Vai tiesam latvietes ir letakas ???
Autors | Komentāri: 124 |
---|---|
|
..Fox.....piekrītu,ka krievu vīrietim pret sievieti ir lielāka cieņa....
....letiņš dabūto meiteni izpišļā bez atbildības sajūtas un jūtās kā varonis...
...vēl labāk ,,neiedot tādam.....tāpat par mauku nosauks...
2011-08-22 15:01:11
|
|
Aleksandra Jolkina. \"Piesmietā miss Eiropa\"
2011-08-22 14:57:36
|
|
TUZIS32..a tu nesaki , ka esi latvietis..saki , ka esi pakistānietis..un dzīve tev rullēs... :lol:
P.S..viegli jau ir vainot visas/us nemeklējot cēloņus ņirgt un vaimanāt par sekām...tieši tādu sarūgušu indivīdu dēļ latvietes arī izvēlas cittautiešus, varbūt tur UK viņas pirmoreiz dzīvē dzird no vīriešiem, ka ir skaistas, mīļas un iekārojamas. Sliktus vārdus jau ir vieglāk pateikt..visas ir duras, blondīnes, vecas blozgas- kā kuģi nosauksi , tā viņš arī peldēs. Un ,starp citu, arī šeit LV cittautiešu attieksme pret latvietēm ir labāka nekā mūsu bāleliņiem( ar to es domāju krievu puišus, viņos vēl palikusi elementāra cieņa pret sievietēm).
2011-08-22 14:53:49
|
|
Nju vot atbaruca radiniece no UK paciemoties.... Viņa draugojās ar melno.jau 6 mēneši... Zini viņa ir sajūsmā, jo LV puiki tikkai viņu pa.........t gribēja, a tur, viņu mīlē un ciena. Viņa ir izaugusi par nobriedušu personu un ir sakarīga un mērķtiecīga. Vot aizgāja viņa te LV uz Vecrīgas klubiņu, saprata, kas par vainu: Viņa pateica, ka te puikas ir jau pārizlepuši no meitiešu uzmanības, jo meitenes tagad uzlūdzot un izrādot interesi. koļījot.... puišus pārsvarā...... A UK Viņai vispār nav problēma. Jā lieki piebilst, ka viņa ir seksīga, mīļa, maiga, blonda seks bumbīte.
Tātad rezumē. Vaina nav tikkai meitenēs, bet vīriešos pa lielam..........
Tāpēc vīrieti, jaunēkli, puisi, vienalga kurš, bet ar dzimumlocekli uz āru>>>>tu sāc izdomāt par savu dzīvi apdomā, ko tev vajag, mammu, bargo kundzi, kalpotāju, sievieti, bārbiju, vai kenu.... Un Nebāz Zeltenes vienā maisā, bet cieni katra izvēli un motivāciju...jo kas zin, kāda būs tava bērna izvēle.......
punkts un āmen :lol: :lol: :lol:
2011-08-22 14:36:02
|
|
Vai tiešām skolā bija grūti iemācīties gramatiku?
2011-08-22 14:20:58
|
|
:shock: zdrastje!....Nedomāju ka tā var teikt par visām.Un tās meitenes un sievietes kas ir manā tuvējā apkārtē neizsaka sajūsmu ne par melnajiem ,ne par dzeltanajiem....Nenoliedz rasi kā tādu,bet arī nedzenās viņu apskāvienos!
Un to,ka latviešu meitene/ sieviete uzvedās kā dura ir vainīga sabiedrība....ar visu ideālā ķermeņa kultu un.....\'\'sieviešu nīšana ir sabiedrībā atbalstīts fenomens,kas ir bēdīgi,jo parāda nespēju just līdzi un patiesi mīlēt\'\'(40+)
..ja latviešu vīrietis neciena savu sievieti tad kāda starpība kurā valstī viņu izmanto par grīdaslupatu...
..tik nebrēciet,,,es nedomāju par visiem LV vīriešiem..
...dažiem labiem es noteikti mirstot kājas mazgātu-zinot cik daudz ir manā labā izdarīts un upurēts...
...dažiem ..... :vemt:
2011-08-22 13:23:43
|
|
Tuzi esi bijis skps un tagad te cepies...:P
2011-08-22 13:02:49
|
|
TUZI, nemēri te visu pēc savas šķībās mērauklas :evil:
I prātā nav nācies darīt..nu..nu...nu TO...ar melnīti :roll:
Tā ka...pupu mizas Tavs teksts, ka VISAS :lol:
2011-08-22 13:00:51
|
|
ar manējo tev nepatiks....
2011-08-22 10:32:58
|
jaukais - gribu tavu tūpli pamēģināt! ;)
2011-08-22 10:28:52
|
|
|
elisōn, tiešām negribi pamēģināt?????
2011-08-22 10:26:34
|
|
pffff..... es pa naudu, nemūžam.... :twisted:
2011-08-22 10:25:05
|
|
Būtu iespēja arī latviešu vīriešiem precēties par naudu,domā neprecētos?:D un tas nav tikai par latviešu meitenēm,tas ir par izglītības un kultūras līmeni. Vai tad naivai būt ir slikti? Nē. Slikti ir apprecēties par 2000 eiro un domāt, ka tā ir liela nauda, kas diemžēl dažām sievietēm arī liekas daudz. Ceru, ka latviešu vīrieši prot un pratīs lutināt un mīlēt savas sievietes tā, lai viņām nevajadzētu dažādu iemeslu dēļ precēties dēļ dažiem tūkstošiem un minimāliem uzmanības apliecinājumiem un komplimentiem..Kas arī bieži ir galvenais,kāpēc viņas izdara šādu izvēli.
Un tas jocīgi,ka tev kauns būt latvietim.:) Lai tev veicas.
2011-08-22 10:23:51
|
|
nav jau tik traki, tik biš laikā esam iespolējuši un netiekam ārā... :wink:
2011-08-22 10:21:41
|
|
man kkā pajāt - kuras lētas, kuras dārgas...........
es zinu tik\' to, ka ar latviešiem garlaicīgi
2011-08-22 10:19:07
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=i5tvnLhkbgc
nu nozelojami kauns fuuuujj
2011-08-22 10:18:42
|
|
a par ko tieši cepiens ??? :nesaprotu: ...nevienam šodien nav viegli , pa lielam jau nekā laba neesam redzējuši... :roll:
2011-08-22 10:14:19
|
TUZI - un ko tu tagad domā darīt?! Kā tu domā mainīt pasauli!?
jaukais - es ir aktīvais, tā kā tūpli gatavo tu! ;)
2011-08-22 10:13:59
|
|
|
Būtu Tu no Lietuvas, dziedātu žēlabu dziesmu par lietuvietēm :roll:
2011-08-22 10:13:15
|
|
elisōn, tu esi aktīvs vai pasīvs homītis? ja pasīvs, gribu tevi paņemt tūplītī, :)
2011-08-22 10:12:44
|
Lastest comments in topics |
---|