:53
bet kaa ar tiem bankas zagljiem, nu kaa lai zinu ka mans dators nav jau inficeets
2009-05-31 19:45:06